Howrse gra :)

Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
16 stycznia 2014 19:58
ubijanie 10 koni raz na 30 dni.
kupon jest co 30 dni, nie co 50 ^^
Jak to ubijanie?
TheWunia, normalnie, uśmiercasz konie powyżej 30 roku życia i dostajesz kupon. Można 10 na miesiąc.
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
16 stycznia 2014 20:45
Można więcej, ale jak jest powyżej 10-iu, to jest mniejsza szansa na kupon.
skąd bierzecie tyle koni na ubijanie ? 😀
Ja kupuję takie powyżej 24 roku życia i u mnie dobijają do 30, a i moje z czasem się starzeją  🙂
Wie ktoś może jak sprawdzić ile ma się punktów w Grepolis? Bo szukam i szukam i nie wiem gdzie są punkty  😁 👀 :kwiatek: :kwiatek:
kortina, jak masz podgląd całej mapy najedź kursorem na swoje miasto, tam będziesz miała napisane.

Dementek, do 10 sztuk dostajesz kupon. Jak zabijasz więcej dostajesz jakieś rzeczy z CR.

Watrusia, a teki po 24 to juz drogie nie? Ja kupuję powyżej 15, codziennie się nimi zajmuję. Mam ok. 70-90 koni, właśnie na ubicie 😉
xxagaxx,  trochę drogie, ja wyłapuję takie poniżej 70000 eq. Ale dochodzą też moje i jakoś się zbiera.
na miłe zakończenie dnia

" Dianacat > Boski

Please sprzedaj bościaków wiem, że jestem natrętna ale dam jeden kupon wiem to mało i 20 tysiaków a pożarem jak dodam Cię do znajomych to dostaniesz co tylko zechcesz"

😂
Cierp1enie, haha dobre 😉
Mi jakaś dziewczynka chce kupić konia który ma ok. 2050 um. za 16902 equus bo więcej nie ma ale będzie się nim dobrze opiekować.,.  😵

wydrukuje i wyprowadzi na spacer ? 😂 😂
Do mnie na szczęście tak nie piszą, nie mam żadnych boskich itd. Ale jak tak piszecie to ja bym szału dostała z tymi quniareczkami.
dar padlam przy będę się dobrze opiekować i przy wprowadzaniu na spacer.
Ale w sumie może ta osoba chcę mieć własnego konia a nie ma no więc wydrukuje go i będą jeździć 😂
ja codziennie mam takie wiadomości, ale ta mnie rozbawiła  😁

Wygrywasz!
Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości...

Zestaw Harmonii
1 000 Equus
15 rzep
3 mieszanki kaloryczne
6 punktów dorastania
Dzięki olbrzymim roślinom udało Ci się znaleźć także:
1 x Nawóz
1 x Altissima
57 x Woda

Przynajmniej ro się zwróciło 🙂
otworzyłam bo potrzebuję wody, ile wody najwięcej można wygrać w ro??
xxagaxx, dziękuję 🙂
odechciewa się grać...
w 2 czerwonych roślinkach było KF i zestaw hery...
Czy konie bez KF zawsze padna jak mają 30 lat?
TheWunia, padną dopiero jak im zdrowie zejdzie do 0. Nigdy nie testowałam jak długo mogą żyć bez wsparcia czarnej orchidei, ale myślę że do 30 paru lat pociągną.
julka177 z tym wydrukowaniem i wyprowadzaniem na spacer to moja mała luźna myśl, bo co jej po głowie chodzi to nie wiem, ale na pewno nie chcę wiedzieć skoro ona się będzie dobrze zajmowała pikselami.

Ale miłe zaskoczenie. Inna laseczka kupiła ode mnie całkiem, całkiem źreba. I obiecała, że jak ją wytrenuje i pokryje to da mi po niej źrebaka za 500 equus.  🙂 Słodkie.  💘
brakuje mi dokładnie 1 litra wody na com, żeby podlać roślinkę 😁 ktoś pomoże? :kwiatek:
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
17 stycznia 2014 18:30
Czy Wam też się Howrse zawiesza? No dziś masakra normalnie. Nigdy tak nie miałam  😵

edit: Tylko napisałam na kontakt, a mi się odwiesiło i mogę rejestrować konie w zawodach.  😁

edit2: No nie! Znowu nie mogę!
Już wiem, czemu Agat mi się tak kojarzył że już był taki..
Howrse idzie na łatwiznę:

Kwarc
[img]http://www.howrse.pl/media/equideo/image/chevaux/divin/300x300/adulte/quartz.png?345680197[/img]

Agat
[img]http://www.howrse.pl/media/equideo/image/chevaux/divin/300x300/adulte/agate.jpg?345680197[/img]
Cierp1enie, poszła woda 🙂
Ma ktoś może wolną wymiane?  😡
brakuje mi dokładnie 1 litra wody na com, żeby podlać roślinkę 😁 ktoś pomoże? :kwiatek:

nikt? 👀 odwdzięczę się 2 x promieniem heliosa na pl 🙂

Dunkaa, ja mam.
A ja nie mogę nikomu dać wody bo wyświetla mi się że mam za mało znajomych. Dlaczego tak mam?
No chyba, że Cierp1enie daje tylko tak jest za każdym moim zalogowaniem.
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
17 stycznia 2014 20:49
[s]Calore poszło 😉 Nie dawaj nic[/s] :kwiatek: Poszło na pl, na com nie wyświetlasz mi się w okienku znajomych na evencie 🤔
bo już mi wysyłałaś wodę 😉 ale dzięki za pl!

więc nadal szukam jednej osoby 😉
Haha, też znalazłam coś w stylu drukowania i opiekowania sie pikselami 🙂
z jakiejś prezentacji : "są do oddania ale tylko w dobre ręce!nie chcę żeby znalazły sie w schronisku!" "UWAGA!!!
Zakladam schronisko dla niechcianych koni.Jesi takiego masz-zamiast oddawac go do schrnosika oddaj go mi wystawiajac go na sprzedaz zerezerwowana za max cene 2000E.Te konie nie zostana sprzedane by trafic w niewlasciwe rece.Beda tu szczesliwe.!!!!!" 🙂

Poratuje ktoś PD?🙂 oddam z drugiego konta🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się