Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

AtlantykowaPanna   "Jeśli idziesz przez piekło- nie zatrzymuj się!"
24 lutego 2014 14:56
Dziewczyny Wasza opinia nie jest mi obojętna więc wstawiam zdjęcie bez "skrzywień twarzowych". Elegancko czekając na chłopaka i jedziemy do restauracji.
wilczyk co tam u Twojego brata, nadal ma dziewczynę?  😎

Haha no stety, niestety ma  😀

jeszcze 2 z najlepszego tygodnia życia 😀
Retna   nic nie zmieniać
24 lutego 2014 18:38
wilczyk, ile ja bym dała za Twoją urodę! 😍 Naprawdę jesteś śliczna!
AtlantykowaPanna, z ustami lepiej, ale z tymi brwiami to tak masz na co dzień? Nie możesz po prostu się uśmiechnąc do aparatu, czy coś?

wilczyk, bardzo pozytywne zdjęcia 😀
Tak sobie przeglądałam ten wątek i doszłam do wniosku, że co ja taka ukryta przed monitorem będę siedzieć  😁

przed monitorem i w stajni:

i teraz mam pytanko bez zerkania w profil, dla tych którzy nie wiedzą - na ile wyglądam lat?
Bo ostatnio zbyt często widzę zaskoczenie i się zastanawiam czy tylko te osoby tak mnie odbierają, czy rzeczywiście na tyle wyglądam  🤔
zoriczkowa hmm na pierwszym koło 23, a na drugim mniej niż 20- 18?
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
24 lutego 2014 20:02
zoriczkowa po zdjęciach dałabym Ci 17-20, ale zawsze czytając Twoje wpisy myślałam, że jesteś bliżej 30  😉

AtlantykowaPanna dalej jest skrzywienie bo masz minę jak mówi moja znajoma "jakby ktoś g**** pod nos podstawił" - nie odbieraj tego obraźliwie  😉 chodzi o to dziwnie zmarszczone czoło
zoriczkowa, yyy 22?
ikarina,, smarcik,, Gazellasta,  dziękuję  :kwiatek: Mam 19 🙂 Prawdę mówiąc w ciągu ostatniego roku kilkukrotnie słyszałam, że wyglądam na 15-16lat, stąd pytanie 🙂😉

smarcik, widocznie jestem bliżej 30tki duchem 😁
zoriczkowa, ja zawsze oceniam przezornie, bo już się nadziałam parę razy na trzydziechy wyglądające na 15 (Pomijając fakt, że ludzie u mnie w pracy dają mi lat 17 :hihi🙂
zoriczkowa, na pierwszym wyglądasz na 16/17 :P.
Wspominam sobie i oglądam zdjęcia z wakacji 🙂 Postanowiłam, że się podzielę  😁

Kajula, bardzo fajne 😀
zoriczkowa, no to piona, mi tez zawsze mówią, że wyglądam na dwa razy starszą :/ ciekawe co będą mówić jak rzeczywiście będę miała te 30 lat  😁
zonk, ale mi właśnie ostatnio mówią że wyglądam na 15-16 lat, dlatego tu pytam  👀

Ja bym Ci nie dała więcej niż masz  :kwiatek:
aaaa, przeczytałam posty dziewczyn i się zasugerowałam  😂 Dla mnie tez na żywo wyglądasz raczej na swój wiek  🙂
yga   srają muszki, będzie wiosna.
25 lutego 2014 06:11
Kajula- zakochałam się w 2 zdjęciu! Co za oczy. Pięknaś!  😍
Kajula- zakochałam się w 2 zdjęciu! Co za oczy. Pięknaś!  😍

dziękuję  😡  :kwiatek: Ale oczu prawie nie widać 😀

Tu widać oczy  😁

Facella, dziękuję  :kwiatek:
Codzienne z placu zabaw  🤣
yga   srają muszki, będzie wiosna.
25 lutego 2014 08:39
Kajula- zbieram szczenę z podłogi  😜 😜 😜 😜 😜
RaDag, masz przepiękne usta!!!  💘 w ogóle trochę przypominasz mi Lane del Rey 🙂

yga, poprawiasz mi humor  😁 :kwiatek:
Dzięki Kajula 😉
Usta wyćwiczone 😀 Kiedyś znajdę jakie były w podstawówce  😀
Co to znaczy wyćwiczone?!  🤔 Też chcę wyćwiczyć!!!  😁
A kiedyś jakoś na początku gimnazjum widziałam program o takim właśnie prostym modelowaniu ciała. Mówili tam, że usta też mięśnie, więc jak wszystko można wyćwiczyć.
Z głupa spróbowałam i efekt się o dziwo pojawił 😉
Tak na szybko znalezione: http://polki.pl/we-dwoje/cwiczenia;na;seksowne;usta,artykul,20030.html
Ale wydaje mi się, że najskuteczniejsze o rolowanie ust- czyli tak jakby się chciało zwinąć w rulon górną wargę do góry a potem wypychało do nosa, dolna tak samo- rulonik w dół jak najbliżej i potem w stronę brody. Popróbuj. Po jednym dniu powinnaś poczuć, że masz tam mięśnie 😉 Uwaga na zakwasy! 🤣
emptyline   Big Milk Straciatella
25 lutego 2014 09:26
Co to znaczy wyćwiczone?!  🤔 Też chcę wyćwiczyć!!!  😁

W mojej głowie zaroiły się same nieprzyzwoite pomysły. 🙂

Kajula, o kurcze, oko masz faktycznie fantastyczne!

Kajula na temat urody nie piszę, bo każdy widzi 😉 Ślicznaś;
z resztą tak samo jak RaDag - która makijażu chyba nie ma za to tak "pure nature" można by rzec.
To ujęcie, jeszcze podpisane "z placu.." kapitalne, bo widać w Twoich oczach radochę z bycia mamą (takie zadowolenie z siebie, życia, normalnie można by na tym zdj zrobić interpretację po angielsku na maturze). A jeśli mamą nie jesteś, to chyba włączony instynkt macierzyński, co?  😎

To co widać w prawym dolnym rożku to kurteczka mojej córci, która właśnie 3 min temu miała drugą rocznicę narodzin 😉
Stąd taki pozytyw w buzi 😉 Masz rację ;D
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
25 lutego 2014 10:02
Dziewczyny Wasza opinia nie jest mi obojętna więc wstawiam zdjęcie bez "skrzywień twarzowych". Elegancko czekając na chłopaka i jedziemy do restauracji.

Wyglądasz jakbyś była odrobinę zmartwiona przez te brwi, ale wyglądasz tak milion razy lepiej niż z wykrzywem 😉  i się okazuję, że jesteś całkiem ładna, a nie wykręcana 😉
Kajula, jestem fanką Twojej urody  💘 Gdzie to tak pięknie?  🙂

Dobra, to ja też coś nowego pokażę  😉
JARA, pokazuj swoje jakieś a nie się mądrzysz ;P
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się