Zadziwiające, nietypowe ogłoszenia

Słuchajcie, mam dziewczynę dla Tomka "z Holandii"

klik
Sio   nowe wcielenie marchewki
25 stycznia 2014 09:39
ojjjjj...romantyczne... może coś z tego będzie  🤣

http://ogloszenia.re-volta.pl/konie/szczegoly/10598
W samym ogłoszeniu może nie ma nic nietypowego, ale buty i skarpetki jeźdźca... 😜
  No ma ten pan profesjonalny strój....ale koń wygląda nieźle..mogłabym chcieć.
strzemionko   w poszukiwaniu szczęścia przemierzamy cały LAS ;)
25 stycznia 2014 09:40
ikarina ale nie ma zdjęcia "z rączki"  🤬
Sio, a jesteś pewna, że to pan? mnie się zdaje, że to może być pani
Sio no i mi się wydaje, że to pani 😀

sumire  👍 szacun za znalezienie skarpetek i klapeczek 😀 na pewno to są klapku od Kubota 😀
hipologia, ależ to są sandały! w dodatku chyba damskie (w każdym razie nie widziałam męskich różowych)... 🤣
To facet na bank, kobiety nie mają takich przedramion rozbudowanych 🙂
tajnaa, ta widocznie takie ma  😉 Po obejrzeniu filmiku nie ma wątpliwości, że to kobieta.

tajnaatylko ten cichy kobiecy głos w filmiku to właśnie głos człowieka w sandałach :p
Swoją drogą jak wsiadła to koń ma gdzieś sygnały - do ruszenia linką po grzebicie trzeba klepnąć, a na skręty koń nie reaguje w ogóle, ale grunt to udawać, że wszystko jest ok i tak miało być  💃
o masz, dopiero teraz obczaiłam, że to kobieta... 😲
Jaaaa nigdy tu nie wchodze a jak raz, wrzucilyscie ogloszenie 'o sandalach' gdzie tato konia jest tatą mojej bigest końskiej love i teraz mi smutno 🙁 a podobny jest meeeega!
A mi przykro bo też mam takie rozbudowane ramiona, jak nie bardziej. To chyba całe życie żyłam w błędnym przekonaniu że jestem kobietą. 🙁 Ciekawe co na to mój mąż 😀

kobieta, na filmiku wyraźnie słychać kobiecy głos.
przeciez po twarzy widac ze to babka... i po sposobie trzymynia bacika, zobaczcie jakie ma dlonie..
desire   Druhu nieoceniony...
26 stycznia 2014 14:01
Słuchajcie, mam dziewczynę dla Tomka "z Holandii"

klik

ciekawe czemu jeszcze na siebie nie wpadli  😉  może to jego była?  😁
przeciez po twarzy widac ze to babka...

tyle, że słabo widać twarz. a fryzura i strój (poza sandałami) nie bardzo kobiece. 😉
Zwróciłyście uwagę że na zdjęciach są inne sandały niż na filmiku 😀 ?
26 stycznia 2014 21:25
"Hej kupie skure prawdziwą lub sztuczną najlepiej brąz i czarną ale karzdy kolor może być wiem to nie na temat"

z facebookowej grupy "Wokół sprzętu jeździeckiego"  😵
strzemionko - widziałam  😵 Czasem jak czytam ogłoszenie małolat w tej grupie to mi ręce i cycki opadają. Chyba nie odważyłabym się kupić sprzętu od szalonej 14-latki, gdzie nie wiadomo czy wyśle... Choć wrzuciłam, że potrzebuję wędzidła podwójnie łamanego z wąsami to cisza :P
26 stycznia 2014 21:36
littleem ja w ogóle uważam, że te facebookowe grupy to pomyłka...

w przerwach na "prawdziwe" ogłoszenia (typu kupię konia profesora do 3 tys...) na "zlajkuj moje zdjęcie, bo wygram konkursik"
Strzemionko, jestem w grupie o której piszesz i nie dramatyzowałabym aż tak. Wprawdzie sporo ogłoszeń jest na b. niskim poziomie, sporo spamu itp ale normalne ogłoszenia też są.
Facella   Dawna re-volto wróć!
27 stycznia 2014 19:47
I znowu ktoś się czepia strzemionka  🤬
27 stycznia 2014 19:48
Chess litości, ale czy ja dramatyzuję?

Też jestem na tych facebookowych grupach, właściwie nie wiem po co - nie przeglądam ich, raczej nie kupuję używanego sprzętu typu czaprak, czy ochraniacze, za kolejnym koniem też się nie rozglądam.

Po prostu widzę co się dzieje, i ja raczej nigdy ogłoszenia tam nie zamieszczę  😉
ale nie dramatyzuję z tego powodu, płakać po nocach też mi się nie zdarza  🙄

Facella  😅
Facella   Dawna re-volto wróć!
27 stycznia 2014 19:57
Nie zczaiłaś ironii, prawda?
Strzemiono, ja jestem ostatnią osobą, która się czepia ale zaczynam rozumiem dlaczego wszyscy robią to w stosunku do Ciebie. Ja kupuję używany sprzęt i sprzedaję takowy, widzę sens istnienia takich stron na fb, tak samo jak widzę sens istnienia allegro czy ogłoszeń volty. Tyle z mojej strony
27 stycznia 2014 20:03
Nie zczaiłaś ironii, prawda?

oczywiście, że z czaiłam stąd:  😅

Chess ale ja nie napisałam, że nie widzę sensu istnienia takich stron na facebooku  😉
Mnie bardziej wkurza strona na facebooku o pracach przy koniach

https://www.facebook.com/groups/112335465631201/

Dołączyłam do grupy, bo myślałam, że będę sobie przeglądac fajne ogłoszenia i byc może kiedyś się skuszę do powrotu do Polski i w końcu użyję swoją wiedzę w jakiejś stajni. No, niestety. Same "jazdy za pracę", "zaopiekuję się konikiem za darmo", "mam 14 lat i hętnie poląrzuję konia"

A potem dziw, że pracę trudno znaleźc, mało płacą i ciężko znaleźc poważnego stajennego 🤔
desire   Druhu nieoceniony...
27 stycznia 2014 20:13
ikarina, jest to przykre.. i sama kiedyś należałam do grona - 'zrobie wszystko w stajni za to, że będę mogła pojeździć'.  😡  pal licho, gdy te dziwczynki mają serio jako-takie pojęcie o koniach, jeździe, są pilnowane chociażby przez właściciela stajni itd. - mogą się nawet wtedy czegoś nauczyć.  Szkoda, że rzeczywistość niestety w 90% przypadków jest całkiem inna.  🙄
desire, co innego, jak jeżdżę w jakiejś stajni, jestem stałym bywalcem i w weekendy przychodzę pomóc, albo koleżance pojeżdżę konia...

Ale ilośc tych ogłoszeń mnie przeraża
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się