znowu kilka dni mnie nie było 😉 a tu tyle zaległości w czytaniu 😁
MoniaaA i moje kciukasy będę cały czas zaciśnięte :kwiatek:
Strzyga i jak tam ??? co wymyśliłaś ?? 😀
xxmalinaxx ehhh paczam i wzdycham do Twojej Rudości 😎 i gratulację pierwszej gleby 😉 musi być ten pierwszy raz !
juliadna no właśnie ostatnio o Tobie myślałam jak jeździłam po jurze krakowsko - częstochowskiej do jakiej stajni się przeniosłaś 😉 Następnym razem chyba się odezwę i podjadę w gości 😀
A Twój chłopczyk jak zwykle elegancki 🙂
basia16816 no to faktycznie miałaś trochę tych wrażeń ! Oby już nic się więcej nie wydarzyło ! A pierwsza fotka najbardziej mi się podoba 😁
amnestria widzisz jak to jest 🙂 ogłoszenia działają cuda ! I Ja też się przyznam, że jakoś 3 miesiące po nabyciu Callisty wystawiłam chłopaka na sprzedaż - bo tak mi dał ostro w kość 😁 i nagle ... odmiana, konik anioł zero zachowania ogierowego 🥂 haha coś w tym musi być 😎 no ale wiadomo dobra passa kiedyś musiała się skończyć 😉 po kolejnych akcjach pojechał do kliniki na ucięcie jąder 😀
Hermes przecież ujeżdżeniówka jest taka fajna 😀 powodzenia w odznace !!! a gdzie chcesz zdawać ?
Atea wielki cmok od ciotki dla Ciebie i Wygranej 💘 a i widzę, że warunki na ujeżdzalni mamy podobne 😎
anai ładny Dinuś 😍
A u Nas w sumie nic nowego. Czekam na sprzęt dla kuca ( wędzidło i popręg ) - więc kucyk jeszcze rozkoszuje się błogim leniuchowaniem na padoku 😎 wczoraj bawił się z Akrobatą w kantarki i dzięki temu mam kolejny kantarek w koszu 😉
Rudy ostatnio się popsuł, wrócił z padoku na 3 nogach 😵 noga spuchnięta , kopyto i pęcina we krwi. Rozpruł sobie część nadgarstka + ściągnął 20 cm skalpa. Na szczęście aktualnie rana wygląda b. dobrze, nie grzeje, nie kuśtyka - muszę stwierdzić, że mam konia Terminatora 😉 no ale siłą rzeczy aktualnie ma wolne do częściowego zagojenia się nogi.
W związku z tym, że aktualnie nie jeżdżę i nie gnębie chłopaków mam nieco więcej czasu na dziewczynkę, która pozdrawia cały kącik 😉