Ja się powoli poddaje z tym 3 poziomem :/ Od 3 dni mam konia wytrenowanego w 2 kategoriach po 15% (aktualnie speed 17%, dressage 16%, gallop 15% i stamina 3%). I od 3 dni nie chce mi tego "odhaczyć" 🤬 I tak się zastanawiam, że może ja tam rzeczywiście coś źle zrobiłam, albo czegoś nie zauważyłam. I tak pomyślałam, może podałabym którejś z Was login i hasło (bo większość tu jest bardziej obeznana w tej grze niż ja 😉 ), żeby ktoś sprawdził, czy ja tam napewno wszystko dobrze zrobiłam?
wątek zamknięty
Libella sprawdz dokladnie - robiac 3 level musisz miec wytrenowanego konia w 2 dyscyplinach na 30%. nie 15 %. Jak masz drugi level to w jednej na 15 %.
wątek zamknięty
Robię 2 poziom, żeby przejść na 3. Na tym pomarańczowym "dymku" który się pokazuje jest napisane, że 15%. I na koniec tego komunikatu jest to "I" w kóleczku, od 3 dni
wątek zamknięty
ok - nie wiem czemu tak jest ale ja na Twoim miejscu bym je dalej trenowala, bo i tak bedzie Ci to potrzebne . W koncu zaliczy...
Ja tez jakos dluzej czekalam nie wiem czemu....
A ja mam jeszcze pytanie - chce zapisac moejgo konia na konkursy, ale przy kazdej dyscyplinie pokazuje mi sie pomaranczowy trojkat - niby ze mam zieodpowiedni sprzet. A na tym koniu mam :Centaur's saddle, MF bridle i podkowy Hephaestusa.... W czym moze byc problem ?
wątek zamknięty
Dzięki 😉
Jakby ktoś wpadł na jakiś pomysł czemu nie chce mi się to zaliczyć to czekam na propozycje 😉
wątek zamknięty
smerfi, bo z Centaur's saddle możesz startować tylko western. Tego siodła nie można już zdjąć i jest niezniszczalne.
wątek zamknięty
Dzieki 🙂
No to niedobrze troche......
wątek zamknięty
do Centaur's saddle trzeba miec tez specjalnie oglowie westowe 😉 z siodlem centaura dalej mozesz startowac z skokach czy wyscigach, po prostu kon moze zajmowac gorsze miejsca
wątek zamknięty
mi też się czasami dłużej nie zaskakują...
wątek zamknięty
Mnie na drugim koncie do skończenia poziomu też zostało już tylko 15% i od wczoraj mi nie zaliczyło. Ale z tego co widzę na ich forum więcej osób ma ten problem.
http://www.howrse.com/marche/enchereVoir?id=2880078 Co w tym koniu jest takiego niezwykłego, że aż tyle kosztuje?
wątek zamknięty
absolutnie nic fantastycznego. moze ktos kupowal konia z drugiego konta?
wątek zamknięty
czy ktos nie potrzebuje na juz Blacksmith'a?
wątek zamknięty
sigma, ja potrzebuję veta 😉
masz zagwarantowaną maksymalną płacę... po 10 dniach też podniosę do maksa
czy jednak nie możesz być wetem jak już masz blacksmitha?
wątek zamknięty
Próbuję jeszcze raz EC.
Macie jakie konie dać do mnie? Moga byc źrebaki... marchewek na razie brak, ale kupiłam wszystko i wiosna bedę siac.
Zapraszam: Al_89 Moge komus zarezerwowac 😉
wątek zamknięty
to zarezerwuj mi jedno miejsce od 18 marca 😉
wątek zamknięty
Zapraszam, 2 wolne boksy TKKF Megan, mam marchewki i 100% meadows we wszystkim 😀 tylko 10 equus.
wątek zamknięty
Aventia - wstawiam do Ciebie kunia 😉
ja mam 3 wolne boksy - Nibylandia nick: madzz_
wątek zamknięty
AGRRR! juz mi kolejny zdechł! ja się nie nadaje na takie gry!
Nie wiem co źle robię....!
wątek zamknięty
Madzz :kwiatek:
Notarialna mnie dzis tez w nocy zdechł, nie mam pojecia czemu. Wszystko bylo ok, a rano trup 👿
wątek zamknięty
a jaki miał poziom zdrowia?
wątek zamknięty
Moja kobyła była zaźrebiona, w 10 miesiacu, wszystko ok.
A zdrowie miała ponad 70%... 👿
wątek zamknięty
Moj mial 100% health. poszedl spac przez przypadek o 23:45. Ale to nie powinien i tak od razu zdychac 🤔 Szkoda ze nie mam pandora's box... 🙄
wątek zamknięty
a jaka mial energie? powyzej 20?
urodzil mi sie swietny zrebak, ale ogierek. zatem wystawiam na sprzedaz [[a]]http://www.howrse.com/marche/enchereVoir?id=2899088&requete=vente%3Dde[[a]] 8 gwiazdek, gp 547.85, 105.23 IBS. cena wywolawcza 700e, wiec taniutko 😉
dlaczego ja mam takego pecha i ciagle rodza mi sie ogierki :/
wątek zamknięty
Energie miał 85%, zdrowie ponad 70 i morales coś koło 85% 👿
wątek zamknięty
no to ja juz nic nie rozumiem. normlanie gdy kladzie sie zdrowego konia, zaszczepionego, odrobaczonego z energia pow 20 przed godzina 22 to zawsze budzi sie caly i zdrowy. jezeli mial derke to mogl spac na dworzu, jezeli nie to musial w boksie.
moze wyslij maila do howrse, bo to mogla byc jakas wina systemu 😉
zazrebilam znowu te klacz, zrobilam skan i co? znowy ogierek 👿
ciekawe czy jak ja jutro pokryje to tez wyjdzie mi taki maly wstreciuch
wątek zamknięty
dlaczego ja mam takego pecha i ciagle rodza mi sie ogierki :/
Bo mnie się rodzą klaczki 😁
Udało mi się sprzedać kobyłe. Fortuny za nią nie dostałam, ale poszła drożej niż mnie kosztowała i mam kasę na krycie.
Jesteście straszne, tak mnie wkręcić. Hoduję wirtualne konie 🤔wirek: 😂
edit: Anka, fajne mają potencjały 👍
wątek zamknięty
Jesteście straszne, tak mnie wkręcić. Hoduję wirtualne konie
bo volta w ogóle jest zła i uzależnia 😎
10 minut temu kliknela na jakis link, ktory pojawil sie na howrse i teraz sadze marchewki i salate 🤔wirek: powinnam miec blokade na wszelkie gry internetowe
wątek zamknięty
Edytka ja chcialam juz przed 2 h isc spac... 😵 teraz chyba sie po prostu na upartego wymelduje, bo chyba mnie za bardzo wciagnelo- 👀
wątek zamknięty