zelka2303, może połaskotać ? heheh 😉
haha - a na kocie koleżka mierzyła ten dla Widek haha 😉 a potem stwierdziła, że sama go może nosić - jako księżniczka 😀 (eh, na starość odbija haha)
w tym? a dla siebie takiego nie mam...jakoś mi nie leży...
Widek07, ale ja chce ci zrobić jakiś bardziej em... artystyczny 😉 - nie musisz zamawiać, tylko powiedzieć jaki 😉
kurde..musze zamówić kryształki. kończą się. tylko nie pamietam skąd brałam (import) ;/ te dostępne w polsce juz chyba przerobiłam wszystkie (i przeglądanie, wypytywanie o dziesiątki i kupowanie na próbe czy jak jakiś konkretny kolor, wielkość była potrzebna) i są...tandetne. mimo, że "cyrkonie, strass...." .
jak jeszcze "jakoś" wyglądają, to połowa ma skazy i musze sztukować, wymieniać itd 🙁 bo przeciez nei zrobie z tandetą.
i do tego kosztują nawet po 40 zł metr ;/ (raz trafiłam(dobrze, że sporo) po ok 20 - ale już ich nie ma ;/), a na taki podwójny - szczególnie z wymienianiem i wyrzucaniem kawałków ze skazami to z 4-nawet 5 metrów idzie ;/
jakiś koszmar cenowy by wyszedł za te 40 ;/ ...i jakość nie ta.
te mają błysk taki, że nie wolno po zmierzchu po plaży w nich jeździć 😉
ze skórą też trzeba uważać. mam spory zapas tandety... "skórzane paski na troki, paski itd" - a przychodzi jakaś masa papierowa z plastikiem w środku... albo mielonka z papierem ;/
wcześniej cięłam ogłowia, wodze... (nowe, używane), do niektórych dobre troki, paski, teraz rymarz mi produkuje - dość drogo, ale są tak śliczne, że aż się chce z nich robić, pięknie się kształtują itd