Mi właśnie granat nie bardzo tu pasuje bo jednak koń jest dość ciemny. Ciemne czapraki/pady to ewentualnie z kontrastującą lamówką. Ogólnie kontrastujące kolory tu widzę 😉
Chyba zdecyduję się na jakiś niebieski. Z niej to taki kameleon. Latem jest jaśniejsza. A tu Sansala w różu. Wybaczcie ale to zdjęcie najlepiej oddaje kolor.
sei super! a jak te kaloszki rozmiarowo wypadaja? Mam obecnie villa horse full i mogłyby być odrobinę mniejsze a korcą mnie te gwiazki i nie wiem jakie wziąć🙂
uwielbiam tutaj wchodzić i oglądać - oczy nacieszyć 🙂 może ktoś widział w super cenie dralony w rozm. M ? oprócz tych najnowszych. dziewczyny a od ilu czapraków zaczyna się szmatoholizm.. ? 😀iabeł:
Medziiik dzięki :kwiatek: a może ma ktoś pomysł jak skutecznie uratować tą derkę? niestety pewnego dnia dopadły ją myszy.. tak jak była poskładana tak przegryzła na wylot... szkoda mi jej bo to prezent był, i przyznam że jedna z moich ulubionych. Teraz nie wiem jak wziąść się za naprawę żeby jeszcze jakoś wyglądała? :kwiatek:
dziewczyny, w okserze sopockim jest jakaś ogromna kopalnia starszych eskadronów, czapraków i derek. być może będę miała listę tych rzeczy które są, czy któraś poluje na coś konkretnego? napiszcie mi na pw, może akurat coś znajdę 🙂