Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"
borkowa miałam takie i rozleciały mi się w ciągu kilku miesięcy.Ale ciepłe były 😀
borkowa miałam takie i rozleciały mi się w ciągu kilku miesięcy.Ale ciepłe były 😀
jak je zobaczyłam to już wiedziałam, że to te, bo czaiłam się na takie długo🤣 mam nadzieję, że może dadzą radę przez zimę :P
szukalam prostych, nieocieplanych nie do kolana butow i nie spodizewalam sie ze takie fajne znajde w deichmannie! Az chyba jeszcze czarne dokupie...
http://deichmann.scene7.com/is/image/deichmann/t_p_detail_zoom?$im=1187660_P&$sh=1187660_P&defaultImage=default_dsd[/img]
Dziewczyny, macie może jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę atmosphere z allegro? 🙇
Z tego co widziałam mają dużo butów w rozmiarze 42, chciałabym więc kupić kilka par za jednym razem.
Może znacie jeszcze coś wartego polecenia? W Daichmanie nie ma nic co by mi wpadło w oko.
szukalam prostych, nieocieplanych nie do kolana butow i nie spodizewalam sie ze takie fajne znajde w deichmannie! Az chyba jeszcze czarne dokupie...
Deichmann w ogóle jest fajny! ja jestem zaskoczona, bo każde buty z ccc to była porażka, a tu się okazuje, że można mieć fajne obuwie całkiem niedrogo 🙂
ja ostatnio skusiłam nie na nową parę butów 🙂
Długo zwlekałam z zakupem Air Maxów, ale wreszcie trafiłam na bardziej stonowaną kolorystyczne i to w wersji damskiej 🙂
dziwna perspektywa, bo ten prześwit w podeszwie wygląda jak by pod ciężarem się uciął ;p haha.
[s]sienka świetne są ! dokładnie takich szukam,tylko czarnych. Powiedz mi będą pasować na wąską łydkę? (31 cm.)[/s]
cena mnie powaliła... 🙄
Jiska, wydawalo mi sie ze za wygodne buty z przyczepna podeszwa no i ze skory to nie jest wygorowana cena?
pewnie,źe nie 🙂 ! ale ja szukam raczej butów na jeden sezon i za mniejsze pieniadze 🙂
chyba ze tak 😉 bo juz myslalam ze jakas inna cene widzialysmy 😉
To jest po prostu cena skóry 😉 A na jeden sezon chyba nie ma sensu inwestować w skórzane 😉
Ja ostatnio zakochałam się w botkach Lasockiego, wszystkich po kolei 😁 Ale nie stać mnie teraz na takie buty więc chyba jakoś przechodzę w starych rozklekotanych i poczekam do wiosny, bo już mi się znudziły te "jednosezonówki" 😉
Kurcze, dziewczyny, a po co sie kupuje buty na jeden sezon? Nie lepiej zaplacic troche wiecej i cieszyc sie nierozwalajacym sie butem..? Pytam bo nie rozumiem 😡
(zrozumialabym jesli mialaby to byc oszczednosc - ale nie jest, bo kupujac but na sezon -zakladam ok 100-150zl - wydajemy ta kwote jak sama nazwa wskazuje - co sezon.)
Myślę, że dużo ludzi robi tak z powodu aktualnej mody 😉 Ja akurat mówiąc o butach 'na jeden sezon' mam na myśli jakieś nie skórzane z ccc itp i kupuję je w chwili, kiedy pilnie potrzebuję butów a nie mam pieniędzy na porządne, skórzane- łatwiej wydać 100zł niż 300zł 😉
edit: a jeśli przeżyją więcej niż jeden sezon to jeszcze lepiej 😉
hmm, jeśli chodzi o zimowe buty to też nie rozumiem, jest bardzo dużo klasycznych modeli, zawsze modnych, a jednak ważne, żeby nie przeciekały, były ciepłe no i jednak oddychały. Sandałki to mogę sobie kupić jakieś po taniości, ale przy zimowych wolę wydać te 100-200 zl wiecej niż się martwić czy mi przypadkiem podeszwa nie odpadnie przy gorszej pogodzie 😁
200 zł to czasem kozaki Lasocki w CCC kosztują, więc to wcale nie tak dużo za zimowe buty.
szepcik, o tym w sumie wlasnie mowa - zaplacilam 239zl za buty ktore na pewno posluza wiecej niz 1 sezon
smarcik, ano, chyba ze moda. Tu sie nie wypowiem, bo niestety kozaki dobieram tak, zeby mi lydka wchodzila 🤣
szpecik,ale to chyba nie skórzane? Bo pamiętam , ze w zeszłym roku kupowałam skórzane botki lasockiego już za prawie 3 stówy, więc aż nie chce mi się wierzyć, że kozaki by kosztowały 200.
Nie wiem, kiedyś mierzyłam za 230, ale na mnie ta marka totalnie nie leży. Więc jak one kosztują już 300 zł, to bez wyrzutów sumienia dodaję jeszcze 200 i mam coś z Clarksa...
A na szerokie łydki polecam sklep Harpers Shoes i kozaki marki Marco Tozzi - miałam już dwie pary, każda z 3 zimy wytrzymała.
ja z lasockiego też nie zbyt polecam. Ładne, ale jednak mało trwałe. W piątek idę szukać kozaków, u mnie to prawie jak mission impossible, nie dość, że mam nieproporcjonalne łydki to jeszcze mało co mi się podoba, a 1000 zł wydać nie chcę 😵
Ja mam dwie pary kozaków lasockiego już chyba z pięć lat i wyglądają jak nowe cały czas. 😁 Jedne nosiłam przez dwa albo trzy sezony, nic im nie jest.
hmm, jeśli chodzi o zimowe buty to też nie rozumiem, jest bardzo dużo klasycznych modeli, zawsze modnych, a jednak ważne, żeby nie przeciekały, były ciepłe no i jednak oddychały. Sandałki to mogę sobie kupić jakieś po taniości, ale przy zimowych wolę wydać te 100-200 zl wiecej niż się martwić czy mi przypadkiem podeszwa nie odpadnie przy gorszej pogodzie 😁
No ja zimowych butów też bym na pewno nie kupiła "po taniości"- kozaki zimowe mam chyba od 5 lat, kosztowały co prawda ok 400zł ale sądzę że jeszcze kilka lat posłużą. Ale i tak nie wyobrażam sobie w zimie wyjść z domu w innych butach niż zimowe, ocieplane trekkingi, mimo że są brzydkie 😉
Dziewczyny pomozcie. Widzialam na lotnisu dziewczyne w cudych butach. Niby workery ale wiązane i z zamkiem z tylu. Pod jakim haslem szukac? Internet wyplul mi tylko tandetę.
sienka też mi chodza po głowie te butki. Powiedz mi z czego one mają podeszwe? Bo na fotce wyglądają jak korek (?), a jakoś mam nie po drodze do Deichmana ostatnio, żeby sprawdzić.
Ja mam chęć kupić sobie jakieś fajne czarne- skórzane lub zamszowe botki na wysokiej, cienkiej szpilce (ok. 10 cm), z platformą z przodu, żeby dało sie w tym chodzic 😉. Bez zadnych klamerek, ćwiekow i pierdół. Zwykłe, proste. Najlepiej ciut za kostkę. Musze zrobić rajd po galeriach.
a ja zaszalałam przez długi weekend i kupiłam sobie dwie pary
http://ccc.eu/public/katalog/medium/2220164000007sur.jpg te mają jeszcze złoty zasuwak z tyłu, ale nie mogę znaleźć takiego zdjęcia, na żywo wyglądają super, dorwałam ostatnią parę 😍
http://deichmann.scene7.com/is/image/deichmann/t_p_detail?$im=1164618_P&$sh=1164618_P&defaultImage=default_dsd
i jeszcze takie, za to, że idealnie mi przylegają do stopy co się zdarza prawie nigdy, więc za taką cenę sobie pozwoliłam 😉
ashtray, podeszwa jest gumowa 🙂
Czy któraś z Was natknęła się może na jakieś promocje/wyprzedaże emu ? 😉
Diakon'kaznalazłam te buty
IDEALNE o których mówiłam 😍 😵 😍
http://rebloggy.com/post/fashion-boots-magazine-magazines-acne-black-boots-acne-pistols-acne-shoes/10734179618Pomyliłam się jedynie z ceną - nie kosztują 1200 a 2200 😎 Poza tym i tak ich już nie ma w sprzedaży . Na moje szczęście chyba 🥂
Tu strona tej firmy.
Schowajcie portfele zanim na nią wejdziecie 😍 😍 😍 😍😵 😵 😵 😵 😵
http://shop.acnestudios.com/shop/women/shoes.html
Czy któraś z Was natknęła się może na jakieś promocje/wyprzedaże emu ? 😉
podłączam się do pytania 😉 generalnie to mam dwie pary Emu, jedną Ugg i jedną podróbę (na gorszą pogodę gdy szkoda mi zakładać te droższe 😉) ale jakby gdzieś była promocja to nie wykluczam kupna kolejnej pary no bo uwielbiam te buty 🙂
a może widziałyście gdzieś ala'Emu/Ugg tylko chodzi o to, żeby nie były takie tandetne tylko z jakiegoś zamszu itp.
ashtray, podeszwa jest gumowa 🙂
Dzieki! To super 🙂
Promocja EMU rowniez by mnie interesowala. Ale na EMU, a nie Ukala.