Howrse gra :)

Ja również z wiadomościami mam problem.. nie mogę ich zawsze otworzyć  🙄
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
23 lutego 2014 09:40
Czemu nie do każdego znajomego mogę wysłać śnieżkę? Cierp1enie i Dunkę mam na szaro i nie mogę  im wysłać.

Bo dostały 15 śnieżek  😉
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
23 lutego 2014 10:00
Wystawiłam na sprzedaż tego konia: http://www.howrse.pl/marche/vente/voir?type=direct&cheval=19360411
Nie ma zaznaczonej opcji "do negocjacji", a i tak non stop dostaję propozycje- z mega zaniżonymi cenami 🤔 Przed chwilą jakaś dziewczyna chciała ją kupić za 100 000eq i 1 kupon... a wczoraj w ogóle jakiś dzieciak proponował mi 2tys i kupon 🤣
Naprawdę tak ciężko sprzedać teraz konia? 🤔 Wystawiam go od kilku dni, zarówno za equs(700 000) jak i teraz za kupony.
W ostatnim czasie bardzo ciężko jest sprzedać konia
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
23 lutego 2014 11:13
No, zwykle śmieciuchy szły za 2 tys od razu, a teraz czeka się i czeka, aż ktoś się zdecyduje...

edit: Nie wiecie, jak niektórym graczom udało się uzyskać wyższy PG u źrebaka osła od jego rodziców? U mnie zawsze jest niższe...
przetrzyma mi ktoś kasę na com i pl? :kwiatek: mam też kupony do wymiany na passy, info na pw tutaj.
calore,  ja mogę 🙂
oki, skończę wojować w kuchni i napiszę co i jak 😉
calore, ok 🙂
Ja ci powystawiałam, jak coś źle, to pisz.
Dziewczyny, wiecie jaka bedzie następna promocja?  😉
loteria, prawdopodobnie jutro
o nieeeeeeeeeeee 🙄
i ta skrzynia skarbów za 10kuponów tak?

Dunka - ale ślicznaś na avatarze!
Mały OT 🤣
Cierp1enie dziękuje  😡 😡 :kwiatek:
jakie beznadziejne zmiany są! 😵 tła są strasznie wielki i nie można wrócić ze strony konia na stronę z gospodarstwem, tylko trzeba od nowa przez "moje konie" :/
teraz to praktycznie nic nie działa i juz powinna być loteria.
kupie szj poniżej 100 kopi za kupon oraz 2xzj za kupon do neg.
poszukuje wielu maści które można obejrzeć na mojej prezentacji oferuję do ok. 65 tyś
Od 12😲0 w aktualnościach (które obecnie nazywają się z tego co widzę Actualités...) jest link do loterii, jednak w rzeczywistości nigdzie on nie prowadzi. Okropne zmiany, niepotrzebnie je wprowadzili 🤔
Przeciez promocje zaczynaja sie zawsze o 14 teraz. Ale zmiany sa naprawde beznadziejne. Nie bardzo wiem po co je w ogole wprowadzaja skoro nic nie wnosza do gry albo nawet ja utrudniaja.
Zapraszam do wymiany losami  😉
aniapa   Niedobre zwierzę wierzchowe nieznanego gatunku.
24 lutego 2014 13:20
Koka, jaki nick na howrse?
aniapa też Koka.
aniapa   Niedobre zwierzę wierzchowe nieznanego gatunku.
24 lutego 2014 13:24
poszedł od phoenixowa  :kwiatek:
PILNIE szukam osoby, która zbije na swoim koncie moje 10 koni, oczywiście są w wieku 30 lat. Płacę 1 kupon + 75 000 eq  🙂
kupiłam mustanga hiszpańskiego za 5 kuponów, zaraz kupię konto pegaza za 15 i to chyba na tyle z tą promocją 😁

o, jednak można wrócić do gospodarstwa, nad imieniem przecież  😁
Ło jezu! dostaję oczopląsu z tymi tłami 🤔wirek:, znowu nie wyświetla mi się lista przyjaciół, bo chyba zdaniem org. Horwse, mam ich za dużo 😵, Mój nick Deni, jakby co to proszę o losy, odwdzięczę się tym samym :kwiatek:.
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
24 lutego 2014 15:12
Witaj, MiyakoKuchiki,

Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 7 losami.
Wygrywasz:
  1 x  Kamień Filozoficzny
  1 x  Różdżka Płodności
1 los na następne losowanie
1 600  Equus
z 3 losami
  1 x  Uzda MF

Gratulacje i udanej gry!

Zespół Howrse

czyli nie jest az tak zle :P
ja mam 70 losów  😜
wymieniam losyy! nick - majgaa 😉 Watrusia, Koka, też zaraz Wam wyślę 🙂
Podpowie mi ktoś za ile mogę wystawić tego konia: http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=11655154  :kwiatek:
Ja odsyłam zaraz jak mi ktoś wyśle.
Jakieś te konie niektóre  mizerne i małe na tych zmienionych tłach 🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się