do 30 kg powyżej 300zł gratis (chyba, że zamawiasz produkty, które mają darmową dostawę cały czas- Baileys)
plus dla pro-linen-shop
Zamówienie opłaciłam w poniedziałek wieczorek. W środę przesyłka już dotarła.
+ dla sklepu BERGO za towar zgodny z opisem i szybką realizację 😅
derby, darmowa jest paczka do 30 kg. Jak przekroczysz, to zamówienie jest pakowane w więcej niż jedna paczkę i za drugą płącisz.
Duży + dla MKsklep. Wczoraj wpłąciłam kase za zamówienie, a dziś dostałam paczkę. Pomimo, że wstępnie czas oczekiwania na jeden z produktów wynosił 3 dni.
Widzieliście co sie dzieje ?
KONIK i GNL zrobili 30 % taniej PIKEURA !!!
Rozumiem dziewczyny, dzięki
mogliby już dac ten transport gratis powyżej takich kwot, ale trudno się mówi🙂
Wielki plus dla Arcus konie 😉 oraz dla sklepu Parkur 😉 :kwiatek: :kwiatek:
plus dla pro-linen-shop, chyba staną się moim głównym dostawcą paszy 🙂
http://www.hippoland.com.pl/produkty/promocjaTu zawsze jakoś mało promocyjne te promocje 👿
Wielki plus dla Equishop :kwiatek:
konik - najlepszy 🙂 rewelacyjna obsługa klienta, zawsze szybka wysyłka
Dziewczyny, czy mogłybyście wypisać sklepy których nie ma w pierwszym poście? zrobiłam listę tych, które są nieaktualne, ale widze tutaj, że jest sporo nowych 😉
Koński Świat, Yard Equites, Becker Sport (chociaż tu nie wiem, bo nie działa mi ich strona). Jak sobie coś jeszcze przypomnę to napiszę. 🙂
jeszcze equi-point nie ma na liście 😉
Trochę się tego nazbierało:
+
zooplus nie końskie zakupy od dłuższego czasu tylko tam robię (najniższe ceny, świetne rabaty, promocje) nigdy ani pół problemu z zamówieniem
+/- equi-point zamówiłam kilka rzeczy pod koniec grudnia, a miały być wysłane po nowym roku. Zadzwoniła miła Pani przepraszając, że jednak nie mają fizycznie tej derki, która zamówiłam (a była 'na stanie'😉 i że proponują mi zwrot kasy na konto albo inna derkę (za to +) -> z racji, że zależało mi na konkretnej derce konkretnej firmy odmówiłam, bo wolę poczekać. Później już było wszystko na -
Kiepska komunikacja mailowa (jakoś nie jestem przyzwyczajona, że czekam na odpowiedz kilka dni), zero informacji kiedy będzie zamawiana derka (nie rozumiem jak sklep może nie wiedzieć kiedy będzie dostawa, nawet w jakimkolwiek przybliżeniu). Nie jestem przyzwyczajona do takiego traktowania klienta. Czekam już ponad miesiąc na zimową grubą derkę i jeszcze za chwile się okaże, że nie dostanę jej w ogóle. Mogłam zwyczajnie nie tracić czasu, tylko zamówić ją gdzieś indziej...
+ gnl.pl za super kontakt, niesamowitą promocję i ekspresową wysyłkę
+ bergo.pl świetne promocje, bardzo dobre podejście do klienta i ekspresowa wysyłka
Ogólnie mam kilka nowych ulubionych sklepów, które wpadają na moją listę TOP 😀
wielki + dla equishopu zamówienie przyjęte w czwartek, dziś paczka znalazła się u mnie w Danii 😅
Bardzo dobra obsługa i kontakt 🙂
Ogromny + dla animalia.pl😉 Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka i miły dodatek.
czy może mi ktoś polecić sklep z naprawdę bogatą ofertą paszową ? osobiście jestem przywiązana do animalii ale za dużo pasz to oni nie mają..
margaryna w Szczecinie masz przecież Galopadę (nie tylko Eggersmann), swiatkonia.pl (bogata oferta), Kadryl, Kegle...
Najbogatsza oferta jest bodaj u Stefanidisa. Niestety produkty czasami bywajarównie dsotępne jak w Atosie 😉
http://pasze.sklep.pl/
dzięki popatrzę :kwiatek:
+ dla GNL. Wysłali 7 lutego (poczta polska), dziś paczka u mnie.
Ale mogliby kuriera zmienić, bo Siódemka odpada, a tak to paczka była by na drugi dzień 😉
margaryna - Animalia ma mały wybór ? Ponad 13 producentów to mało ?
Nie sądzę żebyś znalazła dużo więcej sklepów, które maja taką ilość marek.
W Galopadzie 2 marki
Świat konia ok. 6 marek
Kegle ok. 6 marek
pasze.sklep 6 marek
Masz jeszcze Animavet i mksklep z ilością firm porównywalną z Animalią.
Łatwiej byłoby cos doradzić gdybyś wiedziała jakiej firmy pasz szukasz
ale może jest sklep typowo paszowy który operuje niemal wszystkim.. pytam po prostu uprzejmie bo zamawianie jednego tu a drugiego tam jest męczące i mało opłacalne niestety
Jest - pasze.sklep - dałam linka poprzednio
Po co jednak zamawiać i płacić za wysyłkę, skoro na miejscu w Szczecinie masz większość marek? Jeśli nie w 1 miejscu, to w odległości 5 km... W Cavallo jest Pavo w Kadrylu chyba wszystko co chcesz i to w niemieckich cenahc (czyli sporo niższych od polskich), w Galopadzie Eggersmann + jakieś sieczki, sianokiszonki + golden - cośtam (też w niemieckich cenach), w Keglach i Swiecie Konia: Baileys, Dodson & Horrell, Havens, Eggersmann, Goldengrass, Pavo... Czego brakuje?? 🤔
o.. to nie wiedziałam 😀 a gdzie jest kegle i swiatkonia ? bo ta reszta to wiem
zaskoczę ale + dla oksera, czekałam na przesyłkę tydzień od momentu zamówienia
Który sklep jest pewny jeśli chodzi o zwroty?
Chcę zamówić bryczesy, a niestety nie mam możliwości przymiarki więc muszę kupić w ciemno. Nie chciałabym potem czekać na pieniądze pół roku..jak to miałam np. z okserem.
Kaarina Pasi-konik na pewno