ale się dajecie wkręcać z tą łazienką u demon 😁
No cóż 😉 Wydawało mi się, że dosyć wyraźnie napisałam:
[quote author=nerechta link=topic=7003.msg1944095#msg1944095 date=1386273797]
przeto ona zartuje 😉
Czy ja wiem 🙄?
Tak jak pisałam
kompozycja taszystowska, więc
na dzień dzisiejszy według mnie- autora ł
azienka jest skończona. A jak nawiedzi mnie nowa wena i
kasa to prawdopodobnie
będę kontynuować 😉.
[/quote]
Podkreśliłam teraz dla pełnej jasności.
demon, jeszcze to: kto ustala granice? Ludzka natura 🙂 Od prawieków dobrze reagująca na złoty podział. Złoty podział można odnieść nie tylko do odcinków - także np. do proporcji kontrastów. Przecież o tym doskonale wiesz. Eksperymentujesz u siebie - bo to niepowtarzalna okazja, zazdroszczę. Ale to eksperymenty, nie harmonia w odbiorze.
halo skąd Ty bierzesz te złote myśli 🤣 rodem z gazety "M jak mieszkanie" gdzie autor artykułu zapewne posiłkował się podręcznikiem dla klasy 2 przeznaczonych dla szkół plastycznych.
Nie, nie eksperymentuje u siebie. Wiem na etapie projektu jak wyjdzie. Taka praca 😉.
demon, a powiedz, jak reagują znajomi na Twoje wnętrza?
Normalnie, mamy większość znajomych ze studiów 😉.
W nich to wyglada na wykończone, a chyba całym zamysłem artystycznym u Demona jest to, że one mają wyglądać jak niewykończone.
Absolutnie nie. Jestem wręcz chora jak detal jest niewykończony. Te wnętrza maja być minimalistyczne bo w takich się dobrze czujemy. Tak jak pisałam:
Zajdzie kilka zmian jak sofy czy docelowe lampy, wylecą drewniane schody, przyjadą stalowe, ale nie zmieni się klimat domu…..
[/quote]
na razie jest dużo prowizorek nie ta kanapa, nie ta lampa, ale klimat zostanie, albo się to widzi, albo nie. 😉. Czyli jak poniżej:
Naprawdę dla Was wnętrza domu demon to beton? Kurde, może to ze mną jest coś nie tak, ale ja tam betonowatości nie odczuwam 🙂
Docelowo będzie to wyglądało tak :