Livia :kwiatek: może na Torwarze już będą mieli, to sobie pooglądam 😉 Ciekawe czy owijki toffe będą pasowało do starego toffe Choć na tym zdjęciu jest ciemniejszy 🙁
Juliadna w takich niebieskościach jeszcze Was nie widziałam, super 🙂 Precelek, wreszcie widać brillanty (choć tylko fragmenty 😀 ). Jak dla mnie zapowiada się ciekawie 🙂
Jestem uratowana-nic mi się z nowej kolekcji nie podoba, ale to dobra wiadomość dla mojego portfela bo obecna kolekcja mnie wykończyła.. a propos doszły dziś do mnie wymarzone Br pro max 😍 no i mam super komplet już teraz bezcenny 🙂!
Jestem uratowana-nic mi się z nowej kolekcji nie podoba, ale to dobra wiadomość dla mojego portfela bo obecna kolekcja mnie wykończyła.. a propos doszły dziś do mnie wymarzone Br pro max 😍 no i mam super komplet już teraz bezcenny 🙂!
ikarina, nic mi nie pisz o niebieskim i karych koniach, ja już sobie zaplanowałam niebieskiego cottona na bank, a może coś jeszcze mi się uda zakupić 😁
MonioRek true story! szmatoholika ciężko zadowolić w 100%, zawsze się znajdzie coś co by się jeszcze przydało 😁 crash OMG 😍 te ochraniacze od dawna mi się podobają, a w połączeniu z padem... brak słów, czekamy na zdjęcia na modelu 🙂 lalasatan apricot zawsze spoko :P