Ja bym się bała tego pierścionka- może być przeklęty 😂
http://www.gielda-koni.com.pl/Konie/1597przepraszam, może było, nie jestem na bieżąco...
Ale jak to jest AQH to ja już nie wiem... 🤔
A jaki ciekawy adres: Poznań 12 ulica rondo
Te zawody międzynarodowe to chyba w caplowaniu za stodołą...
Oj tam, pewnie dziewczynka bawi się w simsy 😉
Moja koleżanka znalazła bardzo poruszające ogłoszenie.
Nie wiem czy tutaj to się nadaje, nie wiem też czy się pojawiło... ale dodaję. Brak komentarza 😵
http://allegro.pl/walach-pogrubiany-i3845468139.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=FB_newsfeed
thelastsong, pojawiło się tutaj już to ogłoszenie
Po 1 - było.
Po 2 - co w nim takiego poruszającego?
Rozumiem że koń ma trochę wklęsłe plecki i padok nie jest zbyt suchy, ale koń też strasznie nie wygląda i ma co jeść...
Oki, w takim razie przepraszam :kwiatek:
Rozumiem że koń ma trochę wklęsłe plecki i padok nie jest zbyt suchy, ale koń też strasznie nie wygląda i ma co jeść...
Trochę wklęsłe plecki? 🤔
Hellgirl Ty sobie jaja robisz prawda?
Może i trochę robi, ale temat tego konia był poruszany. Skoro to koń u handlarza-kupiony od kogoś-to sprzedający nie ma wpływu na plecy i wcześniejsze użytkowanie konia. Koń nie jest zasyfiony, zagłodzony też...
Nie wiem czy tutaj to się nadaje, nie wiem też czy się pojawiło... ale dodaję. Brak komentarza 😵
Ja też nie wiem co w tym ogłoszeniu tak porusza-nawet nie siodłają go na pokaz i nie jeżdżą. Nie ma tu jakiegoś rażącego maltretowania. Do tego piszą,że jest spokojny, więc polecają go dla osoby starszej-czyli wysilili się żeby go ocenić ( bo mogli by nie wiedzieć nic).
Plecy są brzydkie i to jest ten powód na "brak komentarza"? To nieładnych koni nie można sprzedawać? Nie rozumiem 🙁
[quote author=CzarownicaSa link=topic=190.msg1980828#msg1980828 date=1389817792]
Może i trochę robi, ale temat tego konia był poruszany. Skoro to koń u handlarza-kupiony od kogoś-to sprzedający nie ma wpływu na plecy i wcześniejsze użytkowanie konia. Koń nie jest zasyfiony, zagłodzony też...
Ja też nie wiem co w tym ogłoszeniu tak porusza-nawet nie siodłają go na pokaz i nie jeżdżą. Nie ma tu jakiegoś rażącego maltretowania. Do tego piszą,że jest spokojny, więc polecają go dla osoby starszej-czyli wysilili się żeby go ocenić ( bo mogli by nie wiedzieć nic).
Plecy są brzydkie i to jest ten powód na "brak komentarza"? To nieładnych koni nie można sprzedawać? Nie rozumiem 🙁
[/quote]
Hmmm... na plecy może i nie ma wpływu. Ale na zbyt mały, wbijający się w żywe mięso kantar, mają wpływ. 🙂
Nie widzę "wbijającego się w żywe mięso" kantara...
http://allegro.pl/walach-pogrubiany-i3845468139.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=FB_newsfeed
Najbardziej poruszająca w tym ogłoszeniu jest mina tego gościa na drugim (?) zdjęciu 😁
Przepraszam ale nie mogłam się powstrzymać 😉
Sorka, poprawiam -
zajebiście wklęsłe plecy, no już ciąga brzuchem po ziemi.
jagoda1966, a co w tym takiego dziwnego? Na mojego konia w teren też dziecko bym wsadziła, na ujeżdżalnię już nie, bo tu kombinuje, a w terenie idzie jak trusia. Bardzo szczere to ogłoszenie, wiesz co bierzesz.
szczere, ale dla mnie dziwne 🙂 mam na mysli opis o którym wspomniałam, tylko i jedynie
Dalej nie widzę w tym nic dziwnego.
opinią zwykle jest subiektywna
Mnie akurat to ogłoszenie się podoba - facet wali prosto z mostu, jak jest, nie patyczkuje się. Czasami jest tak, że koń ujeżdżeniowo jest po prostu zepsuty, nudzi się i na ujeżdżalni kombinuje, ale za to w terenie chodzi jak żłoto
queridiculomas hahahahhahahahha
queridiculomas coś mi się wydaje, że on jeszcze długo będzie wolny... 🙄
Spokojna w terenie dla początkującego, bardzo żywa na padoku - już nie dla początkującego ? http://tablica.pl/oferta/sprzedam-klacz-141-cm-do-rekreacji-zaprzeg-siodlo-CID103-ID2Udbb.html
Fajna klacz, w moim typie 🙂 I facet normalny, że nie kryje tej klaczy (z pochodzeniem NN) tylko po to, żeby mieć źrebaki. Takich ze świecą szukać.
Spokojna w terenie dla początkującego, bardzo żywa na padoku - już nie dla początkującego ? http://tablica.pl/oferta/sprzedam-klacz-141-cm-do-rekreacji-zaprzeg-siodlo-CID103-ID2Udbb.html
A wiecie co mnie najbardziej zabolalo w tym ogloszeniu?
`Sylwestrowa przejażdżka do Gniezna. Prowadziła 55 koni wśród petard`
Kuszą los
majek, serio to was tak przeraża? Bo koń jest odważny, ale charakterny, ale pewnie po prostu nie do końca dobrze ujeżdżony? Chciałabym, żeby wszystkie ogłoszenia o sprzedaży tak wyglądały; żeby zawierały szczery opis, zdjęcia zadbanego konia. Doprawdy, strasznie to ogłoszenie zadziwiające jest.
Przecież konie biorą udział w rekonstrukcjach, tam są armaty i inne atrakcje...