Body Modifications ( dawniej "piercing, tatuaże " )
No właśnie kurde, obiecałam sobie dzisiaj, że jak znajdę pracę to pierwszym wydatkiem będzie tatuaż. Koniecznie. Ile za swój dałaś?
Aaa, to niech się cmoknie :p
Jak zdecydujesz się na dziarę to daj znać. Dam Ci namiar na świetne studio, które nie kasuje dużo.
Co sądzicie o tatużu z
Jezusem, myślicie że to zbyt prowakacyjne? A jeśli to czy taki
krzyżyk jest spoko?
końskimistrzunio to zależy tylko i wyłącznie od Ciebie - chcesz mieć Jezusa na skórze to Twoja sprawa. Ja bym w życiu czegoś takiego nie zrobiła.
(Swoją drogą kumpel wydziabał sobie ostatnio leniwca jedzącego stek, tego też bym nie zrobiła)
W związku z kilkoma pw odnośnie wrocławskiego studia tatuażu, które ja gorąco polecam wrzucę linka tutaj.
Staszka bardzo gorąco polecam, wszyscy znajomi dziarają się u niego i polecają go dalej i dalej.
Przede wszystkim profesjonalne podejście, fantastyczna robota, piękne projekty, zawsze doradzi/odradzi, czysto, porządkie i tanio.
https://www.facebook.com/stanislawmarkst#!/Artnink
edit:
Zdjęć na stronie jest mało, ale w studio jak zasiądzie się przed kompem to można godzinami oglądać, doby by zabrakło 😜
(Swoją drogą kumpel wydziabał sobie ostatnio leniwca jedzącego stek, tego też bym nie zrobiła)
Chciałabym to zobaczyć 😁
A ja bym zrobiła. Jeśli koleś jest leniwy i kocha jeść i tak ma całe życie i utożsamia się z leniwcem jedzącym stek, to lepszy taki leniwiec niż różyczki, czaszki czy głowy wilków. 😉 Fajny koleś, nietuzinkowy.
tunrida no to właśnie chyba to wynika z mojej wypowiedzi - ja bym nie zrobiła bo nie kocham jeść, nie jestem leniwa itp, tak samo jak nie zrobiłabym wizerunku Jezusa bo nie utożsamiam się na tyle z religią katolicką.
ashtray jak będę z nim rozmawiać to zapytam, czy mogę wrzucić, bo wysłał mi zdjęcie 😉
Ja zaś bym nie zrobiła nic innego niż to co zrobiłam. NIC innego. Więc przy każdym tu wstawionym obrazku z netu, czy fotce waszego tatuażu mogłabym napisać "ja bym sobie tego nie zrobiła".
Tylko pisanie czegoś takiego brzmi tak, jakbyśmy krytykowały, że ktoś zdecydował się na taki a nie inny tatuaż.
Ale wzmianka o leniwcu była w kontekście pytania, czy stosowne jest robienie sobie tatuażu z Jezusem, więc skoro ktoś pyta, to chyba nie jest złą odpowiedzią stwierdzenie zrobiłabym/nie zrobiłabym?
leniwiec zaczepisty 😀 smarcik, wrzuc go prosze bo jestem strasznie ciekawa.
Jezusa bym sobie nie wydziarala, ale jesli ktos jest bardzo wierzacy czy cos, to czemu nie? bo - tak przynajmniej zrozumialam - pytanie bylo raczej o stosownosc takiego tatuazu, niz "czy re-volta by sobie wydziarala"?
chyba zla amnestria mnie urobila. zaczynam zbierac kesz!
[quote author=smarcik link=topic=110.msg2023916#msg2023916 date=1393443477]
Chciałabym to zobaczyć 😁
[/quote]
Dopiero teraz przeczytałam, że stek. Od wczoraj żyłam w przeświadczeniu, że ten leniwiec żarł STATEK 😂
Moje dwutygodniowe maleństwo:
Obiecany leniwiec 😉 Zdjęcie tuż po zrobieniu tatuażu, niestety nie mam lepszego. Kolega jest bardzo ciekawy Waszych opinii 😀
Osobiście myślę, że to kwestia czasu, aż zostanie zakryty, ale póki co jest sobie taki śmieszny leniwiec 😉
Kozacki leniwiec i świetnie wykonany! 🙂
Jeeeezuuu, ja intensywnie myslę nad kolejnym tatuażem 😵 powstrzymuje mnie na szczeście to,że zero basenu i siłki przez 3 tyg no i kasa. Bo tylko siedzę i kombinuje 😀iabeł:
haha fajny leniwiec! I quendi twój tatuaż bardzo, bardzo mi się podoba! 😍
JARA czy ty wiesz, że mam już dwie dziarki od Stacha? I 5 osób wysłałam juz do niego, więc ja przy 4 tatuażu będę chciała zniżkę 😁
hanoverka, no to strasznie się cieszę, że jesteś zadowolona, ale pokazałabyś co tam Ci stworzył. 🙂
Pomysł leniwca ze stekiem za..bisty, ale wykonanie nie w moim stylu. 🙂
Mam zielone światło na tatuaż i jeszcze nową koncepcję, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.
Widzę, że Nav, ma kolejny tatuaż :P
hahaha, tak 😀 widzę, że moja sława, a raczej moje tatuaże, mnie wyprzedzają 🤣
nie zdążyłam się pochwalić 😉
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Cytowanie zdjęć
Nav
Cuuuuudo! 😍
Dawno żaden tatuaż nie zrobił na mnie takiego wrażenia! Ten styl jest genialny 😜
Nav , szalejesz , super 😅
JARA - mam już wybrane, sprawdzone studio, niestety biorą chyba sporo kasy. Jak już będę zbierać na tatuaż to uzbieram na skullmaster! 😉
Nav - Jesli mogę spytać, to te wilki coś oznaczają? 🙂
A to drugie to nie ryś jest? 🙂 Tatuaż super, ale umiejscowienie (bu tak samo) mi nie leży.
Faktycznie, może i ryś. Przepraszam jak się pomyliłam 🙂
tak, to drugie to ryś 😉
szczerze mówiąc to wilk oznacza bardziej, ale też nic specjalnie konkretnego - lubię wilki, jednego wilka mam na ramieniu, ale zupełnie inny tatuaż - mały, czarny i bardzo prosty, bardziej symboliczny. niektórzy mówią, że mam wilczy charakter, to i wilki lubię 😉 a ryś to właściwie bardziej z samego wyglądu, chociaż rysie też lubię, bo czego tu nie lubić 😉 lubię polską dziką przyrodę ogólnie. no a że chciałam, żeby tatuaże do siebie pasowały, to wymyśliłam sobie rysia 🙂
dziękuje wszystkim, ja jestem w nich zakochana i czekam na lato 😍 😉
Nav
Wielka szkoda, że mieszkasz tak daleko, co oznacza, że pewnie Twój tatuażysta również... chętnie położyłabym się temu artyście pod maszynkę.