UWAGA ! OSZUST NA FORUM ! NAZWA UŻYTKOWNIKA PERRAF UWAGA !

Przepraszam że zakładam nowy wątek, ale nie chcę żeby ktoś dał się nabrać, ja prawie dałam.
Koleś zdj daje z googli ( wiele zdj jest od nas od użytkowniczek z naszego forum )
sprzedaje on siodło, paki, ochraniacze, ogłowie, wszystkie zdj z internetu ma i twierdzi że to jego ( to sprawdziłam )
nie chcę podać dokładnego adresu zamieszkania, podszywa się pod imie i nazwisko chłopaka który jezdzi konno ( pisałam do niego i wątpie żeby to zbieg okoliczności był )
proszę za jakiś czas o usunięcie tego nowego tematu, przepraszam że go zaczynam, ale chce jak najbardziej to rozgłośnić.

NAZWA UŻYTKOWNIKA PERRAF
wątek zamknięty
ceffyl   Niektórzy ludzie są taktowni. Inni mówią prawdę.
27 listopada 2013 21:52
Przepraszam że zakładam nowy wontek, ale nie chcę żeby ktoś dał się nabrać, ja prawie dałam.
Koleś zdj daje z gogli ( wiele zdj jest od nas od użytkowniczek z naszego forum )
sprzedaje on siodło, paki, ochraniacze, ogłowie, wszystkie zdj z internetu ma i twierdzi że to jego ( to sprawdziłam )
nie chcę podać dokładnego adresu zamieszkania, podszywa się pod imie i nazwisko chłopaka który jezdzi konno ( pisałam do niego i wątpie żeby to zbieg okoliczności był )
proszę za jakiś czas o usunięcie tego nowego tematu, przepraszam że go zaczynam, ale chce jak najbardziej to rozgłośnić.

NAZWA UŻYTKOWNIKA PERRAF

błagam Cię napisz to bez emocji i po polsku 🙂  cel słuszny, ale gramatyka razi po oczach...  😵
wątek zamknięty
oj przepraszam, pisałam w pośpiechu 🙂  ale oprócz jednego słowa to reszta nie taka straszna - myślę że każdy się doczyta 🙂
wątek zamknięty
a ja myślę, że jednak nie trzeba zakładać nowego wątku, skoro już jeden na temat nieuczciwych sprzedających jest. ba, wiesz o nim...
wątek zamknięty
A już myślałam, że dorwę sprengery 4 system za stówkę, to by było zbyt piękne  😕
wątek zamknięty
Nie każdy czyta forum, nie każdy sprawdza od kogo kupuje. A jeśli jest taka możliwość  - jak największego rozgłosu to lepiej to zrobić niż później liczyć osoby poszkodowane. Oczywiście że wiem o tym wątku, tam również napisałam. Użytkownik nadal ma wystawione rzeczy i nadal ktoś może zostać oszukany.
Dodam jeszcze że myślałam że ta informacja będzie się wyświetlać na górze listy, ale musiałam pomylić oznaczenia.
Jeśli uważacie, żeby usunąć informację - proszę bardzo.
Mi na email Pan wysłał więcej rzeczy które posiada na sprzedaż, posiadam również jego numer konta bankowego.
A ceny, faktycznie dobre, ale ja nie raz coś kupiłam w podobnych.. 🙂 okazje się trafiają.. 🙂
wątek zamknięty
Zapraszam do wątku o nieuczciwych.
wątek zamknięty

Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.