Mery jakoś za ok. dwa tygodnie. to dosłownie kilka godzin więc przy tych cenach nie warto mi szukać noclegu. A coś na dworcu?
Scottie ja mialam bardzo fajna randke w Sofrze na ul. Wilczej 🙂
szalonakobyła, na dworcu na pewno jakies kebsy sa czynne. jeszcze na swietokrzyskiej (blisko dworca) jest knajpa czynna 24 h.
http://reporter.pl/k/?id=16521-Restauracja-Mamma-Mia-Never-Closededit:
Scottie jak miesnie, to jeszcze Banja Luka. Po ostatnim liftingu zrobilo sie bardziej rankowo, a miesnie jest nadal 😉
kujka, o dzięki. Przyda się. znalazłam jeszcze ginger bar to chyba jakoś dożyjemy.
pieknie dziękuje laski :kwiatek:
szalonakobyła, w gingerze są super drinki! Polecam te z truskawkami 😀
Jeszcze PiwPaw jest na pewno otwarte 24/h, jest zaraz pod Novotelem. 🙂 Tylko nie pij tam piwa "dwa smoki" - smakuje jak płyn do kąpieli. 🙂
O dziękuję drinka skonsumuję bardzo chętnie 🙂 oby tylko nie wykończyła mnie finansowo ta noc 😀
Dzięki dziewczyny za pomysły odnośnie restauracji! Ostatecznie wylądowaliśmy w Streecie, bo cały dzień nie miałam prądu w domu, dlatego nic nie mogłam zarezerwować, bo nie wiedziałam, czy wypali... Ale randka się udała 😀
zmieniam koncepcję. 😀 Da radę w środku tygodnia pobawić w centrum w jakimś normalnym klubie? :kwiatek:
szalonakobyła, idzcie na ulice Mazowiecka, to blisko a powinny byc jakies kluby otwarte i pelne. w srodku tygodnia w niektorych panie pija za free 😁
kujka dzięki mistrzu :kwiatek: dzięki Tobie mamy się gdzie podziać na te kilka h 🙂
kujka, gdzie takie cuda, że za free pić można? 🙂
dziewczyny, polecicie mi jakiegoś szewca na Ochocie? Bitwy Warszawskiej, Grójecka, Opaczewska - te klimaty 😉
Ja mam dobrego szewca na Żwirki i Wigury, przy Medycynie Rodzinnej (przystanek Baleya), dużo dalej nie jest.
A przy okazji, przystanek dalej zapraszam do siebie na kawę/herbatę i jakieś ciacho 😎
Czasem w Tygmoncie (w środy? do bodajże północy. Jakieś takie słodkie, bąblowane coś z malinką w środku dają. Generalnie słabe i więcej wody niż alkoholu, ale że nie ma limitu to... mnie i moim przyjaciółkom uderzyło do głowy 😁
Dziękuje Bisha! :kwiatek:
Do której otwarte, orientujesz się może?
jedzie moja siostra. Lat ma 17 i myślę czy duży problem u Was z wejściem niepełnoletniego? U siebie wchodzi bez problemu.
Może mieć problem, niektóre kluby wpuszczają od 21 lat. Jeśli nie wygląda dorośle albo nie jest odpicowana na maxa, to się nie pobawicie.
My mamy podobny problem z zorganizowaniem Afterparty, dwa małżeństwa z dzieciakami w wieku 12-17 lat, z tymże w Częstochowie 🤔
kurcze. Spróbujemy... z buziaka to jeszcze dzieciak ale bardzo rozwinięte ma piersi, biodra i jest wysoka. Oby był niski bramkarz i nie spojrzał na twarz 😀
Bischa, A jakbyście wcześniej zadzwonili i się zapowiedzieli?
No my to już teraz załatwiamy, dziewczyna w Cczęstochowie mieszkająca to załatwia i facet się nie zgadza żeby weszły dzieciaki lat 12 i 14 (zgadza się powyżej 16), a przecież nie można z tego powodu najmłodszych fanów dyskryminować, a chcemy po koncercie razem się wszyscy bawić, nie koniecznie w klubie, ale posiedzieć w kawiarni.
Bischa, no my też na koncert, klub w którym będzie ma wstęp od 18 lat niby, i nie chciano nam się zgodzić, żeby młodsze osoby mogły wejść ale jakoś się udało...
edit: swoją drogą zazdroszczę Ci tego Thomasa... fakt, że pamiętam go aż z Modern Talking ale to byłby taki "powrót do przeszłości" 😀
Heval, jak juz zostali napisane - w Tygmoncie i nie tylko. Mam takie szczęście, ze jak jestem w tygodniu na Mazowieckiej, to zawsze w którymś z klubow jest ladies night i do 24/1 w nocy dziewczyny maja driny za darmo. Czasem nawet dodatkowo cos do jedzenia w osobnej salce 😉
a ze najczęściej trafiam tam z ekipa zlozona z większości facetow... To tym większy mam ubaw :P
kujka, amnestria, dzięki 🙂 Będę wiedzieć, gdzie szukać!
Dziewczyny polecacie jakiegoś dobrego i w miarę taniego fryzjera na Woli 😉?
Zna ktoś kogoś pracującego w H&M? :kwiatek:
Pozdrawiam Was z Waszego pięknego miasta 🙂 . Właśnie piję sobie herbatkę z prądem w Literatce na krakowskim i zbieram siły na jutrzejszy marsz 😀iabeł:
Tylko grzecznie mi tam na ulicach, żebym się mogła trochę poobijać w pracy 🤣 W razie co infolinia policyjna zaczyna funkcjonować jutro od 8 rano: 22 603 80 38
Postaram się być grzeczna , kostki brukowej nie będę rozbierać 😉
Gdzie w pobliżu Sadyba Best Small mogę wydrukować CV z pendrive'a? :kwiatek: