Facelli chyba chodzi o grupy znajomych. Np. chce sobie podzielić na ludzi ze stajni/klasy/re-volty. Klikając na taką podgrupę, pokazują się ich posty na ścianie. I według mnie nie widać kogo gdzie przydzielasz 🙂 Mogę Cię gdzieś dodać- to sprawdzisz czy dostaniesz powiadomienie.
Pytanie za sto punktów... Ktoś wie jak odkręcić ograniczenie dostępu? Parę osób dodałam do znajomych, ale zrobiłam im ograniczony dostęp do mojego profilu. Szukam i szukam i nie wiem jak to teraz cofnąć 🤔
edit. mam. wcześniej nie chciało mi się to pokazać 🙂
jak mam zlapac "edytuj opcje aktualnosci" skoro co zjade na dol to mi sie wyswietlaja starsze powiadomienia. klikniecie tego, jest niemal niemozliwe. wie ktos jak?
Skoro i tak większość z nas korzysta z fb to proszę o głosy na stronie [[a]]https://www.facebook.com/arabhorse?sk=app_509292759121967&app_data=%7B%22mid%22%3A29523%7D,[[a]] należy kliknąć 5 gwiazdek przy zdjęci (nr 27). Zależy nam bardzo na zwycięstwie bo do wygrania jest stanówka, ogłoszenie w gazecie itp. Z góry dziękuję 🙂
Od wczoraj nie mogę dodać zdjęcia na facebook'a,nie wspominając o postach...jak już uda mi się dodać jakiś post to potem nie mogę go usunąć. Pisałam do facebook'a, ale nic z tym nie robią. Ma ktoś jeszcze tak ?
Przeszperałam większość ustawień i nic nie znalazłam... Jak mam ustawić, żeby osoby, które mam w znajomych, nie mogły powiększyć mojego profilowego? Tzn. widziały na mojej osi czasu tylko jego miniaturkę i nie mogły wyświetlić komentarzy.
Proszę o pomoc, gdzie mogę to ustawić. Chcę, żeby jedna osoba z moich znajomych widziała, co dodaję JA na tablicy, ale nie chcę, żeby widziała, co komentuję i co lubię.
Nie chodzi mi o grupę 🙄 A o fanpage. Dwie różne rzeczy. I chodzi nie o czat grupowy, a z jedną osobą, tak jak sobie ze znajomymi na czacie rozmawiam. To chciałabym mieć taką opcję na fanpage'u.
Z wersji mobilnej dla stron nie korzystam, na szczęście (kilka razy mi się zdarzyło i nigdy więcej). Szkoda, że nie ma tego czatu, bardzo by mi się przydał teraz.
Czy ma ktoś też problem z dodaniem źródła finansowania reklamy na Facebooku? Próbowałam z dwiema kartami kredytowymi i paypalem. Cały czas wyskakuje komunikat błąd systemu, proszę spróbować później. Jakiś pomysł jak to rozwiązać?
Filmy wstawiam przez aplikację w telefonie. Problem polega na tym, że później chciałabym je zapisać jako plik na komputerze i wstawić gdzie indziej. Istnieje taka możliwość? Kombinuje ostatnio i mi nie wychodzi.
Orientujecie się czy po kliknięciu 'usuń konto' i odczekaniu 2 tygodni (oczywiście bez logowania się na nie) przychodzi e-mail z powiadomieniem, że przestało ono istnieć?
Orientujecie się czy po kliknięciu 'usuń konto' i odczekaniu 2 tygodni (oczywiście bez logowania się na nie) przychodzi e-mail z powiadomieniem, że przestało ono istnieć? - moje działało nawet po 3 miesiącach, więc raczej nie, chyba, że coś się zmieniło