faith Pięknie się razem prezentujecie 😍 siwe na śniegu wyglądają magicznie, ale fakt będzie ją dobrze widać, w końcu🙂 latem jak w nocy ją zabierałam z pastwiska musiałam jej po omacku szukać ;p
Wcześniej były konie sportowe, hodowane/kupowane pod kątem skoków, a teraz od niedawna za moim pomysłem przeszliśmy na kolorowe. Lubie nietypowe konie które wpadają w oko i wiele osób zapewne też (choć jest też spora grupa przeciwników tarantów, srokaczy itd). Myślę że mając do wyboru dwa konie w jakimś konkretnym przedziale cenowym, z podobnymi umiejętnościami i podobnym przeznaczeniem łatwiej jest sprzedać konia nietypowej maści czy jakoś ciekawie malowanego niż 'zwykłego' gniadosza, choćby miał on lepszy rodowód. Podobnie jest ze źrebakami, na źrebaki cremello choć nie są specjalnie powystawiane w ogłoszeniach mam jakieś zapytania i to za niezłe jak na źrebaki pieniądze, natomiast na gniadego roczniaka z niezłym papierem ciiiiisza. Tak docelowo to mi się widzi hodowla izabelków 🙂 może kiedyś... narazie stajnie w Ostrowie likwidujemy bo i tak nas tam fizycznie nie ma, więc jeśli kiedyś będzie możliwość mieć stajnię koło Wrocławia to może się uda. A ta panna ze zdjęć wpadła w oko i mi i mojemu partnerowi więc może u nas zostanie 🙂
Jak będziesz hodować izabele to masz już pierwszego klienta. 🙂
Mojego "pierścionka" na razie nie kastruję, poczekam ze 2 lata jeszcze i zobaczymy co z tego wyrośnie. Zdecydowanie poszedł w ojca, kawał konia będzie. jeżeli pokrojowo będzie podobny do swojego półbrata / http://www.swiatkoni.pl/ads/show,14429,amon.html / to amazonka masz już reproduktora 😉 Ruch ma znakomity 🙂
zoriczkowa , Kluska zimą ma baaaardzo długą, mięciutką, puchatą sierść - jak nieźwiedźwiadek jakiś 😂 Zimą wygląda przez tą sierść potężnie, aczkolwiek pod tą grubą pokrywą futra kryje się ciałko drobnej folblutki 🙂 Najgorzej jest jednak na wiosnę, kiedy to wszystko gubi 😵
Laser zdecydowanie przeżywa drugą młodość, nigdy chyba nie miał tyle energii co ostatnimi czasy 🙂. W sumie to całkiem mi się podoba póki łączy się z chęcią współpracy.
anai też bym chciała,żeby u mnie tyle śniegu było Cocosowo jak zwykle Laser prezentuje się świetnie, ostatnie zdjęcie najlepsze 😀 Wstawiam grubasy z dzisiejszych szaleństw (proszę się nie śmiać z Gordonika :cool🙂
Cocosowo, jak zawsze cudny Laser 🙂 patid1220, a goliłaś już wąsy swoim koniom? 😁 tyskakonik, fajne siwe! on rzeczywiście ma takie długie nogi, czy to tylko kwestia zdjęć? 🙂
Co prawda mikołajki były wczoraj... ale mimo to pozdrawia was siwy-mikołajek 😉)
harjajeszcze nie, nie mają tak długich 😁 piękny mikołajek, takiemu to nawet w czapce fajnie 😍 Wstawiam jeszcze coś z wygibasów i znikam (żeby nie było,że on tylko stoi i się pasie 😉) taki ładny mam zadeczek
Patid nie ma za co 😉 Tinkery są super, jakbym kiedykolwiek miała mieć konia to tylko Tinkera albo Haflingera! Zwłąszcza, że Tinkery wyglądają po prostu cudownie.
Harja jestem wielką fanką Twojego koniszcza, ale to chyba wiadomo 😍