A w każdym razie ogłoszenie o aukcji wrzuciła na fejsa Klaudia Kocik, czyli pantofel właśnie. Więc całkiem możliwe, że to siodło jest u kogoś zupełnie innego i w rzeczywistości wcale nie jest na sprzedaż. 😉
Pewnie z 10, może 15 lat. Na tej skórze na przystułach jest wytłoczone, ledwo widoczne euroriding i nazwa modelu- na litere R, kończy się na N chyba, i numer 2979D. Znaczek ten mały z lit. e jest srebrny, a koło zamka do puślisk srebrna tabliczka euroriding. Mam zagadke 😁 co to za rozmiar i jaki model 😉 w necie nie mogę znaleźć..
Te cyferki to numer seryjny (numer kolejnego produktu). Jeśli napiszesz do passiera to oni wyślą Ci wszystkie dane "fabryczne": datę produkcji (obstawiam okolice 1995 roku), rozstaw fabryczny łęku (mógł być zmieniony), jakie siedzisko (tak na oko to płytkie), ewentualnie jaki kanał (nie widać z boku ale rzuciłam okiem na ogłoszenie i chyba wąski), jakie panele (wyglądają na gusseted/klinowe).
ja polecam ratomke germide ale zalęzy czy lubisz głebokie siodło z bardzo długą tybinką 🙂mnie się bardzo wygodnie jeżdzilo 🙂ale dużo osób ma odmienne zdanie na ten temat :P
Elfik Jestem racze nie za wysoka, bo koło 168cm i długo tybinkowe siodła nie są za bardzo pod moją budowę ;p Choć Ratomke Germide ma koleżanka ze stajni to jest nim zachwycona 😉