Hit cenowy! Ferie zimowe

Zaszkodziło jednak...
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] reklama
wątek zamknięty
Ircia   Olsztyn Różnowo
26 listopada 2013 18:01
A może by tak do ogłoszeń a nie produkować nowe wątki  😵
wątek zamknięty
Stajnia jest bardzo nie znana,dlatego pomyślałam o umieszczeniu jednego ogłoszenia tutaj,chyba jedno ogłoszenie nikomu nie zaszkodzi 🙂
wątek zamknięty
zaszkodzi
wątek zamknięty
koniara121786,  takich osób z "jednym ogłoszeniem" jest milion, gdyby na to pozwalano tyle by ich tu było.
wątek zamknięty
[quote author=Karla🙂 link=topic=93036.msg1935423#msg1935423 date=1385489143]
zaszkodzi
[/quote]

jednomyślność 😀
wątek zamknięty
Ircia   Olsztyn Różnowo
26 listopada 2013 18:54
Ha ha ha i ignor poleciał do mnie, a byłam taka grzeczna  🤬
wątek zamknięty
nie wiem czy jest sens ignorować kuniarkę która usadzi z 10 postów i nigdy nie wróci, bo zostanie zeżarta a voltopiry się tylko obliżą.
wątek zamknięty
Hit cenowy, ostrzeżenie za darmo. Cóż, turnusów może nie ma, ale co to za atrakcja!
wątek zamknięty
BASZNIA   mleczna i deserowa
26 listopada 2013 20:19
Voltopiry się nie oblizują, szczypiorza krew kapie im po brodzie dla lepszego efektu!
wątek zamknięty
A może jednak zrobić osobne miejsce dla tego typu ogłoszeń?
Wydaje mi się, że można by tym sposobem wspierać mniejsze ośrodki no i ułatwiać ich znalezienie.
Niech będzie w dziale Ogłoszenia, ale jakoś oddzielnie. Co?
Wzruszyły mnie zdjęcia tej stajni na FB, serio. Skromnie tam, ale tak z miłością do koni.
Podobnie z ogłoszeniami o dzierżawie koni. Czasem ludzie są w potrzebie a konie w opresji.
Trudno technicznie zrobić takie działy?
wątek zamknięty
Tania - ja też jestem ZA  😉
wątek zamknięty
Tania - ja też jestem ZA  😉

Cieszę się.  :kwiatek:
Czasy trudne, kryzys. Małe ośrodki desperacko walczą o przetrwanie. Powinniśmy się wspierać.
wątek zamknięty
Pewnie że powinniśmy się wspierać  :kwiatek: - gdyby każdy człowiek na tym globie miał wsparcie w innym człowieku, to  ten świat byłby o wiele piękniejszy  😀
wątek zamknięty

Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.