Filmy czterokopytne na You Tube :) (wlasne i znalezione)

mam na myśli samo ustawienie konia, nawet poza tą figurą, co można zauważyć też na innych filmikach. kanciasta szyja bynajmniej nie wydaje mi się w porządku 🙄
sprzedanie Ekwadora przyniosło już korzyści np. kasę.

Swoją drogą,  musisz jeździć lepiej skoro najlepszy polski zawodnik w konkurencji ujeżdżenia źle jeździ konia Twoim zdaniem. Może zobaczymy tego konia za 2-3 lata w konkursie GP. Treningi treningami, wyniki wynikami. " trening czyni mistrza"
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
16 grudnia 2013 20:46
kanciasta szyja - jakie słodkie określonko 😀

Dżeko jest jednym z lepiej ruszających się koni w kraju na chwilę obecną. Szyję fakt na imponującą, ale żeby od razu kaciastą :kwiatek:
Nie znasz się  😀iabeł:

Jak wygląda kańciasta szyja ?  prostokąt, kwadrat, trójkąt, a może romb ?  🙄
16 grudnia 2013 20:54
A tu odpowiednik 1.500.000 levela naturalistyki w ładowaniu do koniowozu (naturalnie koniowóz mieści nieograniczoną liczbę koni)

wybaczcie, ale ja od zawsze złamanie w potylicy wiązałam z czymś złym  🙄 nie uważam się pod żadnym pozorem za lepszą od Pani Milczarek, przeciwnie, życzę Jej jak najwięcej sukcesów 🙂 jednak nie znaczy to, że mam wychwalać wszystko co z Nią związane - mam swoje uwagi, chciałam poznać Waszą opinię -  poznałam 🙂
16 grudnia 2013 21:08
wybaczcie, ale ja od zawsze złamanie w potylicy wiązałam z czymś złym  🙄 nie uważam się pod żadnym pozorem za lepszą od Pani Milczarek, przeciwnie, życzę Jej jak najwięcej sukcesów 🙂 jednak nie znaczy to, że mam wychwalać wszystko co z Nią związane - mam swoje uwagi, chciałam poznać Waszą opinię -  poznałam 🙂

Tak jak wspomniałam to początki, na początku wiadomo nie jest perfekcyjnie i z całą pewnością p. Kasia jest świadoma tego i na pewno w toku udoskonalania tego ćwiczenia to przeganaszowanie zostanie skorygowane.

tu np. p. Kasia na innym koniu w piaffie, koń bardziej zaawansowany i jak widać nie ma tego przeganaszowania

Elu, zgadzam się z Tobą 😉 akurat pani Kasia swoje wie i jestem pewna, że może być tylko lepiej i lepiej. obejrzałam również ten filmik - ogląda się z przyjemnością 🙂
Konie z filmiku wstawionego przez ElęPe chyba przechodzą przez ten koniowóz do Narnii : D

Można zacząć oglądać od połowy. Nagranie chyba cudem zdobyte, bo koń niszczy dowody zbrodni : )
16 grudnia 2013 21:57
spryciarz
julka177, najfajniejszy ten, gdy panna z koniem w ręku poleciała!
1😲6 i 2:22 sa straszne 😲
halo dokładnie 😀 śmiesznie walnęła zająca na krzyżaku

filmik z próby dołączenia mojego konia do stada, forumowa czapraczek mi zmontowała  :kwiatek:
18 grudnia 2013 17:02
halo dokładnie 😀 śmiesznie walnęła zająca na krzyżaku

filmik z próby dołączenia mojego konia do stada, forumowa czapraczek mi zmontowała  :kwiatek:

fajna dokumentacja akcji jestem nowy i wam wszystkim pokażę że ze mną nie przelewki 😉
#t=198

Nastepna znęcająca sie nad psem...jakas plaga 😤
Facella   Dawna re-volto wróć!
18 grudnia 2013 18:41
kociarnia, co to za kasztanek odwrócony czterema literami ok. 1😲0? Tyłek wydaje się znajomy, tylko nie wiem czy mi się zgadzają skarpety... Kobyła może?
Uwielbiam takie demonstracje siły nowego w stadzie, ogierzenie, pasażowanie, wyginanie szyi, wygląda to pięknie  😍
Facella jestem nowa w stajni, więc nie znam wszystkich koni, ale z tego co kojarzę to starszawy wałaszek. Hehe po takim występie to był pierwszy i ostatni dzień w stadzie 😉 jak przyjdzie wiosna i trawka, pewnie znowu pozwolą nam spróbowac.
Facella   Dawna re-volto wróć!
18 grudnia 2013 22:31
Jak walaszek to nieee... Skojarzyl mi się z dawno sprzedana kobyla, piękną i wredną jak diabli, o której myślałam, ze poszła na hak, wiec się taka nadzieja pojawiła, ze może jednak nie poszła...
Kolejna genialna reklama  🤣
#t=198

Nastepna znęcająca sie nad psem...jakas plaga 😤

A mój piesek Kaja jest koniem, umie stęp hiszpański, galop zebrany, piruet, i milion innych pierdół które sobie wymyśliłam, i wgl to jestem świetną kamerzystką i treserką!!!
Powinna być ta sama akcja co z dziewczyną od bloga...
Nie znam kontekstu.
KLIK
kociarnia, to była pierwsza próba dołączania do stada? Od razu do wszystkich koni? Serio? Ani na miejscu Twoim, ani właścicieli innych koni, ani prowadzącego ośrodek nie zgodziłabym się na coś takiego 🤔wirek:
taki nowy film zmontowałam, polecam w fullhd 🙂

prezeskoniu super film. Podobało mi się jak klęczałaś i takie "No daj buziaka. No daj. No weź, to do filmu!". Mega pozytywny i smutny trochę też 🙂
eterowa   dawniej tyskakonik ;)
23 grudnia 2013 19:26
TAJGA, super 🙂
kociarnia, ależ on tłucze z zadu, okropny jest! Chodził kiedykolwiek w stadzie? Strasznie agresywny, pewnie będziesz miała problem ze strony właścicieli innych koni żeby go dołączyć do stada po takim wstępie 😉
taki nowy film zmontowałam, polecam w fullhd 🙂

bardzo ładny filmik, przede wszystkim piękny koń  😍 super podkład, jednak skoki bym wyciął  😉
Gillian   four letter word
25 grudnia 2013 08:41
Dzionka, tak strasznie kopał, że z tego co widzę może raz trafił? bardzo spokojnie się te konie przyjęły. Poniuchały, postraszył i git. Nie widzę tam żadnego dramatu i agresji. Bez przesady.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się