Zachodniopomorscy re-voltowicze:)
Czy w Kołobrzegu na ul. zaplecznej czynny jest sklep jeżdziecki ( google mi pokazało taki sklep), czy sż może jeszcze jakieś sklepy?
siwaaa Tego sklepu już nie ma od lat, jedyny w Kołobrzegu, to tak właściwie w Budzistowie przy stajni Michalski. 😉
Łeee a się cieszyłam, że będę miała blisko z uczelni. A gdzie jest to Budzistowo/ tzn ulica?? Niestety nie znam w ogóle tego miasta 🙁
Są może chętne osoby do darmowej jazdy/ogólnej pielęgnacji 3 koni?? Niedaleko Darłowa/ Koszalina/ Sławna.
siwaaa na rondzie koło netto na gryfitów jedziesz na białogard i tam po chwili masz drogę w prawo na Budzistowo, tam dalej prosto około 1 km i naprzeciwko kościółka po lewej masz stajnię. 😉 To tam.; )
Dzięki wielkie. Trzeba będzie tam zajechać 😉
Chętnie przygarnę stare, niepotrzebne już nikomu kurtki, płaszcze, koce, derki, czapraki itp. w celu zawiezienia ich do schroniska dla zwierząt żeby posłużyły do wyścielenia budek ! Jeżeli ktoś posiada takie rzeczy i chciałby się ich zrzec na rzec psów i kotów to proszę o kontakt na PW : )
Mozecie polecic jakas stajnie z hotelem nad morzem
Szukam czegos na 3 dni, chce troche odpoczac, a jednoczesnie pojezdzic konno (po plazy np 😉 )
Stajnię z hotelem dla koni czy ludzi?
Kilka stajni jest pod Kołobrzegiem Jest i w Pogorzelicy i w Trzęsaczu - generalnie jest tego od groma
na re-volcie jest temat gdzie można pojeździć konno po plaży
wybiera się ktoś na konsultacje skokowe z Andrzejem Lemańskim do Komarowa? 🙂
boziu, podobno od jutra maja w nas walnac zawieje i sniezyce, wiatr w miescie do 100km/h, ja sie zastrzele, mieszkam na 10p...
Słyszałam o większym wietrze
bardziej się boję o halę w Trzeszczynie, bo właśnie dziś mają stawiać 🙁
pewnikiem znów się termin przesunie...
oj wieje dziś wieje, nie wiem czy w drodze do stajni nie odlecę 😀
ja pragnę ściągnąć Pana Andrzeja do Glinnej aczkolwiek nie wiem czy się to uda 🙁
haha jak w mieście jest taki wietrzyk który można uznać za silny to w Glinnej łeb urywa, ciekawe wobec tego co będzie się tam działo jak w mieście będzie wiało 100km/h 😲 😵
Gdzie w Kołobrzegu zjemy dobrego burgera? 🙂
nigdzie 😵
ale są pycha zapiekanki przy PKS 🙂
Gillian, nie pocieszasz 🙂 trudno, burger w Warszawie po powrocie 😉
zen, poza tym Kołobrzeg to raczej z rybą się kojarzy niż z burgerem 😉
Zeby w Kołobrzegu spotkać dobra rybę to trzeba mieć ogooooomne szczęście. Chyba, ze o 5 rano pojedzie sie do portu i zrobi samemu.
Sonkowa, u Rybickiego jest dobra ryba (zwłaszcza flądra z pieca)...
Zależy jak sie trafi. Jak sie uda to rzeczywiście jest przepyszna. Ja byłam tam w tamtym tygodniu i pózniej miałam niezłe rewolucje zoladkowe. 😀
Gaga, średnio jestem w Kołobrzegu 5-6 razy w roku, ryba mi się już przejadła 🙂 lubię zjeść w Bellonie, u Rewińskiego..
Bellona nie znam, ale bywam w Kołobrzego max raz w roku 🙂
W sumie Sonkowa powinna wiedzieć najwięcej nt lokalnej gastronomii
W Kołobrzegu przepyszny jest kebab niedaleko plaży( przy telepizza- której nie polecam )
😉
Kebaba sobie darujemy, ale dzisiaj zamówiliśmy dużą pizzę w Starówce 😁 długo siedzieliśmy 😁
_Gaga, a czemu akurat Sonkowa ma wiedzieć najwięcej? 😉
zen, wiem, że zapiekanka z PKS brzmi makabrycznie ale one są naprawdę przepyszne i mają górę świeżych warzyw na sobie 😉
Gillian mówisz takie pyszne?? Trzeba będzie spróbować 😉
Bardzo dobre jedzenie jest jeszcze przy katedrze? Pasto&pasto(pesto)- nie pamiętam jak się dokładnie nazywa- schodkami w dół się schodzi. Najlepszy jest likierek na koniec 😀
Gillian, spróbujemy zapiekanki, ja uwielbiam 🙂
no to skupcie się, bo budek jest kilka 🙂 ja mam sprawdzoną jedną - ostatnią od dworca a pierwszą od PKSu. Pierwsza przy takiej jakby rampie. Cholerka, chyba jutro cyknę fote hehe
A jeśli o knajpy chodzi to polecam spróbować pizzy w Metropolis na starówce albo w nowej - Bazylia. Zamawiałam niedawno stamtąd na próbę, pizza niebo w gębie.
Bardzo dobre jedzenie jest jeszcze przy katedrze? Pasto&pasto(pesto)- nie pamiętam jak się dokładnie nazywa- schodkami w dół się schodzi. Najlepszy jest likierek na koniec 😀
Tam jest najlepsze jedzenie na świecie. 😍