CAVALIADA Lublin 2014

Być moze był już poruszany ten temat, ale moja znajoma ma problem.
Na bilecie jest przekreslony aparat - to oznacza że nie wolno robić zdjęć? 
Coś mnie się kojarzy, że to chodzi o zakaz robienia zdjęć z fleszem, ale mogę się mylić  😉
Będę w niedzielę praktycznie cały dzień, niestety sama. W związku z tym szukam fajnego towarzystwa na ten dzień, bo jakoś tak głupio chodzić samej... Ktoś chętny? 🥂
Mam pytanie - czy z tą opaską mogę wejść do pawilonu A,gdzie są targi,czy muszę kupić jeszcze jakiś bilet?  😉
Biczowa   tajny agent Bycz, bezczelny Bycz
26 lutego 2014 20:58
Można wejść bez problemu na targi, nic nie trzeba dodatkowo kupować😉
Biczowa,dzięki  :kwiatek:
Mam pytanie możecie mi powiedzieć czy będzie można wyjść z zawodów a później wrócić? bo z tego co widzę to w sobotę jest przerwa od 15 do 17, i czy jest możliwość pojechania na miasto na jakiś obiad na przykład?
Jeśli masz karnet to tak. Na bilecie jednorazowym z tego co wiem możesz wejść tylko raz. Jak wyjdziesz to już nie wejdziesz z powrotem.
W tamtym roku wszyscy mieli bransoletki, ci co byli jeden dzień mieli po prostu papierową.
Myślę, że jeśli jej nie naruszysz to nie powinno być problemu żeby wejść z powrotem.
Ale wiesz pewności nie mam, tak na logikę piszę  😉

I drogie dziewczęta, nie wiem czy do wszystkich dotarła wiadomość, otóż w sobotę z okazji dnia kobiet będzie pokaz panów z Horse Man Team  😅 😀

Z pokazów pewny jest jeszcze Paweł Jachymek i coś słyszałam o kucykach felińskich i ślązakach, ale to pogłoski jedynie.
mam bilet na całą sobotę, bo trochę tako jak 2h trzeba będzie czekać i wyjść nie będzie można;/
03 marca 2014 19:13
widzexxcie jak bym wiedziała że będzie Horse Man Team to bym złożyła podanie o wolontariat 🙁 a tak będę kombinować 😀 w sumie mam jeszcze bransoletkę z zeszłej Cavaliady i koszulkę 😉

Na "jednorazowym" bilecie też można wejść i wyjść tylko warto dopytać na jakich zasadach potem się legitymować w końcu bilet jest jednodniowy a nie jednorazowy. Zresztą na bilecie pisze że można wyjść i wrócić ale trzeba mieć kwitek czy jakoś tak.
Biczowa Ciekawe czy takie same bransoletki będą 🙂

Ogólnie dla tych co nie mieli okazji być na regionalkach wczoraj to kilka info.
-trybuny większe niż w tamtym roku, chyba te same bo czerwone, ale jakby cichsze  😉
- większa rozprężalnia bo na całości z tyłu jest na skoki, stępowanie jest obok w namiocie.
- i nowe przeszkody z tego co zauważyłam, znaczy inne niż w tamtym roku
- stajni bardzo dużo

I jest ktoś z revolty w środę może ?
slw95   żyj i pozwól trwać
03 marca 2014 20:52
widzexxcie, ja będę na dyżurze w stajni po południu 🙂
Ooo ja mam rano w środę
I zastanawiam się co tam będziemy robić od 8 .
Jest tylko pięć wolontariuszy na rano. To chodzi o stajnię?
03 marca 2014 20:59
widzexxcie, od środy mają przyjeżdżać zawodnicy, więc pewnie będzie potrzebna im pomoc przy odnalezieniu swoich boksów itp, zresztą przecież dziewczyny pisały o tym w mailu 😉
Ja nie dostałam maila, oprócz tego z wynikami rekrutacji :-(
03 marca 2014 21:08
widzexxcie, na prawdę? Było już ich parę... Sprawdź dobrze skrzynkę, może masz w spamie, jeśli nie skontaktuj się z dziewczynami na fb 🙂
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
04 marca 2014 11:02
Mam pytanie możecie mi powiedzieć czy będzie można wyjść z zawodów a później wrócić? bo z tego co widzę to w sobotę jest przerwa od 15 do 17, i czy jest możliwość pojechania na miasto na jakiś obiad na przykład?

Na "jednorazowym" bilecie też można wejść i wyjść tylko warto dopytać na jakich zasadach potem się legitymować w końcu bilet jest jednodniowy a nie jednorazowy. Zresztą na bilecie pisze że można wyjść i wrócić ale trzeba mieć kwitek czy jakoś tak.

Biczowa na bilecie może i jest napisane, że na bilet jednodniowy można wejść, wyjść i wrócić po jakims czasie, ale na stronie widnieje jak byk:
"Wszystkie bilety poza KARNETAMI uprawniają do jednokrotnego wstępu na teren Targów Lublin"
http://www.cavaliada-lublin.pl/pl/bilety/
W zeszłym roku byłam tylko na jeden dzień i normalnie wychodziłam w przerwach, tylko jak wracałam to musiałam pokazać, że mam opaskę.
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
04 marca 2014 11:24
fruity_jelly a widzisz, czyli sami sobie zaprzeczają  🙄
Dobrze by było, jakby można wyjść i potem wrócić  😉
no nic zostaje mi tylko zapytać się ochroniarzy jak będę wchodzić i ładnie się do nich uśmiechać  😀
Wszyscy dostali kilka maili? czy tylko osoby, które w środę mają zmianę? bo ja podobnie jak  widzexxcie dostałam tylko tego z wynikami rekrutacji.. ale zmiany zaczynam od piątku
05 marca 2014 12:39
Jako że nie lubię niedomówień zapytałam u źródła, bilet jednodniowy wymienia się na opaskę. Można wchodzić i wychodzić 🙂
Słuchajcie jak wygląda sytuacja z parkowaniem przy lubelskiej Cavaliadzie ? Mam być dwa dni i nie wiem czy będe miała co z autem zrobić 😉
Tak dla pewności, wstęp jutro darmowy?
Znalazłam gdzieś jakoś dziwnie, że w przedsprzedaży pisze wolny, a w dniu 50 o.o Ale to chyba jakaś pomyłka...
Jutro to chyba nawet kasy nie są otwarte.
armara zaparkować to chyba powinnaś bez większych problemów, ale jak się ludzie zbiorą do wyjeżdżania to będzie masakra, chyba że organizatorzy wyciagną wnioski z poprzedniego roku i ktoś będzie kierować ruchem 🤔wirek: ewentualnie możesz zaparkować koło dworca PKP (ale nie wiem czy ten parking jest płatny czy nie) a stamtąd już 3 minuty piechotką na targi.
Ok właśnie się dowiedziałam, że nie ma parkingu dla dziennikarzy. Można tam gdzieś zsotawic auto na noc i być pewnym, że "nie dostanie nóżek" ?
Można bez problemu. Nasze stało tam całe 3 dni z nocami i było całe i zdrowe ;-)
Miałam być, ale nie wyrobię z nauką, koniem i wszystkim innym.
Pomachajcie mojemu trenerowi - będzie siedział przez te kilka dni w budce sędziowskiej... A ja zostałam sobie sama w Poznaniu.  🤣
Można bez problemu. Nasze stało tam całe 3 dni z nocami i było całe i zdrowe ;-)

Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź  :kwiatek: Nie mogę się już doczekać wyjazdu  💃
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się