Zdjęcia Naszych Koni cz. VI (2013)

Czy tylko mnie jak już przyjeżdżam do stajni z aparatem atakuje śnieżyca? ^.-

patid1220 - zdecydowanie czarnemu koledze bardzo wesoło :]
harja - ciężko oderwać oczy od tego zdjęcia, nieśmiało zapytam - będzie więcej? 😉
wątek zamknięty
harja, jeeeeeej jakie piękne *_*
patid1220, jaka fajna bródka hehe 😀
Cocosowo, eeeej jak super umaszczony !
Nocte, to dobrze się maskuje :P
tajnaa, oj ciekawe co za maszyna z niego wyrośnie :P
martkagd, a co Wy macie na zadzie ?  😁
wątek zamknięty
nie było mnie dawno w tym wątku
taką zimę mamy

więcej tu
https://www.facebook.com/StajniaZamczysk
wątek zamknięty
sznurka, ale zima... u mnie aż tyle śniegu nie ma - wczoraj napadało trochę ale nie jakieś straszne ilości.
Konie macie na takich dużych padokach czy to łąki?
wątek zamknięty
Cobrinha, mamy takie duze padoki ale to jest łąka wygryzana przez konie, czyli na wiosne są trawiaste;]
wątek zamknięty
sznurka, czyżby to Holda solo pod światło? Jak ona? Jeździsz, sznurkujesz? Opowiadaj!
wątek zamknięty
sznurka, nie boisz się że trawa będzie kiepska i nie urośnie? że konie zryją łąkę?
Miałam dylemat, czy puszczać swoje 2 w ziemie na sporą łąkę, czy niech chodzą tylko po wygrodzonym padoku... stanęło na padoku na którym po trawie nie ma już niemal śladu hehe
wątek zamknięty
Bajdar z dziś  😉
wątek zamknięty
Zeave, mam jeszcze takie o 😉

sznurka, śliczne konieska i tyyyyyle przestrzeni! 😍
monia, jakie dzikie oko 😁
wątek zamknięty
zoriczkowa , taką świnkę subaru 😀

sznurka , piękne zdjęcia 🙂
wątek zamknięty
martkagd, aaa już wiem jaką ! 😀 Ja robiłam mojej dwa lata temu playboyka : P

harja - więcej zdjęć !!!!
monia, bystrzacha z niego 😀
sznurka, ale śnieeegu *_*
wątek zamknięty
Pioruś w obiektywie Doroty Rokity
wątek zamknięty
zoriczkowa, więcej innych ujęć nie mam 😉
Burza, pięknie wygląda! i jaką ma szlachetną główkę w tym ogłowiu 🙂
wątek zamknięty
harja, taaa, taki dorosły 😀
wątek zamknięty
o mamo, dziewczyny ale u Was sniegu!! 😍
oczywiście u mnie znikome ilości 🙁
wątek zamknięty
Time, to się ciesz, zaraz u nikogo śniegu nie będzie  😂 , a u Ciebie przynajmniej nie będzie też basenu  😁

U mnie śniegu jest mnóstwo, ale całe szczęście wszystko nam ładnie spłynie do morza
wątek zamknięty
basen deszcz robi  🙄
wątek zamknięty
Ale od jutra wszystko stopnieć (u mnie już teraz pada deszcz i wszystko powoli zaczyna płynąć)
wątek zamknięty
Cobrinha, nie mam takich obaw, przestrzeń jest duża, nie zdewastują
Burza, Holda, w rzeczy samej;]
Teraz znów nie za dużo pracujemy, jesienią śmigałam, na sznurkach ofkors, generalnie wracam do jazdy po dwóch latach przerwy - mój koń też, bo jak ja nie jeżdziłam to sobie ze mna pauzował
pewnie na wiosnę będzie robota konkret, zima, małe dziecko, kupa roboty w nowej stajni niestety nie sprzyja wygospodarowaniu czasu na jazdę, mimo że w końcu mam rewelacyjne warunki ku temu by jeździć

A Piorka podziwiam, progres jaki zrobiliscie odkąd Was znam szokuje!
wątek zamknięty
Moja z wczoraj, derka śmiesznie na niej leży, ale moja jest okrągła i krótka, derki dopasowane na długość sięgają jej do pół brzucha, teraz jeszcze jest obrośnięta jak mamut i bardziej okrągła 🙂
wątek zamknięty
Cobrinha, nie mam takich obaw, przestrzeń jest duża, nie zdewastują
Ja u siebie zrezygnowałam z tego pomysłu widząc jak wyglądały przejścia przy bramkach oraz w ich okolicach, i jak miejscami od ich galopad trawa była zryta, a teren jak na 2 tylko konie mały nie jest bo ma coś koło hektara z hakiem.
wątek zamknięty
harja twój pasuje idealnie na sesje zimowe , mam nadzieje że coś popstrykacie  😍

zoriczkowa mój miał identyczny wzorek w tam tym roku  😜

Watrusia fajnie wygląda w tej derce , to jest zimówka czy przeciwdeszczowa ?

Burza co tak mało zdjęć  🤬 
wątek zamknięty
monia, zwykła drelichowa (chyba) , po jeździe trochę się spociła, i zaczął sypać śnieżek, to jej założyłam.
wątek zamknięty
Wartusia, w czemu on/ona ma takie małe kopytka z tyłu ? Nie powinien miec wiekszych ?    👀
wątek zamknięty
sznurka, aaaa super czytać, że dalej jeździcie 🙂 nie no zima, i to u was- nie zachęca 🙂 a warunki super czemu? lepsze masz teraz niż w domu? 🙂
Dzięki. To tylko jego dobra głowa.

wątek zamknięty
korysindex4, może tak wyszło na zdjęciu, ale ona ogólnie ma małe kopyta, wszystkie 4  🙂
Bo to taki mały gruby konik na chudych nóżkach, małych kopytkach 😀. W zimie owłosionych na maksa i wychodzą małe kopyta.
wątek zamknięty
Wartusia, no właśnie tak patrzę i patrzę i coś mi nie współgrało 🙂

Burza, jak zwykle doskonale  😉
wątek zamknięty
Burza, wcześniej miałam małą angielską stajenkę, żadnych warunków socjalnych - bieżącej wody, toalety, nie miałam ujeżdżalni, światła
teraz mam wypasioną stajnię, rewelacyjne warunki do trzymania sprzętu/ przebrania się, dużą świetnie oświetloną ujeżdzalnię z bardzo dobrze zrobionym podłozem - zresztą na pewno widziałaś zdjęcia na fejsie że fajnie mam;]
tylko czas w deficycie;]
wątek zamknięty
Chrupek z dziś 🙂
wątek zamknięty
sznurka ale czadowo! i nawet koza jest  😜 tylko czemu tak daleko?  😕
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.