Warszawskie voltopiry :)

Mery jakoś za ok. dwa tygodnie. to dosłownie kilka godzin więc przy tych cenach nie warto mi szukać noclegu. A coś na dworcu?
Scottie ja mialam bardzo fajna randke w Sofrze na ul. Wilczej 🙂
kujka   new better life mode: on
05 listopada 2013 10:19
szalonakobyła, na dworcu na pewno jakies kebsy sa czynne. jeszcze na swietokrzyskiej (blisko dworca) jest knajpa czynna 24 h. http://reporter.pl/k/?id=16521-Restauracja-Mamma-Mia-Never-Closed

edit:
Scottie jak miesnie, to jeszcze Banja Luka. Po ostatnim liftingu zrobilo sie bardziej rankowo, a miesnie jest nadal 😉 
kujka, o dzięki. Przyda się. znalazłam jeszcze ginger bar to chyba jakoś dożyjemy.
pieknie dziękuje laski :kwiatek:
05 listopada 2013 20:45
szalonakobyła, w gingerze są super drinki! Polecam te z truskawkami 😀
emptyline   Big Milk Straciatella
06 listopada 2013 11:20
Jeszcze PiwPaw jest na pewno otwarte 24/h, jest zaraz pod Novotelem. 🙂 Tylko nie pij tam piwa "dwa smoki" - smakuje jak płyn do kąpieli. 🙂
O dziękuję drinka skonsumuję bardzo chętnie 🙂 oby tylko nie wykończyła mnie finansowo ta noc 😀
Scottie   Cicha obserwatorka
07 listopada 2013 10:18
Dzięki dziewczyny za pomysły odnośnie restauracji! Ostatecznie wylądowaliśmy w Streecie, bo cały dzień nie miałam prądu w domu, dlatego nic nie mogłam zarezerwować, bo nie wiedziałam, czy wypali... Ale randka się udała 😀
zmieniam koncepcję. 😀 Da radę w środku tygodnia pobawić w centrum w jakimś normalnym klubie? :kwiatek:
08 listopada 2013 09:24
szalonakobyła, idzcie na ulice Mazowiecka, to blisko a powinny byc jakies kluby otwarte i pelne. w srodku tygodnia w niektorych panie pija za free 😁
kujka dzięki mistrzu :kwiatek: dzięki Tobie mamy się gdzie podziać na te kilka h 🙂
kujka, gdzie takie cuda, że za free pić można? 🙂
dziewczyny, polecicie mi jakiegoś szewca na Ochocie? Bitwy Warszawskiej, Grójecka, Opaczewska - te klimaty 😉
Bischa   TAFC Polska :)
08 listopada 2013 16:31
Ja mam dobrego szewca na Żwirki i Wigury, przy Medycynie Rodzinnej (przystanek Baleya), dużo dalej nie jest.

A przy okazji, przystanek dalej zapraszam do siebie na kawę/herbatę i jakieś ciacho 😎
Czasem w Tygmoncie (w środy? do bodajże północy. Jakieś takie słodkie, bąblowane coś z malinką w środku dają. Generalnie słabe i więcej wody niż alkoholu, ale że nie ma limitu to... mnie i moim przyjaciółkom uderzyło do głowy 😁
Dziękuje Bisha!  :kwiatek:
Do której otwarte, orientujesz się może?
jedzie moja siostra. Lat ma 17 i myślę czy duży problem u Was z wejściem niepełnoletniego? U siebie wchodzi bez problemu.
08 listopada 2013 16:49
Może mieć problem, niektóre kluby wpuszczają od 21 lat. Jeśli nie wygląda dorośle albo nie jest odpicowana na maxa, to się nie pobawicie.
08 listopada 2013 16:51
My mamy podobny problem z zorganizowaniem Afterparty, dwa małżeństwa z dzieciakami w wieku 12-17 lat, z tymże w Częstochowie 🤔
kurcze. Spróbujemy... z buziaka to jeszcze dzieciak ale bardzo rozwinięte ma piersi, biodra i jest wysoka. Oby był niski bramkarz i nie spojrzał na twarz 😀
Bischa, A jakbyście wcześniej zadzwonili i się zapowiedzieli?
08 listopada 2013 18:07
No my to już teraz załatwiamy, dziewczyna w Cczęstochowie mieszkająca to załatwia i facet się nie zgadza żeby weszły dzieciaki lat 12 i 14 (zgadza się powyżej 16), a przecież nie można z tego powodu najmłodszych fanów dyskryminować, a chcemy po koncercie razem się wszyscy bawić, nie koniecznie w klubie, ale posiedzieć w kawiarni.
Bischa, no my też na koncert, klub w którym będzie ma wstęp od 18 lat niby, i nie chciano nam się zgodzić, żeby młodsze osoby mogły wejść ale jakoś się udało...
edit: swoją drogą zazdroszczę Ci tego Thomasa... fakt, że pamiętam go aż z Modern Talking ale to byłby taki "powrót do przeszłości" 😀
08 listopada 2013 19:26
Heval, jak juz zostali napisane - w Tygmoncie i nie tylko. Mam takie szczęście, ze jak jestem w tygodniu na Mazowieckiej, to zawsze w którymś z klubow jest ladies night i do 24/1 w nocy dziewczyny maja driny za darmo. Czasem nawet dodatkowo cos do jedzenia w osobnej salce 😉

a ze najczęściej trafiam tam z ekipa zlozona z większości facetow... To tym większy mam ubaw :P
kujka, amnestria, dzięki 🙂 Będę wiedzieć, gdzie szukać!
Dziewczyny polecacie jakiegoś dobrego i w miarę taniego fryzjera na Woli  😉?
Diakonka   Jestem matką trójki,jestem cholerną superwoman!
10 listopada 2013 10:12
Zna ktoś kogoś pracującego w H&M?  :kwiatek:
Pozdrawiam Was z Waszego pięknego miasta  🙂 . Właśnie piję sobie herbatkę z prądem w Literatce na krakowskim i zbieram siły na jutrzejszy marsz  😀iabeł:
10 listopada 2013 19:20
Tylko grzecznie mi tam na ulicach, żebym się mogła trochę poobijać w pracy  🤣 W razie co infolinia policyjna zaczyna funkcjonować jutro od 8 rano: 22 603 80 38
Postaram się być grzeczna , kostki brukowej nie będę rozbierać    😉
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
12 listopada 2013 09:57
Gdzie w pobliżu Sadyba Best Small mogę wydrukować CV z pendrive'a? :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się