wasze ulubione seriale

Mentalista tak samo jak good wife wracają dopiero 9 marca, po finałach NFL i innych sportowych bzdetach, no i po igrzyskach, niestety;/
gdyby ktoś się zagapił, to są już nowe odcinki SPN 😉 a i ostatni odcinek Downton Abbey z napisami pojawił się na iitv 🙂
Obejrzałam już grę o tron,  wikingów. Czy możecie polecić coś w tym stylu?
Dynastia Tudorów?
Ogląda ktoś Ravenswood albo The Originals? Nie jestem fanką wyciągania jakiegoś kontekstu z jednego serialu do drugiego, ale może warto? 👀
flygirl, ja oglądam. Według mnie The Originals jest dużo lepsze niż te całe Pamiętniki wampirów. Ciekawsza akcja, nie ma takich miłosnych dramatów ciągle, mi o wiele bardziej się podoba.
Ravenswood na razie średnio, coś tam się dzieje, ale trochę naciągany się wydaje, choć polubiłam nawet. Ale to już jest trochę dziwne, bo z realistycznego PLL wyciągnęli nagle jakieś fantasy. Ale też oglądam, bo polubiłam bohaterki.
No dobra, to się wezmę najpierw za Originalsów. 🙂
flygirl, ja też oglądam oba. Originalsi sa super, The Vampire Diaries przestały mi sie podobać po... 3 sezonie? Oglądam dalej, ale niektóre odcinki na sile, bo tak nudzą. A The Originals jest "świeże" i póki co super.  Co do Ravenswood, też mi średnio sie widzą te wątki fantasy, ale ogląda sie okej, też polubiłam bohaterów.
Jednym słowem, Heval, jesteś chyba moją serialową bratnią duszą 😁
Ktoś coś wie o nowym odcinku Chirurgów? Na iitv wyświetla się, że 27 stycznia miał być 13 odcinek, ale nadal jest niedostępny  🤔
Bay mnie też PV męczy, ale oglądam dalej, bo skoro już zaczęłam... To samo mam z PLL, już się nie mogę doczekać aż się skończy. 😁
Zu   You`ll ride my rainbow in the sky
01 lutego 2014 12:42
breakawayy, 27 lutego 🙁
flygirl, ja PLL lubie, mimo tego ze ciagle nic nie wiadomo, to lubie. A PW oglądam z przyzwyczajenia, ale szał sie skończył niestety dawno. Oglądaj The Originals, naprawde fajne 🙂
Zu o matko! Faktycznie... ale ze mnie gapa  😁 to sobie poczekam...  🙁
flygirl, ja PLL lubie, mimo tego ze ciagle nic nie wiadomo, to lubie. A PW oglądam z przyzwyczajenia, ale szał sie skończył niestety dawno. Oglądaj The Originals, naprawde fajne 🙂

Bay, chyba rzeczywiście jesteśmy bratnimi duszami  😁
Bay póki co oglądnęłam 3 odcinki i jest fajnie. 🙂 Nie ma w końcu Eleny i Stefana doprowadzających do mdłości i Katherine, która też już niesamowicie męczy tym, że nadal żyje. Jedyne czego mi trochę brakuje to Damon, ale Klaus też jest boski. 😜 A kojarzycie H2O - wystarczy kropla? No jak widzę Rebekę i Hayley jednocześnie to mam wrażenie, że zaraz schowają się w jakiejś grocie i przemienią w syreny. 😁
flygirl, haha, mnie też Elena-Katherine-Damon-Stefan-drama już serio nudzi, właśnie obejrzałam najnowszy odcinek, kompletnie bez przekonania. No ale mimo, że mnie zazwyczaj nudzi, jakoś nie potrafię tego "rzucić". A co do Klausa… 😜
Claire Holt (Rebecca/Emma :hihi🙂 była zawsze ładna, ale to, jak wygląda teraz Phoebe Tonkin (Hayley/Cleo :hihi🙂 a kiedyś w H2O, to po prostu… Brak słów, że dziewczyna się może tak wyrobić. Swoją drogą, to Claire i Phoebe nadal się trzymają, ciekawe co stało się z tą trzecią.
No Phoebe teraz przeszła samą siebie, przepiękna jest. 🙂 Ja wczoraj oglądnęłam nowy odcinek PV i już kompletnie nie pamiętam, co w nim było. Oglądam, bo 'muszę' i natychmiast po wyłączeniu zapominam o tym. 😁
delta   Truth begins in lies.
01 lutego 2014 19:40
flygirl,  a myślałam, że tylko ja mam takie skojarzenia, ale w sumie wampiry, wilkołaki, syreny jeden pieron 😀

Swoją drogą, to Claire i Phoebe nadal się trzymają, ciekawe co stało się z tą trzecią.

nic, gra ale bardzo rzadko i nic wielkiego.

margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
01 lutego 2014 20:16
http://www.filmweb.pl/user/margaritka123/serials/seen
czy moglby ktos na podstawie tych seriali, ktore obejrzalam podrzucic mi cos do ogladania? tyyyle czasu po sesji, a wszystko objerzane!
maleństwo   I'll love you till the end of time...
01 lutego 2014 20:21
margaritka, może Orange is the New Black? my właśnie kończymy (jeśli dobrze kojarzę, póki co jest jeden sezon? ale mogę się mylić) i szalenie nam się podoba.
margaritka będę każdemu polecać Utopię  😍 , nie rozumiem dlaczego tak mało osób o nim słyszało 🙁 Wizualnie przepiękny, scenariuszowo zaskakujący, ciekawi bohaterowie, no i BBC!!!!  😀
Czego chcieć więcej?  😜
+ dodatkowo jednie 6 odcinków w sezonie (jak na porządną produkcje brytyjską przystało 😉 ) więc nie ma się co czaić tylko oglądać 🙂
Wie ktoś co za piosenka leci na samym początku 7 odcinka Originalsów? 👀
flygirl o tą chodziło ->
Dzięki ogromne. 😜
Faktycznie Originalsi lepsi! Też już jestem zmęczona tą żyjącą Katherine, ileż można...
Brakuje mi tylko Damona, ale ja znów tutaj mogę się pozachwycać Elijah  😍
Zu   You`ll ride my rainbow in the sky
03 lutego 2014 00:47
Przyjaciel mi polecił "Różowe lata 70te", pamiętając, że kiedyś się już do tego zabierałam i zostawiłam po pierwszych 5 minutach, niechętnie odpaliłam pierwszy odcinek i... nie wiem kiedy mi zleciały 3 sezony :P Idealny na odmóżdżenie  😜
maleństwo   I'll love you till the end of time...
03 lutego 2014 06:56
Zu, myśmy w tamtym roku obejrzeli ciurkiem wszystkie 8 sezonów. Uwielbiamy! Chyba 6 i 7 są najsłabsze.
ash   Sukces jest koloru blond....
03 lutego 2014 08:37
Przeziębienie fajna sprawa. Obejrzałam ciurkiem 4 sezony Rookie Blue i normalnie aż mi słabo, że następny sezon będzie dopiero maj/czerwiec. Nie wiem czy wytrzymam!
4 sezony?? Ile dni chora lezysz? 😀
SPOILER AHS

Zakończenie trzeciego sezonu AHS równie słabe co całość. Brakuje mi emocji, strachu. No wszystkiego brakuje. A zakończenie jak z komedii romantycznej - biedna, uciśniona dziewczyna, która w siebie nie wierzyła, zostaje najważniejsza, Coven się odradza, a niby zły charakter trafia do piekła. Chyba scenarzysta miał gorszy dzień :/
Pokładam nadzieje w 4 sezonie. Wiadomo już, kiedy będzie? Na jesień jakoś?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się