Epk jeśli kupujesz w Empiku nie ma możliwości zarezerwować - chciałam to zrobić , ale się nie udało , a nie miałam kasy przy sobie .
I my będziemy 😎 na arenie 🙂 🙂 🙂
Nie było pewne czy pojadę, ale raczej jestem na tak.
Pewno na 80% będę 😅
Ja również będę, ale tylko w sobotę, mimo to 😅 💃 😅
Jakis znak rozpoznawczy? Jakieś propozycje? 😎
Żółte bluzki/swetry/bluzy* ...proponuje 😁
*niepotrzebne skreślić
Ja miałam pomysł na nasz znak rozpoznawczy...
Wiąże się z kosztami, ale małymi jednak 🙂
Proponowałabym taką jakby naszywkę z logo re-volty [napis na czerwonym tle i z gwiazdką] a pod spodem nick danego użytkownika.. ;-)
Tylko ktoś musiałby zgłosić się na ochotnika na zrobienie tego czegoś 🙂
Od jakiegoś czasu mi to chodzi po głowie 😀
A żółtej bluzki nie mam. jedynie sweter brązowo żółty 😁
Również nic żółtego nie mam 👀
A bluzkę mogę jakąś poświęcić, tyle że napis będzie produkcji własnej, bo mój budżet studenta jest ledwo dostrzegalny 👀
a ja proponuje by kazdy kto chce sie spotkac wymienil sie telefonami i nie probowal ustalac godzin i miejsc spotkan bo to NIGDY nie wypala :P
A może być pomarańczowa z Warki ? 🤣 Pasuje , bo z przodu ma napis Equisport 😁 W razie czego mogę komuś pożyczyć , bo mam trzy 😁
Też mam całą serię tych pomarańczowych i szarych. 😁 Nawet jakaś granatowa się trafiła. I dodatkowo można dodać czapeczki firmowe. Na pewno wszyscy wszystkich poznają.
Bischa L z checia jedna wezme 😁
imo, znaki rozpoznawcze nie maja sensu. jak ktos chce sie z kims zobaczyc to ustala to z osoba na pw, wybieraja miejsce, wymieniaja sie telefonami
PS. zolta bluze i bluzka mam, ale nie mam zamiaru jej zakładac 😎
A pamiętacie takie czerwone czapeczki z daszkiem Warki? Kiedyś z piwem były rozdawane. Nie wiem czy je mam, ale też mogą być wzięte jako znak rozpoznawczy 🙂
Widzicie, nie wiedziałam że tak to podłapiecie 😉 😁
Żółta bluzke ew. sweterek to nasza (moja i Koniczki) tradycja, że co roku coś żółtego na sobie mamy. Pierwszy rok to był przypadek, drugi rok to forma żartu była, trzeci... to juz tradycja 😉
I tak mi przyszło do głowy, żeby się pośmiać 😉 😁
juz widze jak re-voltowicze rzucaja sie na bogu ducha winnych, niczego nieswiadomych ludzi ktorzy sie niechcacy na zolto ubiora hihi 😁
hihihihi
ja mogę się ubrać na żółto 😉 ;-P
Ja oczywiście będę tradycyjnie na żółto 😎 planuję siedzieć cały piątek i sobotę.
a mi w żółtym nie do twarzy 😉 i co ja mam począć?
To ja się Warkowo ubiorę , ale czapeczkę znaleźć muszę 😎 Mam z tego co widzę tylko szarą pomarańczowe chyba gdzieś pogubiłam 🙄 Napewno sobota niedziela jestem , co do piątku części płatnej - zobaczymy .
Bischa L, też będę miała czapkę warki jakby co 😁 ale czerwona :P
Ja będę jedną z tych które będą biegać po sektorze H i pytać ludzi czy są z volty.
Jak będę już wiedziała co charakterystycznego będę mieć na sobie to dam znać 😎 Teraz nie mam pomysłów... 🙄
Okazało się że i ja będę 🙂
W niedziele 😅
hehe byli tacy oj byli co latali po H1 i H namierzajac voltowiczow 😁
ja sie bede gdzies tam platac z aparatem
Ja na stówkę będę w sobotę i w niedzielę 😅
ja kupiłam już bilety na wszystkie dni w sektorze H 😀 mogę też ubrać się na żółto🙂
kurcze czyli musze kupić zółtą bluze 😀
Ja będe Sielankowo ( nie Warkowo , jak wcześniej napisałam 😉 ) czyli pomrańczowo i pewnie zielone spodnie 😉 W łapce aparat . Jeszcze nie wiem gdzie będę - jutro jadę bilety kupić .