moda, ciuchy etc...

rosek0 a jaki rozmiar?
drey http://sajbazar.com/dodatki/inne/organizer_do_torebki_-_orange.html a to nie ten sam organizer tylko 3 razy tańszy?:P
na allegro tez są różne, do wyboru i też w niższych cenach

http://allegro.pl/listing/listing.php?string=organizer&search_scope=category-1492
fakt, mi akurat wpadło w oko jak przeglądałam sajbazar 🙂 swoją drogą fajne rozwiązanie z takim organizerem
No...ja tylko czekam aż się dorwę na spokojnie do swoich torebek i je wszystkie pomierzę. Musze zobaczyć jaką wziąć wielkość. Na 100 % kupuję! To bajer wprost dla mnie.  🙂
Te organizery wydaja sie bardzo fajne, juz kliknelam, mam nadzieje, ze juz nigdy wiecej nie bede ryc w poplochu w torebce w poszukiwaniu kluczy/telefonu/czegokolwiek  😜
I nie będę musiała dzwonić do męża" przywieź mi: komórkę, ładowarkę, pieczątkę" albo "zobacz czy leży na szafce mój portfel/ dokumenty, bo nie mam przy sobie".  😉
ja kupuję z allegro, tylko właśnie wymiary muszę zobaczyć 😉
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
17 listopada 2013 20:47
To drogi interes, więc wole poszukać wpierw w inny sposób ale jak nie będzie wyjścia to zostanie tylko wypożyczalnia  😉

Wypożyczenie to kwestia 40zł 😉
madmaddie   Życie to jednak strata jest
18 listopada 2013 13:39
Fajna promocja dziś w Diverse,  -30zł na swetry 🙂 przy okazji dowiedziałam się że M są na mnie za duże 😍
gdzie znajdę bokserki z fajnymi nadrukami? w reserved teraz jest ulica sezamkowa i smerfy, a szukam czegos innego. do jakiej sieciowki uderzyc? zaluje, ze nie mialam faceta, jak w reserved byly gacie ze star wars...
[oczywiscie chodzi o meskie]
cavaletti, może Cropp? House?
Hej!
Widziałyscie może gdzieś szalik podobny do tego?
Bo nigdzie teraz nie ma takich brązowo-czekoladowych szalików/kominów
Może byc przez internet 😀
Moja nowa granatowa 💘 [url=[[a]]http://www.pullandbear.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/pullandbearpl/pl/pullandbear/29030/KOLEKCJA%2BTEEN%2BGIRLS[[a]]#/2630054/PARKA%20Z%20NYLONU]klik[/url]
nuna "czapki Joel" zrobią Ci taki na zamówienie 🙂 Znajdz ich na allegro 😉
Diakonka   Jestem matką trójki,jestem cholerną superwoman!
19 listopada 2013 12:47
zoyabea w butowym poprosiła, zebym sie pochwalila zakupami od Isabel Marant w H&M, więc wklejam kilka rzeczy, wszystkich nie wkleję, bo popłynęłam i nie ma co się tym chwalić -  dałam sobie zakaz kupowania sobie czegokolwiek do końca sezonu 😡

zjawiskowy sweter:

zjawiskową spódnice:

spodnie, szpilki i tshirt:

spódnice i wisiorek:

bluze szara:
[img][[a]]http://i0.wp.com/www.pretamarque.com/wp-content/uploads/2013/10/HM-Marant-2.jpg?resize=550%2C739[[a]][/img]

I powiem Wam, ze kosztowało to dużo nerwów, zachodu (moj Tata stał w kolejce od 5 rano), że już chyba w przyszłym roku sie nie piszę na kolekcję - kolaboracje z projektantem.
Ludzie stali w 100metrowej kolejce, kłótnie, potem się rzucili, brali co popadnie, a potem te rzeczy wyladowały na Allegro za podwójną cenę 🤔
Mi się udało kupić wszystko co chciałam, oprócz botków (tych na pierwszym zdjeciu) - byłam pierwsza w kolejce dzięki Tacie 😍 Było bardzo nerwowo - brałam w ciemno, nie było czasu sprawdzać rozmiarów, więc miałam farta - warto było, ale chyba nigdy więcej!!
Faktycznie popłynęłaś, oby się dobrze wszystko nosiło 🙂
Ja choruje na bluzę z alohafromdeer, taką z pegazem czy tam jednorożcem...
A mnie ta kolekcja Bogu dzieki nie powala  😁 Jedynie zakiet mi sie podoba, ale jak uslyszalam cene to wiedziałam, ze nie bedzie moj  🤔
Diakonka   Jestem matką trójki,jestem cholerną superwoman!
19 listopada 2013 13:21
Kajula teraz na Allegro żakiety te czarne po tysiąc, te wyszywane po 2 tysie 🙄

Mnie powaliła ta kolekcja, no ale ja uwielbiam Marant, śniła mi sie po nocach 💘

Drogo było, ale jak na Marant - zajebiście tanio - bo teraz nawet te rzeczy w podwójnej / potrójnej cenie na Allegro nadal są sporo tańsze niż jej regularna kolekcja. A niektóre są prawie identyczne!
I naprawdę te rzeczy są super jakościowo - jedwabie, wełna, bardzo dobrej jakości bawełna...

Siostra mojego K, z którą byłam, zrobiła zakupy za 6 tysi 😲 Ta to ma fioła! Ale ja stać nawet na regularną kolekcję.
Zu   You`ll ride my rainbow in the sky
19 listopada 2013 13:55
Słuchajcie, szukam czerwonego swetra i czerwonej czapki (męskie), z norweskim wzorkiem i reniferami (renifery są konieczne! 😉 ). W zeszłym roku było tego pełno, teraz jakieś pojedyncze używane na allegro... ktoś, coś?
edit: oo taki ale męski http://allegro.pl/sweter-czerwony-renifery-rozmiar-l-i3717058052.html 😉
Zu, podobny damski widzialam w kappahl 🙂
Diakon'ka - kupiłaś ten boski [glow=red,2,300]zjawiskowy sweter[/glow] och 😉
Rzeczywiście trochę popłynełaś, ale czasem trzeba  🏇
Nie wiem co widzicie w tej kolekcji... dla mnie jak jakiś znany projektant zeszmaca sie i idzie do sieciówki - przestaje byc premium.
Pamietam jak do H&M trafiła jakiś rok temu mega jakaś wypas projektantka. Ludzie sie w necie nakrecali... cała warszawka huczała i pseudo-celebrytki oblegały niby sklep w wawce. Zdjęcia sobie robiły w tych ciuchach i wynosiły wory ciuchów.

W Poznaniu to leżało, pózniej na stołach juz i nikt tego nie brał.
Założę sie ze w Pń te wszystkie rzeczy w sklepie są... I pewnie te botki też.

Ja np. Juz nigdy nie wejdę do sklepu Witchena - pomimo, ze jestem ich grupa docelową. Bo to juz dla mnie Lidlowa marka a nie premium.
safie   Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
19 listopada 2013 15:39
Jakoś nic nie robi według mnie szału, jedynie bluza jako tako się broni.
Poniekąd podzielam zdanie Dodofon. Isabel Marant nie musi sobie robić reklamy przez H&M, bo jest na tyle premium, że reklamą w taki sposób może sobie jedynie zaszkodzić.
Rozumiem wszelkie "super kolekcje" typu. RiRi dla RiverIsland. Szał był? Był. Kolekcja jaka jest, taka jest. Mi osobiście nie leży, ale wszystkie fajny Riri poleciały jak szalone.

To tak jakby BMW/Mercedes/Porsche zaprojektowało samochód dla Fiata. Mogą, ale po co?
Tak , jednak wypożyczenie stroju nie jest drogie , ale te stroje indian są strasznie marne 🙁  No nic szukam dalej , jakby ktoś , coś... 👀
19 listopada 2013 15:52
Bluza jak bluza, można taką kupić za śmieszne pieniądze, tylko metki takiej mieć nie będzie 😉
safie   Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
19 listopada 2013 15:55
JARA, dla mnie metka jak metka, na projektantach się nie znam, a o  Isabel Marant dopiero teraz tutaj przeczytałam :p Jestem modową ignorantką  😉
19 listopada 2013 16:05
To tak jak ja 😁 no chociaż ja jestem w stanie wydać może nic 6 tysięcy, ale tysiaka na kurtkę, pod warunkiem, że to Salomon albo Noth Face 😁
Oczywiście ja sie cieszę, ze ktos sobie nakupił ciuchów.
Ale patrzę pod katem ogólnym budowy marki. I znów taka osoba jak ja juz nie pójdzie do Moliera i sobie nic nie kupi tej projektantki (BTW nie moja stylistyka więc mówię hipotetycznie)
Tak jak buty chyba JimmyChoo czy cos w ten deseń. Niby hi-life a taki hi, że sie w sieciówce sprzedawały.

Ok, można powiedzieć - poszerzają sobie grono klientów. Ale osoba, która kupiła w H&M raczej nie kupi gdzie indziej - bo gdyby mogła to by kupowała. Więc nie rozumiem takich jednorazowych wrzutek.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się