CAVALIADA Lublin 2014
Wiem, że na facebookowej grupie dziewczyny prosiły o pozwolenie na przedłużenie regulaminowego czasu o 5 dni, ale nie wiem czy chodziło o czas zgłoszeń do rekrutacji czy ogłoszenie wyników dotyczących tej rekrutacji (nie wiem, czytałam ze dwa razy ten post i nie mogę zrozumieć o którą datę chodzi 🤔wirek: )
Co do samych wyników-siedzę jak na szpilkach od paru dni, nie mogę się już doczekać! 🤣
Mam to samo slw95 🤣
W tamtym roku o 11 rano już wyniki miałam 🤔
A te 5 dni dotyczyły odpisywania na maile - te które dostaje się jako zatwierdzenie przyjęcia formularza.
Bo w regulaminie dziewczyny mają 5 dni na odpisanie i prosily o wydłużenie tego czasu
No tak właśnie myślałam, że to nie tyczy się tego. Teraz przynajmniej wiem o co chodzi 😀
Ja z kolei w tamtym roku maila dostałam o 23:50 🙂
Czyli trzeba się zajac czymś pożytecznym, żeby nie zwariować i dac dziewczynom czas :-D
Właśnie dowiedziałam się, że wyniki mają być do rana na mailu 🙂
I jak tam dziewczyny? Ja szczęśliwa jestem-dostałam się i mam funkcję, którą chciałam! 🤣
ja się dostalam! 🙂 w tamtym roku byłam na parkurze a teraz zostałam przydzielona do ringu bocznego, ktoś wie co będę robić ?🙂
ja również się dostałam z Sisisa miał ktoś w tamtym roku recepcje widza ? 😀
wydaje mi się, że w tamtym roku osoby z technikum w Pszczelej były na recepcji widza
meithner, a wiesz, co się tam dokładnie robi 🙂?
mogę się dowiedzieć 🙂 dam znać na pw, jak mi koleżanka z Pszczelej odpisze
mogę się dowiedzieć 🙂 dam znać na pw, jak mi koleżanka z Pszczelej odpisze
też jestem w ringu bocznym.. z tego co sie orientuje to jest to ta część z pokazami dla dzieciaków, czyli nie zobaczysz nic co się dzieję na glównym parkurze 🙁
sotniax tego się obawiałam... ale w sumie nie jest tak źle, bo mam na rano, a to wieczorem są najlepsze konkursy 🙂
Też jestem szczesliwa, godziny poranne ( czyli lepsze-dla tych co nie byli wolontariuszami -pomimo że trzeba rano wstać to się opłaca) funkcja też super a i ludzie w grupie fajni :-)
Zapytam tutaj, bo wątek o Warszawskiej Cavaliadzie jeszcze się nie rozwinął. Mianowicie jeśli kupiłam dwa karnety, a osoba z którą idę będzie mogła dopiero od soboty, to czy na wcześniejsze dni będę mogła zabrać ze sobą kogoś innego?? To znaczy, czy przypisują jakoś karnet danej osobie? Zastanawiam się jak to działa, bo zwykle we wszystkie takich imprezach uczestniczyłam tylko przez jeden dzień i nie wiem czy coś takiego by przeszło 🤔
Karnet nie jest imienny, więc możesz zabrać 1 dnia np chłopaka, a drugiego koleżankę, a trzeciego mamę 😉
tylko wtedy będzie zamieszanie z 'bransoletką'
karnet nie jest imienny, ale przy pierwszym wejściu wymieniasz go na bransoletkę której nie da się ot tak zdjąć i zapiąć raz jeszcze /tj nie jest do tego przystosowana - jak się postarasz to da się to zrobić tak by nie rzucało się zbyt mocno w oczy/
przynajmniej tak było w tamtym roku w lbn - coś się zmieniło?
Ja ostatni raz byłam w Wawie 2 lata temu i nie było bransoletek 😉
jest gdzieś lista sklepów będących w tym roku na targach ?
Dzięki za odpowiedzi :kwiatek:
Właśnie sobie tak pomyślałam, że te bransoletki na trzy dni to by była przesada. Rozumiem na jeden dzień przy wejściu (tak miałam na zeszłorocznym Torwarze), ale przez cały okres trwania zawodów?! Nie wydaje mi się to prawdopodobne, bo np jak nie znoszę spać z niczym na ręku to bym miała się wściekać przez trzy noce, bo inaczej mi karnet przepadnie?? 🤔wirek:
Czuje się upewniona w moim pomyśle, miejmy nadzieje że organizatorzy nie zrobią mi jakieś przykrej niespodzianki przy wejściu 😉
BitSmoked, bransoletki nie są zdejmowalne i nosisz je bez przerwy przez cały czas trwania zawodów.
Bransoletki niezdejmowalne były dla wolontariuszy, ekip i ludzi z karnetem.
Choć wiem, że niektórzy zdejmowali je 😉 próbowałam otworzyć ten zatrzask, ale bezskutecznie.
Daje taka bransoletka zabezpieczenie w pewien sposób dla organizatorów.
wolontariusze mieli zdaje się te na zatrzask i ponoć byli tacy co je bez uszkodzenia zdejmowali, ale jako karnet otrzymywało się opaskę tego typu:
http://i.ebayimg.com/t/1000-Einlassbaender-Einlasskontrollbaender-Eintrittsbaender-VIP-Baender-20-Farben-/00/s/OTkwWDE2MDA=/z/EC0AAMXQlgtSzZwF/$_12.JPG[/img]
fragment z częścią klejącą miał nacięcia tak by przy próbie odklejenia został uszkodzony
jeśli komuś przeszkadza sam fakt, że nie można zdjąć to trochę kiepsko, ja się np bałam bardziej, że uszkodzę i mnie nie wpuszczą xD ale jak się okazało strasznie wytrzymałe to tałatajstwo :P dla sprawdzenia nosiłam ją może z miesiąc /potem z jakiejś okazji musiałam się jej pozbyć, ale trzymała się nadal bez zarzutu/
BitSmoked zawsze możesz spróbować zrobić tak by opaska była na tyle luźna aby dało się ją zsunąć z dłoni, ale nie aż tak by sama spadała, ale raczej to ktoś będzie cię 'obrączkował' więc nie wiem na ile może się udać
ech to może jednak odpuszczę 🙁
ale kurczę, jakoś nie wydaje mi się jakimś oszustwem ten mój pomysł, tzn wykupione dwa karnet na wszystkie dni i we wszystkie dni przychodzą dwie osoby, tylko różne. No, ale jak zwykle "hajs się musi zgadzać", a z tego typu pomysłami jak mój na pewno mniej biletów by się porozchodziło :/ będę sama siedzieć przez dwa dni, trudno się mówi :p
ale kurczę, jakoś nie wydaje mi się jakimś oszustwem ten mój pomysł, tzn wykupione dwa karnet na wszystkie dni i we wszystkie dni przychodzą dwie osoby, tylko różne. No, ale jak zwykle "hajs się musi zgadzać", a z tego typu pomysłami jak mój na pewno mniej biletów by się porozchodziło :/ będę sama siedzieć przez dwa dni, trudno się mówi :p
ale zaraz znaleźli by się tacy co by np kupili dwa karnety z pomocą których wprowadzono by na raz większą ilość osób - ot wchodzą dwie osoby, jedna oddaje drugiej wejściówkę swoją na którą zostaje wprowadzona kolejna osoba i kolejna i kolejna 😉 bo przecież ludzie mogą mieć długi rękaw/tak odnośnie bransoletek/ i mimo iż jakaś tam ochrona jest też na hali to przecież nie będą co pięć minut każdego sprawdzać czy wejściówka jest - w końcu skoro się dostali na widownię czy też na targi to musieli okazać wejściówkę na bramce
dokładnie tak jak napisała widzexxcie
Daje taka bransoletka zabezpieczenie w pewien sposób dla organizatorów.
any I dokładnie tak robiono w tamtym roku, tylko, że na bransoletkach wolontariuszy. Zsuwali przez rękę i wpuszczali znajomych, słyszałam o jednej takiej
BitSmoked Można próbować kombinować, tylko żeby nie dać się złapać, bo stracisz kompletnie wejściówkę a i pewnie zapłacisz jeszcze za to.
Nie wiem kto obrączkuję, jeśli ochroniarze to raczej nie pogadasz, ale jeśli ktoś z obsługi to można jakoś podejść, że masz właśnie taki problem-powiedzieć prawdę i poprosić o luźniejsze zapięcie. Może przejdzie, ale jest ryzyko 🤣
Ogólnie to mam nadzieję, że w tym roku będą większe i lepsze trybuny 😉
Bo to coś w tamtym roku mnie dobijało 🙄 nie dość, że za mało miejsc (już się dowiedziałam dlaczego tak było i przez kogo 🤔) to jeszcze tłukące się strasznie a i siedzenia jakieś powyginane, krzywe i niewygodne 🍴
A jakie bedą pokazy i inne atrakcje bo nie moge sie doszukać 😉