Body Modifications ( dawniej "piercing, tatuaże " )

lacuna   Stąpamy we dwoje po niepewnym gruncie..
05 marca 2014 20:48
No właśnie,może obetrzeć i w ogóle..no i boli w tym miejscu.Ech..zachciało się tatuażu no! Tak to jest właśnie 😁
lacuna nie otwiera mi się 🙁
06 marca 2014 14:38
Frania,a teraz widać? Za kilka dni,jak się wygoi zrobię porządną fotkę aktualnego stanu 😉
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d63f7efceba8998a.html#
Ja się od dłuższego czasu decyduję na mały tatuaż, ale cholernie boję się bólu..
Mega marzy mi się tatuaż wzdłuż kręgosłupa  😜 Ale wiem, że na to na pewno się nie odważę...

Za to zastanawiam się poważnie nad czymś na boku (na żebrach)

Swoją drogą odnośnie "plamiastych" tatuaży to znalazłam pięknego ptaka (którego nigdy bym sobie osobiście nie zrobiła :P )

i przepiękną sówkę mam z łapaczy snów  💘
Kajula, jakiego bólu przy takim mikro tatuażu?  😀 Adrenalina działa, nic się nie czuje  😁
Może i mikro tatuaż, ale wydaje mi się, że na kręgosłupie, to będzie ogromny ból  😁
Jak jesteś bardzo koścista to może, ale właśnie przy takich małych tatuażach zanim zdążysz się zrelaksować i poczuci ból to już jest po wszystkim 🙂 nie ma czego się bać, ból porównywalny z depilowaniem nóg  😁
madmaddie   Życie to jednak strata jest
06 marca 2014 18:25
Kajula, ja mam mały napis, zrobienie trwało z 15min, spokojnie da się znieść, nawet gdyby ból był duży (a nie jest) 😉
lacuna dzięki, teraz widać  🙂 fajny całkiem 😀

W przyszłym tygodniu zasuwam robić concha, jeszcze dwa microdermale i zaczynam zbierać na tatuaż  🏇
yga   srają muszki, będzie wiosna.
07 marca 2014 06:27
Kajula- tak jak dziewczyny mówią, zanim się obejrzysz już bedziesz miała tatuaż. Taki napis wzdłuż kręgosłupa to max 30 minut robienia.
Ja swój pierwszy robiłam na żebrach (napis) i nic mnie nie bolało (zasnęłam  😁 )

Takie miejsca są bardziej wrażliwie na ból, ale przy wiekszych tatuazach, jak tatuator dzierga dłuższy czas, a nie przy takim maleństwu  😉

Btw, uważaj, od małych się zaczyna  😉 Wiem po sobie  🤣
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
07 marca 2014 08:21
A mnie maleńki napis na stopie bolał tak, że myślałam, że odlecę. Nigdy więcej.

Dlatego kolejne będzie udo, daleko do kości  😁
07 marca 2014 09:36
Mnie udo bolało znacznie bardziej niż żebra  🤣
07 marca 2014 09:59
Wcale się nie dziwię, Twój tatuaż na udzie jest ogromny  😉
Kajula , zawsze możesz sobie kupić Emle, skutecznie znieczula.
07 marca 2014 11:00
smarcik- ale od samego początku udo mnie bolało, a żebra w ogóle. Jednak miejscowy ból to sprawa chyba indywidualna 😉
yga, musze uwazac  😁

rosek, emla na  recepte, czy juz mozna kupic bez?

😜
ale fajne !!  😍 drugi koń który mi się podoba  😀
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
08 marca 2014 09:37
cudeńko 😍
genialne  👍
Kajula, na receptę.
robakt   Liczy się jutro.
08 marca 2014 11:20
Skusiłabym się na taki  😍
08 marca 2014 15:34
Hej,hej dziewczyny!Myślicie,że jak naskórek już się złuszczył cały i tatuaż nic nie boli,ogólnie wygląda okej, to mogę zakładać to ramiączko od stanika nieszczęsne?chyba już nie ma co się stać nie?tuszu sobie nie zdrapię paseczkiem leżącym na dziarce chyba 😁 bo kurde..do pracy zakładałam stanik z odpiętym tym jednym a po chacie bez ale..już tak nie mogę nooo,oddychać mam czym 🙄
08 marca 2014 18:02
brrr, te tatuaże są koszmarne 😉 sam pomysł, wykonanie dobre
08 marca 2014 18:15
madmaddie zgadzam się, w dodatku nie podobają mi się zlewające ze skórą kolory i mam wrażenie, że ten tatuaż strasznie podkreśla grubość i cellulit. Fuj.
O rety to jest grube udo?
Pomysł oklepany, ale wykonanie bardzo estetyczne.
08 marca 2014 18:32
honey nie napisałam, że to jest grube udo. Chodzi mi o to, że podkreśla grubość, powiększa optycznie, nie wiem jak to nazwać. W każdym razie, że gdyby patrzeć na to samo udo bez tatuażu to wyglądałoby na chudsze.
08 marca 2014 18:36
pomysł nie tyle oklepany, co beznadziejny. wytatuować sobie można do kompletu ramiączko stanika 😉
Co kto lubi 😉
a serduszko i konik lepsze?  😀iabeł:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się