Ja cały sezon miałam 'niesprzyjające okoliczności' 🙁 Jak nie koń to ja, albo uziemiony trener, albo jeszcze coś innego... No i z planów startowych nic nie wyszło. W tym sezonie życzę wszystkim (i sobie) osiągnięcia postawionych celów.
Cały rok 2013 był usiany niesprzyjającymi okolicznościami. Życzę wszystkim skoczkom sukcesów, osiągnięciai zrealizowania swoich założeń 😉 czas na lata grube mam nadzieję 😉
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie! Kalendarz bogusławicki na 2014. No kurde nigdzie nie ma, zawody by się przydały, a Aromeru nie lubię, Robsony daleko i nie wiadomo co tu zrobić bez tych Bogusławic... 🙁
I też od znajomego sędziego słyszałam że max do L1 teraz będzie mogło być zgodnie z zasadami konkursów towarzyskich. Towarzyskie jako takie funkcjonują ale muszą być autoryzowane przez OZJ żeby ani sędzia ani zawodnicy nie starcili prawa do startu w regionalnych o ile mają wykupione licencje oczywiście.
jestem zmuszona na chwilowe przestawienie na owijki ( a nie jestem ich zwolennikiem - zbyt dlugo zajmuje ich zakladanie 😁 😁 ) i stad moje pytanie jakie najlepiej na skoki? polar , akryl, elastyk?
Gillian, a wiesz krajobraz urozmaicam ;P a tak serio, to nowy gazociąg. Coś mi świta,że w twoich okolicach też coś robią.
deborah, bo to jest bułka z masłem. Na takim koniu jak twój to już z pewnością.
Patrząc z perspektywy czasu, moim zdaniem trzeba też dorosnąć do skakania większych rzeczy. Bo jak człowiek ma w głowie poukładane to odrazu inaczej, no nie wolno zapominać o umiejętnościach oczywiście również.