Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
23 listopada 2013 08:34
Moja Buła też chodzi teraz w kurtce, ale u nas zapalenie pęcherza. :/
I w butach też, ale też mamy rozrostk tkanek na łapie i po prostu chodzenie bez zabezpieczenia ciągle na nowe rozwala nam łapkę.
emptyline   Big Milk Straciatella
23 listopada 2013 13:38
escada, JARA, nie zrozumcie mnie źle, sama mam dwa grzywacze chińskie, łysy już od dawna śmiga w ubranku, bo inaczej byłoby mu zimno, powderek ma zakładane ubranie na deszcz, bo jak zamoknie to suszymy się godzinę. W butach nie chodzimy, bo chłopaki wtedy protestują (jeden chodził tylko właśnie przy rozciętej poduszce), broń boże nie mam nic do samych butów, jednak kiedy czytam o yorku w kurteczce i bucikach to mam o tej porze roku tylko jeden, niemiły obrazek, ale poleciałam za stereotypem zapewne.
kajpo, Jaka miła niespodzianka. 😀
Nie wiem czemu, ale zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam. Trudno mi powiedzieć jak, ale zupełnie inaczej. Jako dużo starszą, poważniejszą, zasadniczą... jakąś taką... paniusię.
A tu taka ładna dziewczyna której miło z oczu patrzy. 😀
Tak to jest z tym internetem 😉
Pierwszy raz w życiu dotknęłam węża. 😜

Zakochałam się od pierwszego wejrzenia. 😍
flygirl, chyba dotknięcia? 😉 Super, zazdroszczę, kilka razy w życiu zdarzyło mi się trzymać/głaskać węża i było to mega przyjemne uczucie 🙂
Dotknięcia też. 😀 No naprawdę przyjemne, mogłabym takiego mieć pod warunkiem, że byłby wegetarianinem co raczej niestety nie jest możliwe. 🤣
BASZNIA rozpieściła mnie zdjęciami z naszych weekendowych konsultacji, czyli jak wyglądam w stajenno - końskich warunkach:

I na koniec, ta dam!, Pani Fotograf we własnej osobie  :kwiatek:

Jeszcze raz dziękuję, BASZNIA!
BASZNIA   mleczna i deserowa
26 listopada 2013 23:03
A cieszę się, że jesteś zadowolona 🙂
A Basznia, jak widać z braku oczu, także 🙂 To ja dzieki za zaproszenie 🙂!!
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
27 listopada 2013 06:41
Czyli tak wygląda Basznia... 😁
atea- wyglądasz okrutnie dziewczęco. Ile ty masz lat? 18-kę skończyłaś?  😉
tunrida Hihi, po każdym zdjęciu wstawionym na rv pojawia się to pytanie  😁 Skończyłam niewiele więcej: w kwietniu 21 😉
ash   Sukces jest koloru blond....
27 listopada 2013 08:53
BASZNIA, śmiejesz się identycznie jak ja! Też mi oczu nie widać 😀
No to masz poważniejsze wypowiedzi niż 21- latka.  🙂 Na tyle, na ile cię kojarzę.
tunrida Dziękuję (chyba? 😉 )
Miałam na myśli same pozytywne skojarzenia, proszę  :kwiatek:
Basznia, Atea, macie bardzo sympatyczne buźki! Aż uśmiech samej ciśnie mi się na usta jak oglądam takie zdjęcie🙂
Kajpo dla mnie to kameleon, kiedyś wstawiłaś zdj bez okularów, tak teraz myślę, że na obecnym wyglądasz młodziej. Taka "poprawna" kobieta o szatańskim spojrzeniu.
Od flygirl przejmuje kolor:P jes boski, a i samego dotknięcia węża gratuluję, ja bym umarła ze strachu, że mnie ugryzie!

No to rude:
ja też się ostatnio orudziłam  😁 ale zdjęcia nie dodam bo się wstydzę  😡
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
27 listopada 2013 21:59
Thymos drugie jest po prostu obłędne!
Ktoś tu komuś zabiera duszę... 🙂
Thymos Drugie: SZAŁ 😲
Odnośnie mojego - nawet nie pamiętam, że wstawiałam jakieś zdjęcie 🙂
Szatańskie spojrzenie...  Czyli jednak nie ukrywam się tak dobrze jak Julie sugerowała
Thymos, śliczne zdjęcia ! 😍

To i ja się pokaże, już nawet nie pamietam, czy nie wstawiałam kiedyś tutaj swoich zdjęc 😁
Brakuje głupiego dziubka jeszcze 😁

I zielone gumiaczki górą 😀

EDIT: wstawiłam 2x to samo zdjęcie :P
Thymos , kojarzysz mi się na tych zdjęciach z Florence, chyba przez tą sukienkę 🙂
Thymos, absolutny szał ciał!  😜
Przefantastyczne są te zdjęcia! Dawaj więcej, z pewnością coś jeszcze ukrywasz!
no to ujawnie się też 🙂
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
29 listopada 2013 08:48
Thymos, to drugie jest niesamowite 😲 💘

A ja dostałam foty z wesela więc się pochwalę 🙂
Z moim cudownym dziadkiem:

I oczepiny 😁
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
29 listopada 2013 09:03
rosek super wyglądasz w odsłonie nie stajennej-mam tu na myśli tak jak się zazwyczaj widziałyśmy :P chociaż wiadomo tez źle nie wyglądałaś, ale tak trochę makijażu, rozpuszczone włosy-super 🙂
Hermes-piękne zdjęcia🙂 super kolory
mirabelka, dawaj fotę!
W ogóle zauważyłam wśród moich koleżanek, że listopad to czas zmian fryzur/kolorów.
rosek, ale lachon z Ciebie! do bagażnika!  😎
kinia masz naturalne ombre?
Hermes inaczej się malujesz..?
W okularach wyglądasz zupełnie inaczej niż pamiętam z poprzednich zdjęć.  😉
buyaka, oczywiście, że mam więcej 😁
Jestem fanem zdjęć, zwłaszcza z koniem, zawsze chorowałam na taką manię zdjęciową. Jak uda mi się zawinąć komuś aparat to potem wychodzi z 300-400 zdjęć. No ale ja idę na ilość a nie jakość. Lubię pstrykać, lubię ustawiać, ale nie mam niestety talentu.
Kiedyś jak weszłam na hale uczesana i umalowana to dziewczyny mnie nie poznały  😂 Bo w stajni to zawsze w czapeczce i związanych w kok włosach. Dzięki incognito  :kwiatek:

Thymos
  :kwiatek: Fajny klimat mają Twoje zdjęcia i nie poznałabym Cię , a widziałam Cię kiedyś na zdjęciach  😉
Thymos, te zdjęcia są niesamowite 🙂 mają taki klimat, te kolory, w ogóle wow.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się