wasze ulubione seriale

ahhaaaaaa, dzieki!  🤣
Jaka to była strona, taka jakby o serialach amerykańskich, kiedy konkretnie wychodzą dane odcinki, kiedy po wakacjach zaczynają się od nowa seriale itd? Ktoś tu ją kiedyś wstawiał, jakoś w wakacje? Ale nie mogę znaleźć 🙁
A denerwuje mnie, że nastawiam się na jakiś odcinek a tu będzie dopiero w grudniu- Thanksgiving

edit: O i można tam było dodawać seriale do takiego kalendarza, żeby mieć kiedy konkretnie wszystko wychodzi
edit2: możliwe, że chodzi mi o www.sidereel.com, ale jak ktoś ma jakiś pomysł, to będę wdzięczna  :kwiatek:
Rzuciła Wam się w oczy gdzieś informacja odnośnie następnego sezonu Czasu Honoru?
Skończyło się tak... jakby się właściwie nie skończyło i aż prosi się o kolejny sezon  😉
Może ktoś polecić stronę z serialami? Zawsze oglądałam na iitv ale teraz każą założyć konto premium. Tak to ja nie chcę  🤔wirek:
Mia, a kinomaniak? 🙂
Heval, a są tam odnośniki do maxvideo? Bo korzystam z konta koleżanki, która doładowuje swoje konto na maxie :P
Gniadata   my own true love
28 listopada 2013 19:36
Mia nie maxvideo, ale video slasher? czy jakoś tak, w każdym razie, nigdy się chyba nie spotkałam na kinomaniaku z limitem.
Okej, sprawdziłam, ale trzeba mieć konto najpierw? Czy ja coś źle robię? Klikam "oglądaj film bez limitu" i każe się zalogować  🤔
tam jest putlocker.
Mia, bo często można bez limitu, ale trzeba mieć konto, założenie jest bezpłatne (co prawda czasem wychodzi na to, że jest zapchany serwer i nie można, ale rzadko mi się to zdarza), dodatkowo za ocenianie filmów, logowanie się itp dostajesz punkty, które możesz wymieniać na konto premium. Naprawdę dobrze się wychodzi na założeniu konta 🙂
Kurde, znając życie nie będzie mi  się chciało zbierać żadnych punktów  🤣. Muszę znaleźć jakąś stronę gdzie są odnośniki do maxa najlepiej. I gdzie na pierwszej stronie są wszystkie nowo dodane odcinki. Ehh ja chcę powrót iitv  😕
Okej, sprawdziłam, ale trzeba mieć konto najpierw? Czy ja coś źle robię? Klikam "oglądaj film bez limitu" i każe się zalogować  🤔

kliknij "oglądaj z limitem" 😉 będzie działać
stronę wcześniej pisałam dokładnie co trzeba zrobić krok po kroku

jenyyyyyyy jestem wściekła, jak oglądam serial od początku to się wkurzam że oglądam odcinek za odcinkiem, a jak już dobiję do końca, że nie mogę sobie obejrzeć jak mam chwilę -,- I tak źle i tak niedobrze

Ktoś poleca jakiś fajny serial? Coś lekkiego na oderwanie od rzeczywistości bez przemęczania mózgownicy
Mia, ale dostajesz chociażby za zalogowanie się, albo jak wciśniesz "lubie to" przy filmie (nie pojawia się na profilu na fb) i zaraz się zbiera 🙂
ale nawet jak się nie chce, to i tak ciągle można bez limitu oglądać. Ale mi też brakuje iitv, bo lubiłam zobaczyć czego są nowe odcinki.
Jezu dziewczyny, iitv działa bez premium, opisywałyśmy na tej czy na poprzedniej stronie jak to zrobić...
A propos premium na iitv, to przekierowało mnie na taka stronę, gdzie za dowolny datek >2 zł można przetestować premium. No i mam je za to 2 zł 😉
zoriczkowa, ja totalnie na odmóżdżenie oglądam Chicago Fire, przyjemny, chociaż mało zaskakujący, ale całkiem przystojni faceci  😁
Bay, nie musisz jezusować, ja to doskonale wiem, ale od dawna na co dzień używam kinomaniaka i jestem zadowolona, bo nie muszę szukać tych darmowych filmów, bo tu wszystko jest (gorzej jak nie ma na kinomaniaku, wtedy muszę na iitv). Więc przecież mogę powiedzieć innym o tym, nie?
Jezusowanie tyczyło sie głównie tegoEhh ja chcę powrót iitv  😕

Ty zostałaś ojezusowana tylko dlatego, ze nie przypomniałaś- nie wiem czemu- jej o tym, ze da sie obejść to premium, skoro doskonale o tym wiesz, a koleżance pasowało iitv 😉 czil dziewczyno :kwiatek:
Dobra, mogę być jezusem  😁
Łojezu, przepraszam bardzo w takim razie  😁
Swoją droga, to ostatnio jak mi wyskakuje iitv jak nie jestem zalogowana, to kupno premium moge obejść dopiero po zalogowaniu...
W kazdym razie, chodzi tylko o to ze da sie nie płacić 😉
Łaa, znowu mogę oglądać. Dzięki dziewczyny  :kwiatek:
ostatnio jak mi wyskakuje iitv jak nie jestem zalogowana, to kupno premium moge obejść dopiero po zalogowaniu...

Noo włąśnie dlatego się przestraszyłam i tu przyleciałam, bo wcześniej obejście premium było łatwiejsze i nie załapałam z początku jak to zrobić. Te kruczki i druczki mnie znokautowały :<<
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
01 grudnia 2013 20:26
Jestem w połowie 2. sezonu Breaking bad i koszmarna nuda. To się jeszcze jakoś rozkręci?
zonk, o dzięki, nie zauważyłam wcześniej tego postu - no na totalne odmóżdżenie chcę właśnie
Strzyga,  patrz a właśnie się zastanawiałam czy sie za to nie zabrać - czyli mówisz że dupy nie urywa?
zoriczkowa, ja zaczęłam Breaking Bad i po kilku odcinkach odpadłam, wynudziłam się, leciało gdzieś w tle jak czytałam rv i cokolwiek robiłam i wciąż mnie zanudzał 😉

Ja za to ostatnio obejrzałam 2 broke girls, można się pośmiać i odmóżdżyć.
Teraz zaczęłam Devious Maids, całkiem całkiem, choć wydaje się mniej udaną podróbą desperate housewives (choć może wydaje mi się tak dlatego, że często widzę porównanie tych dwóch serialów, nawet dwóje aktorów się powtarza 😉 )
Wszyscy mówią, że pierwszy sezon BB nudny, dla mnie nie był jakiś koszmarny, ale chyba 3 i 4 najlepsze są jednak.

zoriczkowa, może jak nie oglądałaś to z głupich zawsze lubiłam scrubs, dosyć stary, ale mimo że oglądałam chyba ze sto razy każdy odcinek to ciągle mnie śmieszy na maxa  😀
A ja skończyłam pierwszy sezon Breaking Bad, jestem na początku drugiego i mi się podoba 😀 wciągnęłam się w sumie, nie tak jak w niektóre inne seriale, ale na pewno mnie nie nudzi
Gniadata   my own true love
08 grudnia 2013 15:07
dziewczyny oglądające AHS, jak Wam się podoba Coven?
bo ja musze powiedzieć, za zaczął mnie trochę nudzić. nie jest ani straszny, ani jakoś zaskakujący, postacie są zdecydowanie bardziej "wyblakłe" niż w innych częściach, Fiona mnie irytuje (w sumie nihil novi, Lange irytowała mnie też w roli Constance no i przez 3/4 Asylum...), Madison też, ogólnie jakoś akcja wolno się kręci, w dodatku Evan w roli zombie o poziomie umysłowym 3latka jest dosyć nudny, jedynie postać Taissy mi się podoba. no ale mimo wszystko, przestałam czekać na każdy kolejny odcinek z niecierpliwością.
za to na Supernatural czekam za każdym razem tak samo  😍
Gniadata, ja lubię z sentymentu do AHS, ale w zasadzie nudnawo. Ciekawi mnie teraz wątek Cordelii, odkąd straciła wzrok stała się interesującym charakterem. Ale patrząc na zapowiedź następnego odcinka, wychodzi na to, że coś się zadzieje w końcu.
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
08 grudnia 2013 16:48
Jestem w połowie 2. sezonu Breaking bad i koszmarna nuda. To się jeszcze jakoś rozkręci?

dokladnie mialam to samo i porzucilam  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się