Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

infantil  :kwiatek:
długość na dolnym zdjęciu jest obecną, na górnym prawie rok temu.
Właśnie planuję tak jak na górnym  😀
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
02 lutego 2014 20:34
Aktualnie 🙂
Florcik, Rosek, oh, grazie! :kwiatek: Bardzo to miłe...
Oczywiście nie omieszkam zapytać jak sobie mnie wyobrażałyście? 😁
Gazellasta, nic się przez te lata nie zmieniłas! 🙂
wendetta, na profilowym jakoś tak inaczej wyglądasz. Na tym co wstawiłaś masz śliczną twarz i śliczne włosy. Na profilowym wygląda jakbyś miała szope mysiego koloru i taką... nijaką  twarz. A masz bardzo oryginalną urodę  😉
Rosek, hihi to sobie 'szczesliwie' zdjecie profilowe wybralam, ze taki moj obraz w glowach sie tworzy, nie ma co 😁 Bardzo Ci dziekuje za mile slowa, potrzebne mi to w tej chwili bardzo :kwiatek: a profilowe zmienie wieczorem. wiatr byl nad Dunajem, to sie szopa zrobila 😁
nie ma za co, sama prawda  😉 Zmień , zmień  😉
Dwrocika co nie?😉 Ty nie lepsza! Ciebie także nadal poznaję na zdjęciach 🙂
😁

Pokaż jakies zdjęcie, gdzie lepiej widać włosy 😍 Jakie długie teraz masz/
Kastorkowa   Szałas na hałas
03 lutego 2014 19:51
Gazellasta czy ja widzę w Twoich włosach dredy?  💘
Dworcika długość? zależna od dnia..zależy jaki mają humor, albo są bardziej skręcone albo mniej ( mniej czyt. te zdjęcie najbardziej obrazujące ich możliwości wydłużenia się) jak przyjdzie mi zrobić jakieś jeszcze zdjęcie to podrzucę.

Kastorkowa tak 😉 5 aż. więcej nie mogę ze względu na mój medyczny zawód 😉
bardziej roznegliżowane, ale ukazujące je spięte.

poproszę już taką pogodę..
Cytując i lekko modyfikując klasyka: "Mmm, I'm a little bit tired these days"... Podziwiam wszystkie mamy. Żywotna dwulatka potrafi mnie zmęczyć  😉

Gazellasta, ale ty masz ciało 👍

Meise, oj, widac, żeś zmęczona :kwiatek:

A za to ja w czeluściach facebooka znalazłam kilka zaczepistych zdjęc, o których zapomniałam, a są prze-świetne, pokazują, jaką zaczepistą mam rodzinę:

No i ja nakryta na gorącym uczynku

JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
05 lutego 2014 07:16
Ten w berecie to pewnie Twój brat 😁
kuzyn 😉
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
05 lutego 2014 09:59
ikarina piwo zapijane drinkiem?  😁 Zdjęcia mega pozytywne!  😉

Dostałam właśnie kilka zdjęć z treningów więc pozwolę sobie wrzucić jedno, chyba jeszcze się nie pokazywałam w wątku  😉
smarcik, hehe, teraz ludzie śmieją się, że ja pijaczka jestem, a ja po prostu je potrzymałam na chwilkę - komuś. Wujkowi tak "szczęśliwie" udało się zdjęcie cyknąc 😉

A co ty tam trenujesz? Strzelanie?
05 lutego 2014 18:21
ikarina hehe no tak - strzelectwo  😉 (sportowe).
A my jak zwykle na odległość. Jak ja jestem w Lublinie, to on w Szczecinie, a jak ja w Szczecinie to on akurat we Wrocku. Jak żyć. 🏇 😀

fly kurczę, nieraz Cię próbowałam namierzyć na uczelni i jakoś nigdy mi się nie udało 😉 btw. jesteś z moją koleżanką na roku
ja też mam kamerkowe, no bo ten.. uczę się do sesji 😉
fruity z którą? 👀
A z taką Agnieszką😉 miała krótkie rude włosy, teraz się na ciemniejszy przefarbowała
flygirl, ale przekichana sprawa z tym chłopakiem :/ Ale za to jak się oboje cieszycie, jak ze sobą rozmawiacie, dwa wielkie banany normalnie 🙂
fruity a wiem wiem która 😉
ikarina jak na niego patrzę, nawet przez komputer to od razu się uśmiecham 😀 Na szczęście wraca w piątek wieczorem, więc będziemy ze sobą jakieś półtora dnia. 😉
Smarcik, zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam! Masz oczy jak Mała Mi.  😉

Jestem czarna.
Jeszcze tylko blond mi został 😎
kujka   new better life mode: on
06 lutego 2014 08:59
Thymos, w czarnych duzo lepiej!

smarcik, pytanie laika: czy sa jakies specjalne hmm ubrania sportowe do strzelectwa sportowego?
06 lutego 2014 09:16
Thymos jak?  😉 (ja Twojego zdjęcia nawet nie skomentuję bo zżera mnie zazdrość o Twoją urodę i o konia)

kujka są - kurtka, spodnie, buty. Wszystko tak niesamowicie sztywne, że praktycznie nie da się w tym poruszać  😉 (na zdjęciu jestem w samej bieliźnie termoaktywnej bo ten mój strój strzelecki jest już mocno zużyty i wygląda mało wyjściowo.. ale cena skutecznie odstrasza od zakupu nowego  😉 ).
smarcik, też swego czasu trenowałam, tylko że pistolet  🙂 bardzo pozytywnie to wspominam  😀
A to strzelanie trzeba codziennie ćwiczyć... (bo tak rozumiem pojęcie "sportowe"😉?
Czy np strzelając raz w tygodniu jestem w stanie utrzymać formę i trafność do celu?  😎
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się