fruity_jelly w zeszłym roku właściwie to chyba wszyscy siedzieli jak chcieli. Tylko w sobotę/niedzielę wszyscy w miarę pilnowali sektorów, no i przedszkolakowe wycieczki też pilnują 🙂 Ja właściwie w przerwach latałam po stoiskach, a potem jak się coś zaczęło to wpadałam do najbliższego miejsca 🙂
No właśnie ja mam tylko na niedzielę bilet. I pewnie też będę w przerwach latać tu i tam, najwyżej jak mnie przegonią to sobie grzecznie przycupnę gdzie moje miejsce 😉 chyba, że okaże się całkiem przyzwoite
Pierwszy rząd w sektorze Ł. Cokolwiek by to nie znaczyło 😉 nigdy nie byłam na Torwarze, więc nie mam zielonego pojęcia
http://www.torwar.cos.pl/torwar/hala-torwar Nie takie złe masz to miejsce 😉 Według tego podglądu.
O dzięki bardzo 🙂 chyba powinno być akurajt 😀
A karnet to jest fizycznie jeden bilet (jedna karteczka), czy na każdy dzień jest "karteczka" która jest karnetem na ten dzień?
A może będzie ktoś luzakował na tych zawodach?
Tak się stęskniłam z polskim językiem, że z chęcią bym sobie z kims na jakies piwko/kawę wyskoczyła 🙂
visenna
A z ciekawości z jakim zawodnikiem/czką przyjeżdżasz ? 🙂
Ciach!
Proszę przeczytac punkt 2 regulaminu
Piotrek tak, jeden kartonik na 4 dni 😉
pol prosze o info na pw
jakby ktos chcial fotki, to moja lapka juz ma sie troche lepiej, aparat raczej podtrzyma, a bede na porannych konkursach bo kolezanka startuje 🙂
Mama pytanie do tych co zamawiali bilety na stronie cavaliady, doszły do was bilety?
zamówiłam 21lutego, od razu zapłaciłam. Za List7zł(!) i jeszcze ich nie ma...
Mi doszły na pewno w mniej niż w tydzień (tylko zamawiałam jeszcze te w przedsprzedaży, ale to chyba nie ma znaczenia). Sprawdź, czy aby na pewno poszedł przelew, jeśli tak to najwyższa pora się upomnieć o swoje.
Mama pytanie do tych co zamawiali bilety na stronie cavaliady, doszły do was bilety?
Ja czekałam ok. 2 tygodnie 😉
Ja zamówiłam w piątek i wczoraj dostałam list z biletem.
ja zamówiłem od razu, jak się pokazały. Przyszły po tygodniu.
Kurde, tydzień do warszawskiej Cavaliady, a tu nie ma informacji na stronie jacy wystawcy będą 🙄
Chciałam zobaczyć jacy wystawcy są w Lublinie, ale przeglądarka mi nie chce otworzyć tego pliku 🙄 Ktoś były uprzejmy wkleić tutaj tych z Lublina :kwiatek:
Nasturcja-Renata, mi też nie otwiera
Jest już kwarc przed Torwarem 😅 Przygotowania pełną parą.
Dla zmotoryzowanych - uwaga na majdan przy zjeździe z trasy łazienkowskiej do Torwaru - Wszystko w remoncie i jak się źle pojedzie to trzeba nadrabiać sporo kilometrów.
ash to w takim razie jest jakis problem po ich stronie, bo ktos w watku "cavaliada Lublin" tez napisal, ze nie moze otworzyc pliku ze stoiskami 🙄
Mi się w ogóle nie otwiera strona warszawskiej cavaliady...
Może właśnie aktualizują te wszystkie info 😉
15 i 16 marca będzie szkolenie ze specjalistką ds żywienia koni, wejście w cenie biletu 💃
http://www.bazakoni.pl/article,id-911.html
No właśnie mam pytanie odnośnie tego szkolenia, bo wysłałam swoje zgłoszenie z tydzień temu i do tej pory nie dostałam odpowiedzi - dostaliście jakiegoś maila zwrotnego?
Poza tym irytujące jest, że ciągle nie ma jakiejś bardziej szczegółowej informacji odnośnie pokazów - i w związku z tym nie wiem, na którą godzinę (i czy w ogóle) się spieszyć w piątek...
Sumire, ja dostałam maila z potwierdzeniem. Zgłoszenie wysyłam w sobotę, a potwierdzenie było jakoś poniedziałek/wtorek. Tylko ja wysyłałam 1 lutego.
Dziewczyny wybiera się ktoś z mazur? Ja jadę tylko na sobotę 😉
Jak jest na warszawskich cavaliadach? Można wychodzić kiedy się chce i wracać z jednodniowym biletem? W Lublinie było to możliwe 😉
A może będzie ktoś luzakował na tych zawodach?
Ja będę 😉
Zjazd z Trasy Łazienkowskiej od strony Pragi na Torwar jest już zamknięty. Od strony Centrum chyba już też. Bezpieczniej więc poruszać się Mostem Poniatowskim lub Trasą Siekierkowską.
Tradycyjnie jesli ktos chce foteczki, to prawdopodobnie bede codziennie od rana, a na pewno na malych rundach 🙂