Howrse gra :)

Libella, musisz wytrenować konia konia wyhodowanego przez siebie (najlepiej tego początkowego) w dwóch kategoriach (np. speed i dressage) żeby miał w nich 15%. To te pomarańczowe podkowy w polu training 😉

Coś mnie ta gra oszukuje.... 🤔 Wytrenowałam konia tak, że w speed i w jump ma po 16% i nadal mi tego nie odhaczyło .... 🙄
wątek zamknięty
Może przez te ich poprawki. Najdalej jutro powinno odhaczyć. Czasem trzeba chwilę poczekać.
wątek zamknięty
znowu gra nie działa  👿
wątek zamknięty
Ambrozja14 to mój nick  👀
wątek zamknięty
Fajni są. Dostałam
Compensation of 500equus for lost salaries.
😜
wątek zamknięty
Ambrozja zaprosiłam Cię do "przyjaciół" 😉
A ja mam 2 nicki.... Libelka i Velvett
wątek zamknięty
No i znowu nie działa:/

To lepiej startowac w zawodach wysoko czy nisko %?
wątek zamknięty
Nisko % łatwiej wygrac, wysoko % wiekszą kase masz za miejsca.

Kto to Nupek ?  👀
wątek zamknięty
Kto chce zatrudnić kowala? 😉

Czyli ogolnie chodzi o to, ze jak kon ma ogólnie wysokie skillsy a malo gwiazdek w samych skokach i bierze udział w zawodach skokowych to wświetlają mu sie te łatwiejsze? A ma duże szanse wygrac, bo ma wysokie skillsy? czy jak?
wątek zamknięty
ooo Alice, ja bardzo chętnie! jaki masz nick?
a propos, Ambrozja, tobie już też prackę zarezerwowałam 😉
wątek zamknięty
Al_89
wątek zamknięty
I jeszcze boksu potrzebuję dla mojego ogra. Do kogo?
wątek zamknięty
zarezerwowałam ci pracę 😉 ale niestety u mnie boksów wolnych brak
wątek zamknięty
TKKF  Megan - zapraszam, mam marchewki 😀
EDIT - Boks wolny od jutra,na dzis full
wątek zamknięty
No bo już wstawiłam do Ciebie :P
wątek zamknięty
ahahahha,ale ja bystra  😂
wątek zamknięty
Nupek?
Nie wiem, ale na mnie tak rodzice mówili jak byłam mała 🤣

Kurde gra mi się trochę nudzi i muszę chyba jedno konto zlikwidować. A może ktoś chce? Mam tak kilkuletnią klacz, nie jest super, ale ma teraz chronos timera i źrebak jest tam jakiś. Jutro będzie 10 dzień tego konta. Jak nikt nie chce to jutro odkupię konie,a konto skasuję 😉
wątek zamknięty
nupek to właściciel  Argentan teamGB9*4ever

dzisiaj zaźrebiałam nim kobyłkę... dostałam od niej zaproszenie.... i zapewne tez do Was wysłała...

Ps juz mam źrebaczka 😀
wątek zamknięty
Mnie Nupek dawno zaprosil/a i nadal nie wiem kto to.  Ale to ktos z Re-Volty jest czy nie?  👀
wątek zamknięty
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
11 marca 2009 23:51
Fajni są. Dostałam
Compensation of 500equus for lost salaries.
😜

ej, ja tez tak chce. wydalam dzisiaj 3000 na zazrebienie 2 klaczy, wiec przydaloby sie jakies zasilenie konta.

i wiecie co zauwazylam. ze swietne zrebaki sprzedaje po 1500-2000e. ale jak je wytrenuje do blup 100 to chodza po 15000-20000 czyli 10 razy drozej. nie oplaca sie sprzedawac zrebakow  😎
wątek zamknięty
Potrzebuje siodlarza i instruktora jazdy. 😉
wątek zamknięty
Hej!
Voltę czytałam chyba 4 lata, obecnie przebywam tylko na re-volcie. Nigdy nie stworzyłam żadnego posta, ale może przedstawię się za chwilę w stosownym wątku. Jeśli chodzi o Howrse - okropnie mnie wciągneło ^^ Zajmuję się tylko hanowerami (mały, srokaty mieszaniec Starlight to wyjątek), a jeśli ktoś jest zainteresowany stanówką lub zakupem któregoś z młodych koni - serdecznie zapraszam 🙂 dziękuję także za wszystkie śnieźki ^^
wątek zamknięty
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
12 marca 2009 09:26
odblokowali level 9 w achievements. przeczytalam na events forum na howrse jakie sa wymagania. no nie ma takiej opcji zebym zaliczyla 9. choc i tak najpierw mi 7 zostal i te 100tys  🤔wirek:

mam do sprzedania Aussie. jedyny wystawiony na aukcjach z GP powyzej 490 (dokladnie to 497.71)  😎 http://www.howrse.com/marche/enchereVoir?id=2888181
wątek zamknięty
Mam 1 wolny boks 😉
http://www.howrse.com/centre/fiche?id=350203

i zatrudnię instruktora i veta. Ktoś chętny? 😉

Urodził mi się źrebol Australian Pony z 485 GP 😅

i mam 2 konie na sprzedaż 😁 w tym jednego fajnego młodego ogra Australian Pony 😀
wątek zamknięty
A ja nie czaje jednego , jak mam tego konia trenowac ??

[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Brak reakcji na prośbę o usunięcie reklamy z podpisu
wątek zamknięty
Nupek fajnie ze sie ujawnilas bo mnie ciekawość zżerała 😁
Zagadka jak to jak ? Trenujesz albo poprzes short/long rider albo training. Klikasz ile czasu ma trenowac i ok.
wątek zamknięty
Madźź to sobie wstawiłam konia do Ciebie 😉
wątek zamknięty
szepcik dzięki :kwiatek:
wątek zamknięty
Heh ;P Dopiero zaczęłam grać w tą grę ;P Może mi ktoś coś wytłumaczyć? :P
Mam źrebaka 4 miesięcznego. Jak będzie miał 6 miesięcy to mam go wstawić do boksu i teraz tak, on automatycznie do jakiegoś mojego boksu ,,się wstawi" czy jak to ma wyglądać? :P Mam u kogoś sobie boks załatwić? :P
Jestem lewa z angielskiego  😉
wątek zamknięty
Autmatycznie nie. Bedziesz musiala mu wybrac EC (equestrian centre). I wybrac ilosc dni na ile chcesz wstawic i jakis osrodek. Ceny sa od 10 do 25 equus za dzien.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.