Mam taką samą kurtkę, którą wstawiłaś wcześniej(zdj. Kasi Tusk) i właśnie weszłam tutaj zapytać czy prał ktoś taką parkę w pralce? Na metce nie ma przeciwwskazań, ale jakoś się waham..
Chcę kupić tę sukienkę i mam dylemat. Według tabeli pasuje na mnie 36 ale obawiam się że będzie zbyt długa. Modelka ma 177 cm, ja 170 a nie chcę kiecy do kolan i mam zagwozdkę który rozmiar wziąć. Myślę czy dałoby się ją skrócić czy te elementy w pasie to uniemożliwią 😵
zapisałam sie do newslettera zalando, by dostac bon znizkowy 40zł, jednak po potwierdzeniu subskrypcji nie otrzymalam go. Mial ktos taki przypadek? A moze ma ktos odstapić? 😉
No to musiało być słabe szycie od początku, bo nie wierzę, że pralka rozdarłaby tkaninę tak po prostu, jeśli zachowane były zalecenia z metki. Ewentualnie mogło być za szybkie wirowanie. Tak jak mówiłam - ja swoją prałam co najmniej pięć razy pod rząd i nic się nie stało. Ale całe szczęście, że na szwie. Naprawi się.
Te bony zalando to mnie troche wqrzaja, niby slodko pieknie, wielki bon to 40zl to 70zl... ale na koncu dowiadujesz sie ze od 300zl dopiero albo od 500zl... i tu czar pryska. Wiadomo czasem wykorzysta sie, ale ile razy nic ot nie da...
Szukam sukienki na studniówkę i pamiętam, że któraś wstawiała tu na jakąś tam okazję taką krótką, kremową, odcinaną, ze skórzanym dołem. Przypomina sobie któraś? Bardzo proszę o link :kwiatek:
Oglądam setki sukienek i nic nie ma, druga sprawa, że mi ciężko dogodzić 😵
Poszukuję fioletowego żakietu w takim kolorze -> Widział ktoś coś? :kwiatek: Najlepiej stacjonarnie.. Potrzebuję go do sukienki więc krój raczej prosty, delikatny.
rtk ja taką miałam była fatalna, tandetna, źle się prała, była sztuczna (bawełny chyba nie było w niej wcale). Nie polecam, pierwszy raz skusiłam się na zakup ciuchów typu "japan style" i dzięki tej bluzie więcej tego nie zrobię 😉
Rzuciła wam się może w oczy w którymś sklepie fajna, nie rozpinana(pisze się razem czy osobno? :icon_redface🙂 bluza z kapturem? 👀 Od jakiegoś czasu szukam jakiejś ładnej i dobrej jakościowo i nie mogę znaleźć.
Frania w H&M były takie w miarę jednak ja wolę rozpinane i nie kupiłam 😉 jak w damskim dziale nie znajdziesz żadnej fajnej to idź na dziecięcy, tam było więcej takich bluz (baaardzo podobnych do tych z damskiego). Rozmiarówka z dziecięcego wypada duża (ja bluzy i spodnie dresowe najczęściej kupuje właśnie tam 😉)