Mazia, Gratulacje!!! :kwiatek: Witamy Asieńkę!!! 😅 😅 😅
Jak tylko dasz radę, to napisz więcej, no i zdjęcia jakieś prosimy! 😀
[quote author=pokemon link=topic=74.msg2028611#msg2028611 date=1393846632]
Uwierzcie mi, że nazywanie ochłapu per ochłap jest niczym wobec smsów z epitetami jakie dostaję ja z drugiej strony.
ale ja wierzę, mam nadzieję, że kompletnie ignorujesz i nie odpisujesz
przecież to ma swój cel: właśnie "podqrwienie Cię", wyprowadzenie z równowagi, doprowadzenie do tego byś zaczęła działać irracjonalnie i popełniała błędy, doskonała strategia utrucia Ciebie - nic nowego [/quote]
Dobrze mówi Dodo.
pokemon, Ty jesteś mądrą kobietą. Tylko emocje odbierają Ci rozum. (Nie dziwię się.)
Znasz tą modną ostatnio sentencję z gołębiem?
http://demotywatory.pl/3807792Nie daj się sprowadzić do jej poziomu, nie daj się prowokować, nie zostawiaj dowodów, tylko je ewentualnie gromadź.
Każde słowo może być użyte przeciwko... niej. Niech nie będzie słów, które mogą zostać użyte przeciwko Tobie.
Tristia, Zabieg podcięcia wędzidełka u kilkumiesięcznego malucha jest praktycznie bezbolesny i bezkrwawy, im szybciej tym lepiej.
Gabikowi się przez moją (dzięki mojej?) determinacji stopniowo rozciągnęło. Szkoda, że kosztowało nas to tyle ile kosztowało, ale cóż... czasu nie cofniemy. A wystarczyło podciąć... 🙄
zduśka, Jeśli o wózki chodzi, to weź se kochana pojedź do CH Targówek. W Smyku masz tor przeszkód do testowania wózków, a w Świecie Dziecka MEGA kompetentnych panów na dziale wózków, którzy doradzą, pokażą i zwrócą uwagę na takie parametry wózków, które mogą Cię interesować.
Wybierz, a potem kup używkę w internetach. 😎
My przetestowaliśmy wszystkie i wybraliśmy Musty Evo. Skończyło się na nowym, ze Świata Dziecka, bo trafiliśmy na 20% rabatu i sponsoring moich rodziców. (Z resztą jedyna nowa rzecz z wyposażenia Gabrysia). Kupiliśmy 2w1, czyli stelaż, gondolę i spacerówkę (i torbę) + adaptery do fotelika Maxi Cosi, a już sam fotelik z allegro.

Aż trochę teraz żałuję, że go już prawie wcale nie używamy, bo Gabryś woli tuptać na własnych nóżkach, lub się nosić w nosidle... bo jest fantastyczny pod każdym względem. 😀
Olesniczanka, Śliczny Ol! 😍