Co mnie wkurza w jeździectwie?
Żadne tam spać 🤣 Przed TV Olimpię oglądać 🤣
Przestań. Najpierw nafaszerowano im mózgi idałami ,wbito doktryny naturalne a ty ich na Olimpię wysyłasz ????
Bractwo to dopiero się rozkręci. Z tabletami pod pierzynką
Trzeba zadzwonić do rodziców żeby , fitry pozakładali 😤
Bractwo to dopiero się rozkręci. Z tabletami pod pierzynką
. I to jest dowód na zmianę pokoleniowa i nieustanny upływ czasu. Pamietam jak strona volty bez załadowanych zdjeć potrafiła sie 10 min otwierać... A co dopiero przejrzeć ich kilka w dobie budowania tunelu do Chin przed olimpiada, albo co dzis gotujemy na obiad z KAV-em
To forum jest cudowne, jestem na nim od 12 lat.... To dziecko pewnie wtedy jeszcze na księdza Zorro wolało, Perspektywa wystarczająca aby sie totalnie zdystansować... Kiedyś były quonuarki, teraz sa martynki... Raz na jakiś czas jest inwazja szczypiorkow, ale one dorastają... Dostają okresu, zakochuja sie i piszą w wątku sercowym, idą na studia, do pracy, rodzą dzieci... Potem same sie z siebie śmieją. Jest tu masa wspaniałych ludzi, tak prawdziwie wspaniałych, kolorowych, ciekawych, nawet jak sie kłóćmy, to czasem mam wrażenie ze to bardziej jak we włoskiej rodzinie. To nie jest złe miejsce.
pocieszaj się, pocieszaj, ale dystansu to za grosz nie masz pani starsza i śmiać się z siebie niestety nie będzie ci dane.
Jeździectwo dla dzieci i młodzierzy to wspaniała sprawa ,ale trzeba ich świadomie chronić przed doktryniarzami ,oraz przed tym żeby nie popadali w skrajnośc. Potem biorą przykład z takiej Bardotki czy Willas , i gniją w stercie psich ,kocich i końskich odchodów mając pretensje do całego świata. Wszystko jest dla ludzi ale z głową . 😉
pocieszaj się, pocieszaj, ale dystansu to za grosz nie masz pani starsza i śmiać się z siebie niestety nie będzie ci dane.
Kysz do wyra i spać . 😤
lostak,''ignoruj'' i już 😁
Ale to harde 😉 😉 😉 Guru im narobił do głowy że aż strach . Co ignoruj ? Tu trzeba egzorcyzmy przeprowadzić po takim lasowaniu mózgów . W zasadzie resztek z tego co tam zostało . 😲
. Wiem, wiem... Skoki na eurosporcie wspaniale!!!
[quote author=DressageLife link=topic=885.msg1956679#msg1956679 date=1387486137]
[/quote]
megalomania się to nazywa.
no i to mnie w jeździectwie wkurza - bo ja też chcę tak na Olimpii wspaniale, na takich wspaniałych koniach... ech, zazdrośc :/
[quote author=lostak link=topic=885.msg1956681#msg1956681 date=1387486280]
[quote author=DressageLife link=topic=885.msg1956679#msg1956679 date=1387486137]
[/quote]
megalomania się to nazywa.
[/quote]
Powiedziała zdoktrynowana przez naturalsów małolata , na koniec, zanim poszła śnić o Mustangu z dzikiej doliny . The End 🤣
Dziwne te konie do potęgi skoków, ale jakie szybkie.... Wkurza mnie jakie sa zmęczone i biedne... Na pewno wola byc ma padoku, sadyści... I to wszystko dla kasy... Buuuu...
Dziwne te konie do potęgi skoków, ale jakie szybkie.... Wkurza mnie jakie sa zmęczone i biedne... Na pewno wola byc ma padoku, sadyści... I to wszystko dla kasy... Buuuu...
Do skoków na parkury nie bardzo ,ale do góry , w kosmos poleca . 🤣
Żeby tak wysoko skakały trzyma się je cały tydzień w boksie,bez kolegów i jedzie na zawody.Znudzone,wysoko skaczą.
Żeby tak wysoko skakały trzyma się je cały tydzień w boksie,bez kolegów i jedzie na zawody.Znudzone,wysoko skaczą.
Coś ty , trzyma się miesiącami w boksi i tuczy jak gęsi żeby po wyjściu z boksu ,wpadły na parkur i oddały jeden skok . Ale za to jaki 🤣 🤣 🤣
Ale się profeszjonalistki od potęgi znalazły 🤔 Tak się znacie na temacie, że nie wiem. Nikt wam nie powiedział, że koniom się sprężyny do podków montuje?
Glupi kon = zdolny kon. Podhajski się w grobie przewraca.... Ech🙂
[quote author=milenka_falbana link=topic=885.msg1956751#msg1956751 date=1387488694]
Glupi kon = zdolny kon. Podhajski się w grobie przewraca.... Ech🙂
[/quote]
Ten twój myszaty kotlet na niebieskim sznurku z pomponikiem by się nadał ,jest tak gruby że chyba owies mu się uszami przelewa ,to pewnie by wyleciał w kosmos. 🤣
Smoku - ze jak? Ty drwisz czy o droge pytasz?
Kochany Smoku -idz sobie do GALOPUJ. Albo gdzies tam... Gdzie Cie jeszcze nie było. Może tam zrobisz wrazenie. Powodzenia! 🙂
Wystarczy popatrzeć na twoją galerię i już wszystko jasne . 🤔 Przerost formy nad treścią 🤣
Alez oczywiście - dlatego Ty galerii nie masz. Bo jeszcze by się ktoś polapal🙂 Idz spac Smoku i oszczedz nam Twoich wypocin🙂
wystarczy popatrzeć na twoją i już wszystko jasne. wirtualny specjalista, co się wlasnego zada wstydzi.
bo jaja to trzeba mieć a nie tylko mówić, że się ma.
No wlasnie Isabell 0 Ci co jaj nie maja najwięcej o tym prawia. Amen. 😀 ze zacytuje 😀
Niebieski kantarek sznurkowy z czerwonym pomponikiem . 🤣
Kurcze , nie postawił bym na tego Włocha 😀 Niby technika kiepska ,ale serce i dokładnośc, kosmiczna 😉
Smok poczuł moc.
ale nie podpnaj się Smoczku tak jak kundel szczekający zza nogi pod Lostaka. Z nią się nawet nie zgadza przyjemnie, kłóci z wielką kulturą, pewnie i nawet obraża tak, że wiele i chętnie się można uczyć.
A z tobą...?
Nie. Nawet jak poglądy ma się identyczne jak twoje, to nóż się w kieszeni otwiera 🙂
Nie. Nawet jak poglądy ma się identyczne jak twoje, to nóż się w kieszeni otwiera 🙂
Przestań ,ty baba z Tajgi ,taka wrażliwa. 🤣
Zeżarłeś już dziewicę, idź spać na kupie złomu.
Zeżarłeś już dziewicę, idź spać na kupie złomu.
Przestań , jak bym się żywił dziewicami ( jak to sugerujesz ) to bym zdechł z głodu 🤣 🤣 🤣
No tak, bo teraz to już w podstawówkach jest mocny deficyt 😉
Może dlatego z taką irytacją czepiasz się małolat...? 😀
Może dlatego z taką irytacją czepiasz się małolat...? 😀
No własnie ,zjadł bym ciebie ,ale z uwagi na w.w fakt boję się niestrawności 🤣