Kącik Rekreanta cz. VI (2013)

Atea, w takim razie powodzenia i informuj nas. Myślami jesteśmy z Tobą  :kwiatek:
Dziękuję :kwiatek: Będę informować, na razie sama niecierpliwie czekam na wieści...

EDIT: Jest jeszcze nadzieja!  😅 😅 Pęknięty jest wyrostek łokciowy, więc staw jest cały. Problemem jest, jak już wspominałam, jej wielkość. Teraz wszystko w jej "rękach" i woli życia. Na razie mamy poczekać 10 dni i zobaczyć jak sama sobie poradzi z problemem. Ponoć istnieją przypadki, że konie jeszcze sportowo skakały po pęknięciu tej kości. Teraz Wygrana musi się zachowywać właściwie, dużo odpoczywać. Absolutny areszt boksowy i  stała kontrola. No musi baba to przeboleć, ale z niej silny kobył, będzie dobrze. Powalczymy!  🏇
Atea bardzo mocno trzymam kciuki! Poza tym jej imię do czegoś zobowiązuje.

Atea to życzę pomyślnych wiatrów, oby kobyła wydobrzała.
Atea, trzymam kciuki, żeby Kobyłka wyzdrowiała!
Atea, również trzymam kciuki, poza tym z jej imieniem nie może sobie nie dać rady! Wiele voltowych rumaków z różnych poważnych złamań i kontuzji wychodziło, z nią też będzie dobrze! :kwiatek:
Atea, trzymam mocno kciuki, da radę,  baby są silne! 
Mam pytanie, a mianowicie, czy ktoś z was robił swojemu koniowi badanie z włosa?
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
25 października 2013 18:19
anai, ależ on ma piękną mordkę 😍
Mo B., Ciebie i Twojego Siwego wprostu uwielbiam, pokazuj go częściej 😉
Moon, powiem jedno: 😍
Atea, trzymam kciuki aby było dobrze :kwiatek:

A ja po treningu, Mały poskakany lekko, ja ledwo żywa. Cholerka nie wiem czemu, ale ostatnio się strasznie spinam w rękach i wodze mi latają mimo że mam wrażenie, że już az za bardzo ciągnę za pysk 🤔
Koniczyna, Być., wymodelowana, maiiaF, anai, Hermes Bardzo Wam dziękuję! :kwiatek: Jesteśmy dobrej myśli, podzwoniliśmy po znajomych, trochę nas pocieszyli, może będzie dobrze. Staram się jednak nie cieszyć za bardzo, czujność należy zachować.

A teraz zmykam na konsultacje z Simone Williams i zostawiam Wysię na dwa dni pod okiem teścia.
Moon, hala niezła, pojeździłabym w takiej 😉  swoją drogą piękny pączuś 🙂
Atea, trzymam kciuki za kobyłkę, nie z takich tarapatów konie wychodziły!
Mam pytanie, a mianowicie, czy ktoś z was robił swojemu koniowi badanie z włosa?

Moja znajoma.
Jeżeli chcesz to wypytam o szczegóły.
Będę bardzo wdzięczna🙂
Atea trzymam kciuki za kobylke!  :kwiatek:

Zobaczcie kogo ja i siwy mielismy okazje wczoraj poznac.......  😜

maleństwo   I'll love you till the end of time...
26 października 2013 11:27
mtl, ale super! Za to Siwy ma minę "o boże, ja nie chcę być zaklęty!" 😀
[quote author=maleństwo link=topic=90287.msg1908330#msg1908330 date=1382783242]
mtl, ale super! Za to Siwy ma minę "o boże, ja nie chcę być zaklęty!" 😀
[/quote]

zdjecie robione pod koniec, kiedy kilkaset ludzi wstalo z krzeselek i szlo do domu, wiec siwy troche sie krecil i stresowal  😁
podczas pracy z Monty-m wspolpracowal bardziej 🙂
Atea, kciuki są!
mtl, alllle zazdroszczę! To Siwy miał jakąś sesję?

My się na razie pokażemy ą face
Thymos Siwy ladowal sie do bukmanki  🍴

po weekendzie ogarne wiecej fotek/filmikow i opisze wszystko  🙂
mtl, nawet powitanie macie po polsku 😁
mtl dziewczyno zabierz mnie do siebie ! strasznie zazdroszczę!  💘 Twój siwy był modelem pokazowym Montiego?
Atea, trzymam kciuki, też znam konia który po pęknięciu wciąż od wielu lat chodzi pod siodłem, zdrowy jak ryba, wierzę, że Wam się uda!! 🙂😉
mtl, ja to Tobie zazdroszczę całym sercem, Monty , ta bieżnia co ostatnio widziałam na fbl : P Za dobrze Ci dziewczyno 😀
safie   Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
26 października 2013 12:47
Atea, trzymam kciuki za kobyłę. Będzie dobrze  :kwiatek:

Mnie chyba przyjdzie kupować siodło, bo w każdej chwili mogę zostać bez tego, w którym jeżdżę  😵 Na Roxy na oklep nie wsiądę jeszcze długo
26 października 2013 15:08
mtl, aaa zazdrocha! 😜

A ja dzisiaj bez trenerki wsiadłam na Małego, co za menda z niego! Wszystko było fajnie, na luzi jeździliśmy, potem próbowałam popracować nad tą swoją ręką, a potem jak zaczęłam galop to w pewnym momencie Wararanty zrobił takie "heeeeeja, za ojczyznę 🏇 ". Dzisiaj akurat miałam fotografa, a Waruś był taki niedobry, ale model z niego pierwsza klasa  😁
mtl, a Twój Siwy taki problemowy jest? 🙂
mtl, nawet powitanie macie po polsku 😁

bo to nasza "miedzynarodowa" hala  😁 ale fajnie ze wypadlo na polskie powitanie  😁

exploited tak, siwy byl jako 'non-loader'

zoriczkowa wczoraj stwierdzilam ze w sumie to siwy ma dosc ciekawe zycie... i robi rzeczy o ktorych w Polsce moglabym tylko pomarzyc na dzien dzisiejszy

Alice siwy od kilku miesiecy stwierdzil ze ladowanie do bukmanki to dobra zabawa... cofal sie o kilka metrow albo zamiast wejsc do srodka to uciekal na bok, wczoraj stwierdzilam ze to tylko dlatego zebym mogla poznac monty-ego  😁

teraz musze zainwestowac w ten halter co wymyslil Monty i za tydzien sprawdze czy siwy wejdzie do bukmanki czy tez nie  😁

na koniec bylo tak.......
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
26 października 2013 18:48
mtl, awwwww, jakie urocze zdjęcie 😜 No Siwy ma u ciebie tyle atrakcji, że gdybyś go wstawiła teraz do pensjonatu w Polsce to by chyba z nudów umarł 😁 Zazdroszczę spotkania z Montym i czekam na obszerną relację!
Atea, trzymam kciuki za kobyłę, wyliże się z tego!
27 października 2013 07:50
mtl, to ostatnie zdjęcie jest po prostu mega urzekające!

A ja mam zdjęcia z wczoraj, generalnie moje miny podczas jazdy chyba rozbroją każdego 😁

I luźny kłusik jakiś, i oczywiście ja musiałam się śmiać 😎

I jedno jeszcze galopowe

Pozdrawiamy kącik :kwiatek:
edit: jeszcze jedno zdjęcie 🙂
zduśka   Zbrodnia, kara, grzech. .. litr wina
27 października 2013 08:19
Atea kochana trzymam najmocniej jak się tylko da kciuki !!!!  :kwiatek: Musi być dobrze i będzie dobrze. Na serio znam konie co z gorszych złamań wychodziły  :kwiatek: A klaczka da radę ! Ty z resztą też  :kwiatek:
milusia no no  😀 jaka francja elegancja !
Mo B. Ty go mało widujesz ale za to ciotka zduśka regularnie  😉
Moon fjiu fju, no robi wrażenie !
mtl chyba Ci zazdroszczę  😀 !
Hermes ale masz zaciesz !!! I tak powinno właśnie być  😀

a u Nas wczoraj był Hubertus przebierany. Stroje były obłędne - na serio niektórzy mieli takie pomysły, że mało się w majty nie posikałam  🙂 Super zabawa, rewelacyjna atmosfera . Lis złapany  😉 ale byłam dumna z rudzilelca bo jak odpalał wrotki to wszystkich z tyłu zostawialiśmy  😉 no ale trzeba było w końcu dać się złapać - bo taka wieczna ucieczka jest nudna  😁

Mam całe palce pokute od igły  😁, jestem mega niewyspana bo po nocy szyłam - ale strój jest i to najważniejsze  😀

mam jedynie takie zdjęcie z powrotu z lasu.

Hermes, przynajmniej masz wypisane na twarzy co się w środku dzieje 🙂
Bardzo fajne gniade masz.
27 października 2013 08:24
zduśka, genialnie to wyglądało! Boskie 😜
Thymos, to prawda, dziękuję :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się