Gdzie się bawicie z piątku na sobotę? 😀
Jeszcze nie wiem. Pomyślimy bliżej Cavaliady. Clubbing zrobimy 🏇
Także kto chętny to może się przyłączyć. Im nas więcej, tym weselej 😜
My pewnie ekipa w SQ będziemy, jak zawsze! Wielu zawodników i ekip tam też bywa! 😉
Atea Ty to mam nadzieję, że obowiązkowo z nami wyskoczysz 😎
Whitemoon071 dobrze wiedzieć 😉
baffinka, z tym Tadziem to nie wiem jak wyjdzie, ale... a w sumie może by go smyrnąć językiem...
Numerami się trzeba wymienić ;]
baffinka I to z mężuchem 😍 Muszę tylko mamę do Franka załatwić 🙂
w tamtym roku było bardzo dużo ludzi z cavaliady i było super!!! My mamy wielka ekipę + jeszcze jedna, zawodnicza. Raczej na pewno bedzie to SQ. Chyba, ze teraz się gdzie indziej jeździectwo bawi :P
a ja, tradycyjnie, będę w biurze zawodów urzędować 😉
co do noclegów, ostatnio natknęłam się na ulotkę
hostel cinema paradiso http://poznan-hostel.pl/lokalizacja.php
Buyaka dobrze, że nie napisałaś, że idziesz z nami. I tak byśmy Ci nie uwierzyły 😁 ( zaległe 🤦 🤬 )
przepraszam 😡
Ja się zastanawiam, jak ja egzystuję i jak rozciągnę czas na te przyszłe parę miesięcy... Uczelnia, praca, praktyki no i jeszcze wolontariat na cavaliadzie. 🥂
już wolę nic nie obiecywać póki co 🙇
whisperer13, jak tylko będzie chwila czasu, to się rozejrzę 🙂
A ja też będę-mam już bilet na sobotę 🙂
Ja mam nadzieję, że będę już od piątku rano! Nie mogę się doczekać! 🏇
Jeszcze nie wiem. Pomyślimy bliżej Cavaliady. Clubbing zrobimy 🏇
Także kto chętny to może się przyłączyć. Im nas więcej, tym weselej 😜
ja chętnie
To może też się pojawię🙂
Będę siedzieć przy barze i pić w samotności...
Jakim barze? i jakiej samotności?
Po pierwsze to na parkiecie a po drugie to z nami!! 😉
W sumie do SQ od dawna nie chodzę (ostatnio koncert Koletzkiego - który dla mnie był niewypałem).
Ale jeśli jest szansa, że nie poczuję się tam jak stara dupa to bardzo chętnie:P
Czemu jak stara dupa? 😀 Zapraszamy. Będę dawać znać na bieżąco gdzie większość wybywa :p Może w tym roku inny klub, kto to wie :p
Czemu jak stara dupa? 😀 Zapraszamy. Będę dawać znać na bieżąco gdzie większość wybywa :p Może w tym roku inny klub, kto to wie :p
Pewnie dlatego, że jak ostatnio tam weszłam to widziałam wszędzie smarkaczy i panny >21 😁
Ale, nie ważne gdzie ważne z kim 😉
Thymos ee tam, w SQ jest zazwyczaj przedział 15-40kilka więc trudno się nie wpasować 😉 Tzn no ja tam fajną klubu nie jestem, w sumie ani trochę ale jak sie idzie z ekipą to wszedzie może byc ok.
Na Cavaliade wpadne na 100%, pewnie w piątek żeby potęgę jak co roku zaliczyć 😉 Więc niewykluczone że do zobaczenia!
Ja mam niewiele więcej! Całe 22,5... :P
W tamtym roku w ogóle nie było takich ludzi, baardzo dużo zawodników i ekip 😉
W sumie do SQ od dawna nie chodzę (ostatnio koncert Koletzkiego - który dla mnie był niewypałem).
Ale jeśli jest szansa, że nie poczuję się tam jak stara dupa to bardzo chętnie:P
co to SQ?
miejsce "stara d" obstawiam ja 😉 jako "ciocia z Poznania"
Dodofon pod Słodownią, w starym browarze 😉
to nawet nie wiem gdzie to jest, ale to jakaś "dancownia" czy pub? nie można gdzieś na Stary uderzyć?
To jest stricte dancownia.
Można posiedzieć, ale generalnie mało tego miejsca do siedzenia.
Może być ciekawie - najwyżej będą dwie st. d..y.
Jezu, to się zrobi harem!
stanowczo dancownia!! i to duża dancownia 😉
Chciałam tylko nadmienić, że w sq 06.12 ma grać vitalic i chyba są na niego bilety... :/