Zdjęcia Naszych Koni cz. VI (2013)

Biszkopcik to 8 miesięczny ogierek WLKP Camerun m. Cynia po Maks, o. Aramir.
wątek zamknięty
Izabelowe wielkopolaki górą 🙂
wątek zamknięty
tajnaa-  gratuluje malucha,przesliczny izabelek ;-))
wątek zamknięty
AtlantykowaPanna   "Jeśli idziesz przez piekło- nie zatrzymuj się!"
03 grudnia 2013 14:25
Nas tu dawno nie było, przez brak zdjęć z Rudą.
Ale wstawię zdjęcia kobyłki, którą zaczęłam jeździć od soboty.
Oto Gloria vel Suczendo Moris
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
03 grudnia 2013 14:41
Atlantykowa, zdjęcia z Encanto?
wątek zamknięty
Emptyline, tak 😉
Jak tam Gloria pod siodłem?
Jak ją lonżowałam ostatnio (w piątek) to wykazała się zadziwiająco dobrą kondycją 🤣
wątek zamknięty
AtlantykowaPanna   "Jeśli idziesz przez piekło- nie zatrzymuj się!"
04 grudnia 2013 09:52
Chess ogólnie to jest "Biegać, biegać, biegać", nawet poskakałyśmy coś to było "Aaaa przeszkoda, daj mi skakać, no daaaaj" Ale fajnie się z nią współpracuje.
wątek zamknięty
Bischa   TAFC Polska :)
04 grudnia 2013 14:02
A jakiej rasy?
wątek zamknięty
W stylu Atlantyka czy bardziej do ogarnięcia? Mi się wydaje, że jak się ją trochę odpasie i będzie regularnie chodziła to zrobi się z niej fajny koń.
Ps. Widzę moją lonżę :P
wątek zamknięty
Co prawda nie zdjęcie, ale namalowane ze zdjęcia😉
Luna spod pędzla Pana Tien Chang'a:
wątek zamknięty
bjooork   sprawczyni fermentu na KZJ-cie
05 grudnia 2013 09:28
AtlantykowaPanna
nawet ją wczoraj pomiziałam po nosie 😉 od razu poznałam, że to ona 😉
wątek zamknięty
Przedstawiam naszą nową gwiazdę, następczyni Meborki w obiektywie Marty Jakubik:

I źrebaczek do kompletu:
wątek zamknięty
amazonka*, młody szał 😍
Kobyła też ciekawie umaszczona, rozumiem, że jeszcze ma czas żeby się pokazać pod siodłem?
wątek zamknięty
ciekawą kobyłka ma maść 🙂
wątek zamknięty
amazonka*, młody szał 😍
Kobyła też ciekawie umaszczona, rozumiem, że jeszcze ma czas żeby się pokazać pod siodłem?

3 lata we wrześniu skończyła, surówka, także wszystko przed nami.. nie wiem czy uda się zacząć robote przed wiosną, zależy jak pogoda pozwoli bo ostatnio pare przymrozków i już twardo na ujeżdżalni  🙁

wątek zamknięty
amazonka*, piękna kobyłka!
wątek zamknięty
amazonka* skąd Ty takie cuda bierzesz?
wątek zamknięty
amazonka* a ja tak z czystej ciekawości się zapytam. Czy macie jakiś określony cel kupując konie ciekawych, mniej spotykanych maści? Czy taka maść wpływa potem na lepszą sprzedaż ? 🙂
wątek zamknięty
Wcześniej były konie sportowe, hodowane/kupowane pod kątem skoków, a teraz od niedawna za moim pomysłem przeszliśmy na kolorowe. Lubie nietypowe konie które wpadają w oko i wiele osób zapewne też (choć jest też spora grupa przeciwników tarantów, srokaczy itd). Myślę że mając do wyboru dwa konie w jakimś konkretnym przedziale cenowym, z podobnymi umiejętnościami i podobnym przeznaczeniem łatwiej jest sprzedać konia nietypowej maści czy jakoś ciekawie malowanego niż 'zwykłego' gniadosza, choćby miał on lepszy rodowód.
Podobnie jest ze źrebakami, na źrebaki cremello choć nie są specjalnie powystawiane w ogłoszeniach mam jakieś zapytania i to za niezłe jak na źrebaki pieniądze, natomiast na gniadego roczniaka z niezłym papierem ciiiiisza.
Tak docelowo to mi się widzi hodowla izabelków  🙂 może kiedyś... narazie stajnie w Ostrowie likwidujemy bo i tak nas tam fizycznie nie ma, więc jeśli kiedyś będzie możliwość mieć stajnię koło Wrocławia to może się uda. A ta panna ze zdjęć wpadła w oko i mi i mojemu partnerowi więc może u nas zostanie  🙂
wątek zamknięty

Co sądzicie o tym?
wątek zamknięty
amazonka* -  z ciekawosci zapytam, zrebak jest cremello, a kobylka jaka ma masc wpisana?

edit.
Na ogrzanie zimnego wieczoru 🙂

wątek zamknięty
amazonka* -  z ciekawosci zapytam, zrebak jest cremello, a kobylka jaka ma masc wpisana?

Kasztanowata.. ciekawa jestem jak wygląda będąc źrebakiem.
wątek zamknięty
Ojejku, cudne macie te zdjęcia!  😀  Aż się na niektóre nie mogę napatrzeć 😉

To... może po raz pierwszy się pokażemy: ja i moja podopieczna, Kluska, w zimowej odsłonie - zdjęcie sprzed roku, ale myślę, że Mikołajki jak znalazł 😉
wątek zamknięty
Thymos o prosze! fajne🙂😉)
amazonka* o jakie cudenko!! niesamowicie oryginalna 🙂

To ja z portrecikami arabskiej kluski🙂😉)
w tym jeden z tarzanka!
wątek zamknięty
tajnaa, gratuluję pierścionka 😉
amazonka*, przepiękne!
faith, to drugie jest świetne!
wątek zamknięty
amazonka* jaka śliczna maść  😍
wątek zamknięty
Thymos piękne! Gdzie powiesisz?
Amazonka zjawiskowa. A ci ludzie o których piszesz to np. ja  😉 Uwielbiam takie nietypowe maści
Bjooork kiedyś pisałaś o zawodach na które się z Lucjanem wybieraliście. Byliście? Jak poszło?
wątek zamknięty
amazonka*,  o raaaaaaaany jakie cudeńka  💘
faith,  drugie genialne 😀 swoją drogą masz śliczne profilowe, zauważyłam w wątku o prawach ale nie chciałam offtopować, tutaj już bardziej na miejscu  :kwiatek:
Nocte, jaka puchata  😁
Angeel, takiemu to dobrze ;P z herbatką na ogrzanie jak znalazł  😎
AtlantykowaPanna, powodzenia z nową podopieczną  😀

Moje oczko w głowie, znów archiwalne. Modelka jednej twarzy  😂

wątek zamknięty
Ooo! jakie błotko przyjazne  :emota2006092:
wątek zamknięty
to i ja moją gwiazdeczkę pokażę: Widia po Fawor od Wiorsta
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.