emptyline no i w Bergo 😉
polarowa ale tylko rozm. 145
kliknajtańsze polarowe
klik i
klikderka przejściowa 150g
błękitna i kremowo-oliwkowa? 🤔z resztą tu wszystkie z Villa Horse do wyboru 😉
klik
oz, o to muszę w sobotę z mamą podjechać, może coś znajdę. Dzięki.
strzemionko, dzięki, ale po co mi te derki które wkleiłaś? Szukam derki z konkretnymi parametrami, a te wklejone przez Ciebie nie spełniają absolutnie żadnego z nich.
Ja szukam z kolei jakiejś super taniej padokówki z polarem albo wypełnieniem 150-200gr, rozmiar 125. Ktoś coś? Zagraniczne tez mogą być.
I co z Equi i wyprzedażami, nic nie będzie? Ze strony już zniknęło sporo produktów, serio się wyprzedały?
o kurczę...
przepraszam, umknął mi rozmiar... :kwiatek:
Ale niech już sobie będą, może komuś się przydadzą 😉
edit: odkąd nauczyłam się wstawiać odnośniki, uwielbiam to robić 💘 🤣
bryczesy horka w limango.pl ceny 150-195zł
(jeśli ktoś jest zainteresowany zakupem a nie jest zarejestrowany w sklepie proszę o priv, prześlę zaproszenie na maila - obie strony na tym skorzystają)
kampania trwa do pojutrza!
Wyprzedaż derek w Animalii:
klik
Wyprzedaż Eskadrona:
http://okser.pl/wyprzedaze,1.html?keywords=&producers[31]=31&prices[0]=&prices[1]=
ciekawe, czy ten towar w ogóle istnieje u nich w magazynie. 😂
sumire jak [atrzyłam to są po 1 sztuce ;-;
-10% na wszystko dzisiaj w gnl 😅
A ja wczoraj o mało pasz w gnlu nie zamówiłam 😵 ale już dzisiaj zamawiam 🏇
sumire jak [atrzyłam to są po 1 sztuce ;-;
ojj no trochę to jak z tym koniem Not For Sale ale jednak for sale... 😀
w Bergo nadal promocja na jodhpury i derki Villa Horse - te ostatnie polecam, bo z bryczesami nie miałam do czynienia 😉
edit: i w Krakvecie "Wielkie karmobranie, złap do koszyka dodatkowe kilogramy karmy gratis"
cokolwiek to znaczy 😀
a ktoś gdzieś widział termobuty tanie i derke na kuca w typie szetland na promocji ?
Zaraz wyjdzie, że kryptoreklama, ale jest -15% na termobuty w Karinie.
Tak promocja w Equishop 🙂
Darmowa wysyłka do końca miesiąca w sklepie horse-fit.pl
Czy rzucila sie komus w oczy przecena siodel syntetycznych Daslo/Fair Play??
ktoś wie czy będzie -40% w equi?
Ratana ja już na to -40% czekam jak na zmiłowanie 🤬
mi by starczyło minus 30 :P szkoda że niciaków wyprzedaż nie dotcyzy
W bergo dorzucili kolejne produkty na promocję, kantary, uwiązy, czaprak villa horse oliwka 🙂
A co do equi to oni chyba zaczęli śledzić naszą revolte, bo cos nie ma tej wyprzedaży, za to mnóstwo różnych promocji 😉
Czy rzucila sie komus w oczy przecena siodel syntetycznych Daslo/Fair Play??
dwa dni temu było by jeszcze taniej [[a]]http://www.gnl.pl/catalogsearch/result/?q=siod%C5%82o[[a]]+daslo
promocje codziennie zmniejszają się o kolejne % więc jutro już będzie drożej
Ja również czekam i czekam... Ta equishopowa niepewność mnie zabija 🤔
W bergo dorzucili kolejne produkty na promocję, kantary, uwiązy, czaprak villa horse oliwka 🙂
A co do equi to oni chyba zaczęli śledzić naszą revolte, bo cos nie ma tej wyprzedaży, za to mnóstwo różnych promocji 😉
Przez Ciebie zgrzeszyłam ochraniaczami Horze ProSoft. Miałam je na oku już jakiś czas, ale za taką cenę... No grzech było nie kupić 🤬
Jakby ktoś widział za grosze termobuty HKM Country Arctic, lub inne takie 😉, to pliiiis, plissss, dajcie znać 🙂 Zachorowałam...
Jakby ktoś widział za grosze termobuty HKM Country Arctic, lub inne takie 😉, to pliiiis, plissss, dajcie znać 🙂 Zachorowałam...
Oj, nie Ty jedna 😉
To Was zdenerwuję 😉 rok temu kupiłam takie w bergo na wyprzedaży jako powystawowe, wedle opisu zamki nie działały - wystarczyło przejechać świeczką i śmigają bezproblemowo nadal, a za butki dałam całe 80 zł. Proponuję poczekać do wiosny wtedy zaczynają się przeceny.
Ja swoje też kupiłam wiosną za jakieś 120 - 130 zł ;-)
Chociaż myślę o nowych, bo się w środku futro troche ubiło 😉 poczekam do wiosny