Ja mam trampki converse'a i nie zamienie ich na żadne inne 😜
podpisuje sie po tym, sa świetne 😉
z dzis:
* bluza dla dziudziusia kuzynki

* komplet spodenki + sweterek 🙂
Ma ktoś z Was trampki Converse?
ja mam 2 pary i są na prawdę świetne i wręcz niezniszczalne! jedne miałam dość jasne, więc wymagały dość częstego prania, a mimo wszystko trzymały się rewelacyjnie! 😉
a te pierwsze w te tęczowe paski są fantastyczne! 😜
mam problem! pomozcie wybrac wzor bo zaraz oszaleje.
miotam sie od godziny z wyborem i nie moge.
http://www.allegro.pl/search.php?string=jansport+saszetka&from_showcat=1&category=27838&country=1
rozowa w kropy? brazowa w kwiatki?
Madźź
no i lusss ślusss. Ja. Ciemne jeansowe 😎
sanna
niestety zdjęć nie ma bo aparacik znowu ( :marze🙂 kuput 🤔
-3koszylki Wopr
jedna dla mnie 2 dla kol 🙂
-i statyw na ktory oczekuje🙂
Sigma, zdecydowanie ta którą podlinkowała sienka,
Kupował ktoś koszulki od tego sprzedawcy-->
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10684035Komantarze same pozytywne 😉
Jak z jakością i rozmiarówką ?
Ada mój tata uwielbia koszulki Fruit of the loom, ponoć bardzo dobre jakościowo 😉 natomiast też jestem ciekawa jak z rozmiarami, bo już chciałam kliknąć ale nie wiem czy M będzie dobra 😡 "ewolucja zaKOŃczona" 😁
smarcik, dzięki 😉
Wymiary też tam są podsne, więc będę musiała się zmierzyć, pytam jak z rozmiarówką gdyż kiedyś kupowałam właśnie taką koszulke ze "śmiesznym nadrukiem" miała być to standardowa damska S a w efekcie wisiała na mnie 🙁
a do mnie przyszły takie dwa STAMPS-y:

faaajne są 🙂 pewnie się na tych 2 nie skończy..
Chodzi za mną płaszcz Pikeura. Oglądałam na żywo, bardzo mi się podoba 😍
Powiedzcie, że nie potrzebuję płaszcza, nawet jak jest w okazyjnej cenie :emot4:
Lena nie potrzebujesz płaszcza. Ale.. ta cena... ahhh 😁
Na razie jestem dzielna, kliknęłam tylko kaloszki.
Lena, NIE POTRZEBUJESZ, ja nie piję, Ty nie kupuj! 🤬
🙁 już nie ma kaloszków... ile za nie dałaś?
edit: już znalazłam 😡
Eh Lena, kurna ty 🤦 Aż mnie wzieło na kaloszki ale są już tylko L-ki 🙁
Chyba że Eskadron ma zawyżoną rozmiarówke kaloszków 🙄
śliwkowa - fajne te Twoje zakupy 🙂
ciri 😉[quote author=śliwkowa link=topic=1.msg192748#msg192748 date=1236185401]
Wszystko z Decobazaar.pl. Uzależniłam się od tego sklepu 😡
[/quote]
kurde marze mi sie buty cos al'a takie:
http://i27.photobucket.com/albums/c183/alveoprincess/FREESTYLE-SHOOP/IMG_0376.jpg?t=1232589997[/img]
czy

wiecie o jakie mi chodzi? ktos cos fajnego polecie?
a i jeszcze marza mi sie takie spodnie co kiedys tulipann wstawiala zdjecie, na ktorym w takich byla ( szla ulica) kojarzy ktos? 🙄
margaritka- te spodnie, które miała tulipan to tzw 'alladynki' czy 'sindbady', tamte były akurat z pull&bear. Wiem, bo sama swego czasu oszalałam na ich punkcie😉
A takich butków typu 'hi' jest jest teraz od groma. Ja mam Reebok freestyle złote , kochałam je bardzo. Do czasu az ktoś ze znajomych podlinkował mi zdjęcie Dody w takich właśnie:P
dzieki wielkie! ale same krotkie do tanca wyskakuja 🙄
margaritka - pierwsze to wysokie blazery, a drugie wygladaja mi na wysokie dunki. Mam dunki niskie i sa mega wygodne. Kupione na e-bay z Tajwanu 😉
szukam torby, na ramię, dość dużej (takiej workowatej :hihi🙂 , czarnej, chyba ze sztucznej skórki, z żółtymi dodatkami ( na niektórych wcale) i z przywieszką- jakimś takim małym stworkiem, też ze skóry
podpatrzyłam i bardzo mi się podoba, ale nie wiem z jakiej firmy...
:kwiatek:
margaritka, pare stron temu wstawiałam buty jakie zamówiłam, też takie wyższe, jak dojdą to wstawie foty
na allegro wpisz "valdal" albo "dunk"
jest sporo 😉
Mój brat ma bzika na punkcie najkowych dunków 😁 Przez to, że codziennie ogląda strony różnych sklepów postanowiłam, że też sobie kupię tylko nie wiem jeszcze jakie 🤣 Mój brat źle na mnie działa 🤬 A te conversy w kratkę, które były tutaj wstawiane to można je gdzieś dostać?
mógłby mi ktoś podlinkowac na allegro (jak są) te pierwsze co margaritka wstawiła? nie moge znaleźć 🤔wirek:
dunki są fenomenalne 🙇 czaje się na takie od miesiące ale mam taki problem jak Niewidzialna że cięzko się zdecydowac 😁 osobiście podobają mi się takie kolorowe 🙇