Końska rewia mody cz. VII (2013)
Dziś do mnie przyszły, zakochałam się 💘
wątek zamknięty
Dziś wysyp Caballi widzę 😉 do mnie też już doszedł, kolor na żywo jest fantastyczny. O jakości wykonania nie wspominając 🙂
próbowałam zrobić zdjęcie w świetle żarowym, ale jednak nie oddaje koloru, spróbuję w wolnej chwili przy dziennym.
wątek zamknięty
ja też mam do pokazania Caballa,ale nie mam opcji na dobre zdjęcie - dostałam w prezencie urodzinowy padzik na czworoboki :] biały z granatową lamówką 😍
wątek zamknięty
Ale śliczne 😍 A ten waniliowy (?) to już w ogóle 😜 💘
wątek zamknięty
Corralline piękne są! Szczególnie ten granatowy, ale jasny też super się komponuje z brązową lamówką.
wątek zamknięty
Livia co Ty bank okradłaś? Ty szmat z nowych kolekcji*,* ajjjj 💘 💘
wątek zamknięty
Jasny to ecru z czekoladą a granat to atrament z truflem 😍
wątek zamknięty
Facella, poka poka!
corralline, to ecru? fotki na koniu dawaj!
wątek zamknięty
corralline ten jasny jest z miękkim wypełnieniem?
Ja zamówiłam pierwszego mojego Caballa 🙂 czekam niecierpliwie, mam nadzieje że się nie zawiodę 🙂
wątek zamknięty
Livia tego to ja się nie spodziewałam , dwie derki 😍 umarłam 😜 są śliczne ,przecudne , czemu ja mam teraz remonty i inwestycje w stajni 😤
Zostało tylko czekać na promocje 😀iabeł:
wątek zamknięty
Livia giń! We wszystkim pięknie! 😜
wątek zamknięty
Precelek, dziękuję bardzo 🙂
karusiowa, oj tam bank od razu, wystarczyło oszczędzać każdy grosz przez ostatnie dwa miesiące 😎
monia, haha, czyli jednak jakąś niespodziankę ci zrobiłam 🙂
alnama, dziękuję - i pozwolę sobie jeszcze trochę pożyć 😁
wątek zamknięty
Caball ametyst 🙂
wątek zamknięty
safie Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
23 października 2013 09:54
Jak dla mnie za bardzo 😉 co kto lubi. Dopytaj się lepiej co do kształtu, bo wydaje mi się, że kształtem to one się niewiele różnią (wersja DR).
Porównałam skokowe i wszechstronne 😵
A Caball jest miękki?
wątek zamknięty
safie, ma dwa rodzaje wypełnienia, do wyboru.
Widzę Caball hurtem wszystkim wysłał 😁
Edit: wrzucam zdjęcia.
Kolory lepsze na drugim, mleczyk niemal taki sam, wiśnia jest mniej różowa. I w ogóle to jest bardziej zgaszony kolor.
wątek zamknięty
Facella, taki wielki haft z imionami mi się nie podoba, ale połączenie kolorów fajne! wesołe 🙂
wątek zamknięty
harja, ja się spodziewałam mniejszego haftu 😁 Jakby był dla mnie, to bym wypieprzyła wszelkie hafty w cholerę, bo nie lubię. Ale dziewczyny się uparły, że ma być wyjątkowy i z imionami - to jest 😁
wątek zamknięty
Livia ta cała w gwiazdki jak dla mnie bomba 😍 to pierwsze nici które mi się podoba, ech gdyby nie notoryczny brak kasy :P
harja fajny ten amestyst, na próbce wyglądał inaczej. czekam na zdjęcia na modelu 👀
wątek zamknięty
Livia pad w gwiazdki jest super! Szkoda, że na moim ciapku to już by było za dużo szczęścia 🙁
wątek zamknięty
Pytanko🙂 :kwiatek:
Wie ktoś może, czy znajdę gdzieś jeszcze czaprak Eskadron z kolekcji wiosna/ lato 2013 w kolorze RED? Wersja VS.
wątek zamknięty
Adaaa chadzałam sobie ostatnio po sklepach internetowych i widziałam same SR, DL...
A ja głupia zamiast się bawić w caballe, zamówiłam granatowego brillanta i edit: mauve vss 😵
do brązowego sprzętu może nie będzie pasować to sprzedam 😁
do tego granatowe owijki Waldhausen, zastanawiam się, czy będą pasować.
wątek zamknięty
Livia oj udało Ci się mnie zaskoczyć 😉 śliczne są nowe Niciaki 😍
wątek zamknięty
harja, piękny odcień, choć wydaje się smutny dość - ale czekam na zdjęcia na siwym! 🙂
Facella, to nie jest haft, tylko hafcisko 😁 Ale sam pad super 🙂
kociarnia, ashtray, dziękuję 🙂
wątek zamknięty
Livia - o nie, ta derka w gwiazdki z białym pasem jest zbyt piękna! Przez Ciebie chyba ucierpi mój portfel... tylko na co mi 5 polarówka? 🤔wirek:
wątek zamknięty
Livia poszalałaś z tymi gwiazdkami, ale polopad i derka pierwsza są świetne 😀
corralline oba piękne!
do mnie za to już jedzie cotton ocean 💘
zastanawiam się też mocno nad Caballem Prestige...ktoś ma, może się wypowiedzieć? tak samo super jak classiki i reszta? 😀
mam jeszcze poglądową Chudzinkę w melange burgundy w słońcu i cieniu
wątek zamknięty
Pytanko, czy Anky fushia na żywo przypomina bardziej róż czy czerwień? Bo mam dylemat czy fushia czy hot pink 👀 A zależy mi na różu 😀iabeł:
wątek zamknięty
dairoxroxi tu masz w miare dobrze oddaną fuchsie:

to jest taki malinowy róż
wątek zamknięty
Ooo to śliczny 💘 chyba się skuszę tym bardziej, że chcę powiększyć moją kolekcję o takie ostre kolorki.
A dziś do mnie doszedł przepiękny komplet emerald 😍 jutro powinna dojść czekolada 💃
wątek zamknięty
zastanawiam się też mocno nad Caballem Prestige...ktoś ma, może się wypowiedzieć? tak samo super jak classiki i reszta? 😀
Ja mam 😀 Tzn prawie mam, bo dopiero jutro do mnie dojdzie. Jakość na pewno super, w to nie wątpię. Poglądowe zdjęcia będą pewnie w weekend 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.