Kto/co mnie wkurza na co dzień?

Być., no właśnie, na początku myślałam, że ludzie piszą dla jaj, dla pogawędki, gdyż sama zagadawałam ludzi na różnych czateriach. Jednak teraz szybko się okazało, że nie o plotki i żarty chodzi, a o randkowanie i znalezienie partnerki na jedną noc :/ Niektórzy są bardzo agresywni, jak zwróciłam uwagę, że zamiast szukac "dziuni" trzeba zając się żoną i dzieckiem, to zostałam zjechana od góry do dołu 🙁 Masakra po prostu
Jak nigdy i nic wkurzają mnie tabletki anty, które w siebie pakowałam i dzięki którym mam teraz wodę z mózgu 🙁
Wkurza mnie wieczne marudzenie, narzekanie i szukanie dziury w calym. tak zle i tak niedobrze, nie dogodzisz.
I wkurza mnie nierobizm i tumiwisizm. OD dziecka mam wpajane - nie zapracujesz, to nie masz, i po prostu alergie mam na wszekiej masci nierobow i sciemniaczy jak by tu sobie pozyc zeby sie nie daj boze nie zmeczyc. A najlepiej to tylko lezec i pachniec, a pieniazki niech same wpadaja to portfela, grube tysiace najlepiej. brr...
ikarina takich osób unikam jak ognia, a im bliskim szczerzę współczuje. Niestety, tego kwiatu jest sporu i szybko to się nie skończy, a nie zawsze chodzi o głupie żarty i chwilowe granie macho. 
Aszhar, piona.
dodam do tego jeszcze, ze mnie wkurza, ze ktoś chce mi odebrac prawo do bycia prawdziwym Polakiem, jeżeli potępiam takie praktyki.

O to, to!
Wkurza mnie też, że co roku ten marsz i rozpierducha są w Warszawie. Nie mogą sobie jechać do Poznania/Wrocławia/Katowic/gdziekolwiek i robić bajzel tam. :/ Założę się, że większość z nich to przyjezdni, którzy mają gdzieś, że dewastują moje piękne miasto.
efeemeryda   no fate but what we make.
11 listopada 2013 21:28
niestety we Wrocławiu też byli...
Jak dla mnie nie powinno być takich "marszów" i rozpierduchy NIGDZIE.

I wkurza mnie jak ktoś twierdzi że takie zachowanie to patriotyzm.

edit: swoją droga bardzo mi się podoba ta inicjatywa: Żądam odbudowania tęczy na pl. Zbawiciela przez Ruch Narodowy
.
Facella   Dawna re-volto wróć!
12 listopada 2013 15:52
Wkurza mnie, że przeglądarka blokuje mi dostęp do części wątków, bo ktoś ma suwaczek z jakiejś tam strony, która "jest znanym dystrybutorem złośliwego oprogramowania"  😵 Miałam o tym napisać w wątku "co mnie wkurza na re-volcie", ale nie mogę do niego właśnie z tego powodu wejść  😵
madmaddie   Życie to jednak strata jest
12 listopada 2013 16:09
dlatego lisek jest one&only
Mi się nic takiego nie dzieje. Ale ja nie dość że mam liska to i linuxa 😎 😁
Facella mi też się to dzisiaj pojawiło. Wystarczy nacisnąć zaawansowane i wejdź na własne życzenie czy jakoś tak. I z głowy.
Próbuje sobie kupić na zimę jakąś kurtkę i od dłuższego czasu wszędzie widzę tylko pikowane z paskiem....
Jest to dla mnie najbrzydszy model kurtek, płaszczy etc. jaki mógł być stworzony.  😤

Milla, w Espricie zawsze jest kilka modeli niepikowanych, do tego ciepłych i wygodnych http://www.esprit.eu/womenswear/jackets-coats
Będę musiała odwiedzić ich sklep, może będą mieli na miejscu też takie modele ;]
opolanka   psychologiem przez przeszkody
18 listopada 2013 11:26
A mnie wkurzają reklamy świąteczne, których jest coraz więcej w TV. Jak dla mnie to za wcześnie...
W piątek leżałam trupem w łóżku w domu. Po całym dniu znałam na pamięć wszystkie promocje świąteczne firm wszelakich.
"Podziwiam" ludzi, którym chce się gapić chociażby pół dnia w ekran telewizora i oglądać te denne reklamy.
Pomijając fakt, że za wcześnie na takie reklamy, tak jak wspomniała opolanka.
Od początku listopada już w marketach zestawy świąteczne, a w dziele słodkości wszelakich Mikołaje i inne renifery z bandy świętego.
Londstreet   Biszkopt z czekoladą
18 listopada 2013 22:45
Mnie jeszcze męczy to, że to wszystko zaczyna się już w listopadzie, a potem ciągnie się jeszcze dłuuugo po świętach.
Może nie wkurza, ale totalnie irytuje mnie nowy program MTV Warsaw Shore. Ludzie, błagam, powiedzcie mi, JAK takie istoty funkcjonują w naszym społeczeństwie? Mój Jacek zaczął to wczoraj oglądać śmiejąc się z każdej sekundy programu, a ja siedziałam z taką miną. Chyba jestem nie z tego świata.
.
Facella   Dawna re-volto wróć!
19 listopada 2013 18:00
Denerwuje mnie, jak ludzie koniecznie chcą coś wiedzieć. Nawet jak mówię "wybacz, ale to jest moja prywatna sprawa, nie chcę o tym rozmawiać ani nikomu mówić". I zawsze się wtedy obrażają. No kurde, trochę wyrozumiałości i prywatności. Nie znoszę, kiedy ktoś mnie naciska, żebym powiedziała o czymś, o czym nie chcę mówić...
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
19 listopada 2013 19:13
Godzina 20:11 sąsiad zaczyna remont (obecnie wierci).
19 listopada 2013 20:27
JARA, w niedziele o 22😲0 słyszałam udarówkę. Pewnie z IKEI wrócili :/
Wkurza mnie moja praca! I wkurza mnie to, że nie umiem się zdecydować na wyjazd za granicę 🙁
wkurz mnie dziś mąż, zdecydowanie 😤
20 listopada 2013 09:05
Wkurza mnie, że wczoraj było 12 stopni i piękne slońce, a dziś siąpi od rana i zimno 🙁 Nie lubię zimy, a zbliża się dużymi krokami...
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
20 listopada 2013 09:15
Taki oto twór (na zdjęciu) przywitał mnie dziś rano w kuchni. Zaręczam, że nie jest to wynik żadnego wieczornego przyjęcia a składowisko z całego tygodnia z elementami pleśni. A ja głupia zastanawiałam się gdzie podziały się wszystkie naczynia.. Pozdrawiam z cywilizowanej Warszawy.
smarcik, zgarnij do kupy i połóż jej na łóżko.
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
20 listopada 2013 09:40
Ja takie stosy mam po jednym gotoaniu 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się