Jeździecka Rewia Mody (odzież, obuwie i reszta sprzętu)

Dzisiaj trafiła w szmateksie bluzę Kingslanda  😅  💃
szczęściaro! w którym? 😉
Dramka - pokaż 🙂
Musze zrobić fotke, kosztowała prawie 50zł
malinowaa   Życie zaplątane w końską grzywę...
16 października 2013 15:49
Chyba w dobrym wątku pytam?

Zobaczyłam dzisiaj koszulę konkursową, w której się zakochałam, jednak jest tylko rozm. 40 i nie mogę doczytać czy w tym sklepie jest możliwość zwrotu produktu objętego promocją. Mam prośbę: czy któraś z dobrych kobietek na forum ma koszulę Pikeura w takim rozmiarze i mogłaby podać jej wymiary? 🙂
Drogie Koleżanki i Koledzy,

gorąco zachęcam do ożywienia niniejszego wątku 🙂
Wskakujcie w Wasze stroje, te zwykłe na treningi i te elegackie na zawody. Pstryknijcie sobie kilka fotek i zróbmy tu prawdziwą rewię mody 😀 Bo trochę tu pusto.. i tylko linki ze sklepów powklejane...

Pozdrawiam serdecznie
Sylwia

Ja mogę jutro cyknąć real foty kilku hitów sezonu, jak ktoś ma ochotę zerknąć 😉
A mi mama wyrwała jakieś bryczki horseline, brązowe, lej zamszowy, pełny *.* I ładnie obszyte taka jakby świecącą sie nicią.
To czekamy na zdjęcia jak się w nich prezentujesz 🙂

Ja swój amatorski ubiór zamieszczę dzić wieczorem lub po weekendzie jak mi dziś mi się nie uda 🙂
To może ja zacznę 🙂. Frak Animo Lei/11 , koszulka Animo Bang, bryczki Lorena softchell 😉

Strój przepiękny. Wyglądasz w nim bardzo szykownie 🙂
Białe bryczesy super wyglądają i dobrze komponują się z innymi kolorami jeździckiego stroju, ale ja z takowych zrezygnowałam, bo mam talent do brudzenia się....  😜

Na razie postawiłam na czerń... Wiadomo względy praktyczne, ale też optycznie nieco wyszczupla hehe 😀

Ja ostatnio nabyłam bryczesy w kolorze, który wg Pikeura nazywa się bronze, taki o: i jestem zachwycona tym jak wolno bryczesy w tym kolorze się brudzą  😜
Czerń wcale nie jest praktyczny, dużo lepszy jest odcień który zakupiła Moon.  😉

Mam granatowe bryczesy i kurz na nich bardzo widać  🙄
Kolor bryczesów moon , to mój ulubiony 🙂, po za tym szary we wszystkich odcieniach 🙂. Granatowe i czarne też lubię , ale niestety brudzą się szybko ....
Jeszcze Loreny real foto

Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
25 października 2013 19:03
Ja mogę jutro cyknąć real foty kilku hitów sezonu, jak ktoś ma ochotę zerknąć 😉

Ja chetnie zerkne
Anderia   Całe życie gniade
26 października 2013 10:42
Czy ktoś ma taką kurtkę Jarpol i jest w stanie mi powiedzieć, jak wypada rozmiarówka? Kupiłabym sobie, ale zazwyczaj mam z kurtkami problem, bo jestem gdzieś między M a L... I często jest tak, że w M jestem ściśnięta jak sardynka, a w L wyglądam jak w worze.  🙄
Obiecałam fotke bluzy ..
Śliczna 🙂. Ja tam nigdy, nic końskiego, nie mogę trafić.... 🙁.
Dramka szczęściara 😍
a w jakim szmateksie ją dorwałaś? 😀
Przymierzam się do zakupu softshellowego fraczka. Chyba chciałabym granatowy. Wstępnie wpadł mi w oko Fair Play Evita i Euro Star Olimpia. Czy ktoś z Was ma takie lub widział na żywo? Żadnego nie widziałam, nie macałam i mam dylemat😉 A może macie jeszcze jakieś inne pomysły?
sei   . let's grow old together & die at the same time .
27 października 2013 19:24
D+A, a do jakiej kwoty maks? i jaki to ma być softshell? 😉
i jaki to ma być softshell? 😉

A jakie są rodzaje softshelli?
No właśnie- są różne rodzaje?😉

Co do ceny to hmmm najchętniej trafiłabym  na jakąś okazję. U handlarzy chodziły po ok. 700zł. 1000zł to już takie maksimum, ale wolałabym coś tańszego.
A HKM ? Softshelle są zimowe i letnie, lekkie. Najbardziej poleciłabym Spooksa, ale to już górna granica ceny. Zależy Ci na lamówkach ?
A no to mi chodzi o lekki, cienki. Mierzyłam jakiś Kingsland (ale był czarny) i Pikeura. Zależy mi na jakimś ozdobniku. Ten Pikeura był calutki granatowy a chciałabym jakiś ozdobnik- lamówkę, inny kolor kołnierzyka itp.
Spooks ma kilka granatów z ozdobnikami. Softshell leciutki, super dopasowanie, skrojone są na prawdę bardzo dobrze. Fair Play jakościowo jest ok, mi się osobiście te czerwone wstawki nie podobają.
Mam Fair Play Evita. Polecam, jest przepiękny i bardzo wygodny. Mnie te czerwone wstawki akurat bardzo odpowiadaja, dodają elegancji i Frączek nie wygląda nudno  😉
Kupilam zupełnie niepotrzebnie, jak sie okazało  🤔
sei   . let's grow old together & die at the same time .
27 października 2013 22:17
są różne, oj bardzo różne softshelle.
miękkie, nieco sztywniejsze, bardziej gumowate i takie przypominające bardziej jersey, do tego występujące w różnych gramaturach.

tak jak equi najbardziej polecam spooksa. są niesamowite i absolutnie bez wątpienia warte swojej ceny, jeśli trafisz gdzieś taniej, albo wynegocjujesz z jakimś sklepem upust, tym lepiej 😉

w ramach wstawiania naszych 'best of':
(wybaczcie tu jazdę, ale miałam przerwę  😡 )
bryczesy Majestic (zwykłe, nie zimowe)

bluza spooks  😍 (mam jeszcze komin i kamizelkę, ale nieobfocone)
[img]https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/v/529369_10201648728931901_1800005571_n.jpg?oh=d2fcb9365f3ad150b6a15c0c93b0bb90&oe=526F6FFA[/img]
czapka B-Vertigo
[img]https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/v/1390648_10201648891415963_988527833_n.jpg?oh=753024ccdacb4e59fb4c7fbc018a8401&oe=526F0FF0[/img]
nie mam niestety lepszego zdjęcia. sam znaczek w przybliżeniu wygląda tak:

i nie wiem czy to podchodzi pod kategorię, ale paski do ostróg  😜

koniec spamu  😅
Czaprak cudny!!! 😉 Biel z granatnem to dla mnie jest TO COŚ 😉 Chyba muszę taki na ujeżdzenie sobie sprawić 😉
No i paski od ostróg rewela 😀
Może też poczynię zakupy w Spooks? 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się