Duży plus dla amigo za super kontakt telefoniczny i ekspresową wysyłkę 🙂
Wielki plus dla warszawskiego Mustanga. Jak zawsze zresztą.
Super kontakt, błyskawiczna realizacja zamówienia (30 listopada zamówiłam kurtkę, którą najpierw trzeba było ściagnąć w ogóle do kraju, a dziś, tj. 9 grudnia dostałam paczkę), i przemiły mikołajkowy gratis w postaci rekawiczek Roeckla. 😉
Mój sklep numer jeden na chwile obecną.
Gigantyczny plus dla Animali. Za świetny kontakt obsługi sklepu i za kuriera który sam bez proszenia pomógł mi przepakować worki. 😅
Wielki plus dla Bergo za szybciutkie zakupy 🙂
+ Pasi-konik.
Szybciutka dostawa ( oczekiwanie miało być do 14 dni, towar miałam w domu w siódmym dniu)
Co sądzicie o galloper.pl?
+ dla konika i animalii 😉
ogromny + dla OSTROGI paczka przyszła błyskawicznie ! 😅
kolejny ogrooomny + dla FEBRO 🙂 świetny kontakt, przemiła obsługa zawsze potrafiąca doradzić i błyskawiczna realizacja !
Już dwa razy korzystałam ze sklepu amigo. Również duży plus. Paczki dotarły szybko, dobry kontakt.
safie Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
12 grudnia 2013 09:47
czy jakis sklep ma w swojej ofercie kalendarze?
safie chodzi Ci o kalendarz taki książkowy czy taki na ściane 😉
safie Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
12 grudnia 2013 13:08
ścienny, najlepiej trójdzielny. W pracy tną budżet i stwierdziłam, że albo walnę na ścianę konia albo jakiegoś niekompletnie odzianego modela skoro mam prywatne pieniądze wydawać :p
Kolejny plus dla equishopu za sprawną i bezproblemową realizację w ciągu 24 godzin od złożenia zamówienia.
tradycyjnie wielki plus dla animalii
safie to taki kupisz w hipermarketach 😉
safie możesz przejść się do empiku,tam są zawsze ładne z końmi ale nie wiem czy trójdzielne więc sprawdź sobie na stronie najwyżej 🙂
Plus jak zwykle dla Animalii, uwielbiam pasze Baileysa a darmową przesyłkę jeszcze bardziej. W dodatku dorwałam serię Hilight w wersji Condition mix, więc jeszcze milsza cena 😀
Duże plusy dla animalia.pl i gnl.pl 🙂 😍
Jeszcze jeden plus dla
Skoczka - bezproblemowa wymiana towaru (zmiana rozmiaru) 😅
Animalia, Equi-Point megaśne plusy 🙂
duży plus dla Pana Podkowy za błyskawiczną przesyłkę 🙂
Plus dla Pasi-konik. Zamówienie na szczęście doszło przed świętami! 😀
Miał ktoś problemy z Jarpolem w ostatnim czasie? Od trzech tygodni próbuję dowiedzieć się czegokolwiek o realizacji mojego zamówienia- telefonicznie, mejlowo, poprzez facebooka- bezskutecznie...
Edit. Dostałam właśnie odpowiedź na facebooka 😅
duży plus dla Pasi-konika , pół godziny po złożeniu zamówienia zadzwonili że jeden z przedmiotów jest niedostępny przed świętami i w ramach rekompensaty dostałam darmową wysyłkę 😀
Duży plus dla Pasi-Konika
I mam problem z końskim światem... Czekam już ponad tydzień na zwrot gotówki i nie mogę się doczekać...
Po jakim czasie od zamówienia w Bergo dostaliście potwierdzenie na maila?
Kilka razy już tam zamawiałam i (z tego co pamiętam) mail przychodził dość szybko, a teraz cisza.
Zamówiłam dzisiaj derkę w Bergo, bo Bewet mnie olał 🙄 Złożyłam zamówienie w niedzielę wieczorem i do tej pory cisza. Nawet maila potwierdzającego nie dostałam. Dobrze, że nie zapłaciłam. Teraz to mam ich w nosie 😉
edit dobra, mało cierpliwa jestem 😡 Mail przyszedł. Derka pewnie jutro albo pojutrze będzie u mnie :kwiatek:
Duży plus dla BERGO i Arcus.
Zamówienia zrealizowane ekspresowo i bezproblemowo 😅
Z Arcusa dostałam nawet miły gratis w postaci breloczka-karabińczyka w kształcie głowy konia, pomimo, że moje zamówienie było skromne (jedynie dziegieć) 😀