Mnie zastanawia skąd oni wzięli taki pomysł. 👀 Ciekawe jak będzie się prezentowała cała reszta kolekcji.
Hahaha ... jak z HKM. 😵
edit. z HKM jednak ładniejsze 😁, nawet te krwiste ... 😁
te bryczesy faktycznie pojawią się w kolekcji. brałam udział w pokazie kolekcji Pikeur 2014, jedna z dziewczyn dostała do prezentacji właśnie te spodnie 😉
będzie jeszcze coś takiego, miętowe bryczesy z grafitowym lejem, ta kurtka to taka mgiełka bieli i mięty - jednak chyba nie mój styl 😉
edit. zdj
Dziewczyny, szukam prezentu dla mojego faceta. Kurtka w rozmiarze M, na szczypiorka. W kolorze granatu, czerni, ostatecznie brąz. Raczej tych topowych marek, KL, Pikeur, Equiline. Chętnie z kapturem, zimówka, ale grube puchówki odpadają. Jakieś propozycje? Laptop mi zdechł, a na telefonie kiepsko mi się szuka :/ Dopiero za tydzień będę mogła z laptopa skorzystać, a chce tak zamówić tą kurtkę, żeby mi do 15stego lutego przyszła.
[b]dodzilla[b/] moze klasyczna bomberka kingslanda? Są one calkiem ciepłe i bardzo fajne🙂
Widział ktoś je ? dotykał ? jestem ciekawa waszych opinii na temat ANKY . Jak wypadają rozmiarówki ?
Ja widziałam i mierzyłam coś takiego:
http://www.gnl.pl/frak-jezdziecki-anky-classic-24h.htmlNa moje lekko rozmiarówka zaniżona, bo w 40 się nie zamieściłam, a normalnie fraki mam 38-40. Być może to też zależy od modelu.
Przepraszam jeśli dubluję pytanie, ale czy rozmiarówka kurtek pikeura wypada normalnie czy jest minimalnie zaniżona jak bryczesy? 😉 upatrzyłam sobie jedną i nie wiem czy brać 72 czy 76.
okunka, zależy od kolekcji i modelu/kroju
[s]Czy ktoś mógłby mi polecić bezpieczny i w miarę przewiewny kask w przystępnej cenie (do 200 zł)? Mam nadzieję, że to nie są zbyt wygórowane wymagania 😉 :kwiatek:[/s]
edit. jednak znalazłam odpowiedni wątek
Chciałam złożyć zamówienie w Equishopie, ale nie mają tabeli rozmiarówki dla ciuchów unisex. Może ktoś wie jak duża jest różnica pomiędzy zwykłym damskim L a L UNISEX u Kingslanda??
Czy ktoś ma takową wiedzę i się podzieli? :kwiatek:
Hmm..... Generalnie noszę rzeczy damskie Kingslanda S, a unisex XXS.
Czyli dwa rozmiary w dół?
Dzięki za pomoc, Klami 🙇 :kwiatek:
vissenna, pewna nie jestem co do ogólnej zasady, ale na podstawie rzeczy, które sama mam w szafie, to wydaje mi się, że są dwa rozmiary różnicy między damskim a unisex.
Przepraszam jeśli dubluję pytanie, ale czy rozmiarówka kurtek pikeura wypada normalnie czy jest minimalnie zaniżona jak bryczesy? 😉 upatrzyłam sobie jedną i nie wiem czy brać 72 czy 76.
moje wszystkie wypadają lekko większe
ja się pochwalę nowiutkim kaskiem z samshielda, jak na razie polecam bardzo! 💘 💘 💘
lalasatan a w czym wcześniej jeździłaś?
Ja mam samshielda i uvexa, i chociaż uvex czterokrotnie tańszy, według mnie lepszy 😎
[b]vissenna[/img], miałam uwexa i GPA, ale zdecydowanie w sashield'zie wygladam najlpiej i jest najwygodniejszy 😍
Ma ktoś tą kamizelkę może ??
Spóźniłam sie kurcze na S i zastnawiam się czy jest jakaś szansa, że wejde w XS. 🙁
http://www.equishop.com/kingsland-kamizelka-damska-jessamine,id-2677
Klami ja ją mam 😉 zamówiłam na początku XS, standardowo noszę w KL damskie S, unisex XXS...ale ta kamizelka wychodzi maleńka 🤔 nie dość, że sięgała mi do pępka, to ledwo się zapięłam, mowy nie było o wsadzeniu pod to grubszej bluzy. w rezultacie musiałam wymienić na M, chociaż dalej wypada krótka :/
Rozmyślam o zakupie kamizelki. Takiej lekko ocieplonej, ale nie zimowej. Ładnej, trwałej. Nie bardzo drogiej. Brązowej.
Z kieszonką na fajki i telefon. Czy może ktoś mi pomóc jakoś się ukierunkować na sklep/markę ? :kwiatek:
Całkiem fajna i nie droga jak na puchową, ciekawa tylko jestem czy to futerko okropne jest odpinane
http://www.decathlon.pl/kamizelka-narciarska-puchowa-damska-sc-warm-id_8290564.html
Tania moja ulubiona
http://www.decathlon.pl/kamizelka-schooling-czarna-id_8053575.htmledit. całkiem fajne kamizelki męskie beda w lidlu 😎
Tak jak kompletnie nie ruszaja mnie nowe wiosenno/letnie kolekcje Eskadrona, czy Euro Stara tak po zobaczeniu galerii nowej kolekcji Pikeur poległam. Mam juz całą listę rzeczy, które chcę i chyba będe jednym wielkim bankrutem.
Klami, a weź podlinkuj tego nowego Pikeura 😉
Klami, jeden fraczek wpada w oko, ten granat też piękny, ale ja jakoś nie odleciałam 😉
xxagaxx, mnie się strasznie podobaja beżowe bryczesy z granatowym lejem... i jeszcze kilka innych. Generalnie kilka rzeczy wpisałam sobie na listę koniecznych zakupów. 😉
piękna 😍
Ciekawe czy będą ją mieli na Cavaliadzie... bym se obmacała i przymierzyła 🙂
edit a może
sztyblety albo
kalosze oficerkowe 😁