Moja Buła też chodzi teraz w kurtce, ale u nas zapalenie pęcherza. :/ I w butach też, ale też mamy rozrostk tkanek na łapie i po prostu chodzenie bez zabezpieczenia ciągle na nowe rozwala nam łapkę.
escada, JARA, nie zrozumcie mnie źle, sama mam dwa grzywacze chińskie, łysy już od dawna śmiga w ubranku, bo inaczej byłoby mu zimno, powderek ma zakładane ubranie na deszcz, bo jak zamoknie to suszymy się godzinę. W butach nie chodzimy, bo chłopaki wtedy protestują (jeden chodził tylko właśnie przy rozciętej poduszce), broń boże nie mam nic do samych butów, jednak kiedy czytam o yorku w kurteczce i bucikach to mam o tej porze roku tylko jeden, niemiły obrazek, ale poleciałam za stereotypem zapewne.
kajpo, Jaka miła niespodzianka. 😀 Nie wiem czemu, ale zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam. Trudno mi powiedzieć jak, ale zupełnie inaczej. Jako dużo starszą, poważniejszą, zasadniczą... jakąś taką... paniusię. A tu taka ładna dziewczyna której miło z oczu patrzy. 😀
Basznia, Atea, macie bardzo sympatyczne buźki! Aż uśmiech samej ciśnie mi się na usta jak oglądam takie zdjęcie🙂 Kajpo dla mnie to kameleon, kiedyś wstawiłaś zdj bez okularów, tak teraz myślę, że na obecnym wyglądasz młodziej. Taka "poprawna" kobieta o szatańskim spojrzeniu. Od flygirl przejmuje kolor:P jes boski, a i samego dotknięcia węża gratuluję, ja bym umarła ze strachu, że mnie ugryzie!
Thymos Drugie: SZAŁ 😲 Odnośnie mojego - nawet nie pamiętam, że wstawiałam jakieś zdjęcie 🙂 Szatańskie spojrzenie... Czyli jednak nie ukrywam się tak dobrze jak Julie sugerowała
rosek super wyglądasz w odsłonie nie stajennej-mam tu na myśli tak jak się zazwyczaj widziałyśmy :P chociaż wiadomo tez źle nie wyglądałaś, ale tak trochę makijażu, rozpuszczone włosy-super 🙂 Hermes-piękne zdjęcia🙂 super kolory
mirabelka, dawaj fotę! W ogóle zauważyłam wśród moich koleżanek, że listopad to czas zmian fryzur/kolorów. rosek, ale lachon z Ciebie! do bagażnika! 😎 kinia masz naturalne ombre? Hermes inaczej się malujesz..? W okularach wyglądasz zupełnie inaczej niż pamiętam z poprzednich zdjęć. 😉 buyaka, oczywiście, że mam więcej 😁 Jestem fanem zdjęć, zwłaszcza z koniem, zawsze chorowałam na taką manię zdjęciową. Jak uda mi się zawinąć komuś aparat to potem wychodzi z 300-400 zdjęć. No ale ja idę na ilość a nie jakość. Lubię pstrykać, lubię ustawiać, ale nie mam niestety talentu.
Kiedyś jak weszłam na hale uczesana i umalowana to dziewczyny mnie nie poznały 😂 Bo w stajni to zawsze w czapeczce i związanych w kok włosach. Dzięki incognito :kwiatek: Thymos :kwiatek: Fajny klimat mają Twoje zdjęcia i nie poznałabym Cię , a widziałam Cię kiedyś na zdjęciach 😉