Zaszkodziło jednak...
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] reklama
wątek zamknięty
A może by tak do ogłoszeń a nie produkować nowe wątki 😵
wątek zamknięty
Stajnia jest bardzo nie znana,dlatego pomyślałam o umieszczeniu jednego ogłoszenia tutaj,chyba jedno ogłoszenie nikomu nie zaszkodzi 🙂
wątek zamknięty
koniara121786, takich osób z "jednym ogłoszeniem" jest milion, gdyby na to pozwalano tyle by ich tu było.
wątek zamknięty
[quote author=Karla🙂 link=topic=93036.msg1935423#msg1935423 date=1385489143]
zaszkodzi
[/quote]
jednomyślność 😀
wątek zamknięty
Ha ha ha i ignor poleciał do mnie, a byłam taka grzeczna 🤬
wątek zamknięty
nie wiem czy jest sens ignorować kuniarkę która usadzi z 10 postów i nigdy nie wróci, bo zostanie zeżarta a voltopiry się tylko obliżą.
wątek zamknięty
Hit cenowy, ostrzeżenie za darmo. Cóż, turnusów może nie ma, ale co to za atrakcja!
wątek zamknięty
Voltopiry się nie oblizują, szczypiorza krew kapie im po brodzie dla lepszego efektu!
wątek zamknięty
A może jednak zrobić osobne miejsce dla tego typu ogłoszeń?
Wydaje mi się, że można by tym sposobem wspierać mniejsze ośrodki no i ułatwiać ich znalezienie.
Niech będzie w dziale Ogłoszenia, ale jakoś oddzielnie. Co?
Wzruszyły mnie zdjęcia tej stajni na FB, serio. Skromnie tam, ale tak z miłością do koni.
Podobnie z ogłoszeniami o dzierżawie koni. Czasem ludzie są w potrzebie a konie w opresji.
Trudno technicznie zrobić takie działy?
wątek zamknięty
Tania - ja też jestem ZA 😉
wątek zamknięty
Tania - ja też jestem ZA 😉
Cieszę się. :kwiatek:
Czasy trudne, kryzys. Małe ośrodki desperacko walczą o przetrwanie. Powinniśmy się wspierać.
wątek zamknięty
Pewnie że powinniśmy się wspierać :kwiatek: - gdyby każdy człowiek na tym globie miał wsparcie w innym człowieku, to ten świat byłby o wiele piękniejszy 😀
wątek zamknięty