halo, och dzięki! wlaśnie mi o to chodziło! bo iałam watpliwości czy przez taki gruby pot "da rade" wyjść na zewnątrz czy tylko zgrzeje mocniej 😉
tylko dalej niewiem czy duża róznica 400 a 600? polowe grubszy?
mam kilka derek, różne grubosci - ale jakie nie mam pojęcia (i nie bardoz grube - raczej średnie i cienkie) - różnie odprowadzają. no i... jest jeszcze taki "polar mikrofibra"
http://allegro.pl/gruby-polar-polartex-pow-420g-poliester-mikrofibra-i3626334187.html- jakies inne właściwości i struktura czy tylko "chwyt reklamowy"? bo obrazki i waga identyczna jak inne 😉
bosz jakie to trudne......!!!
safie, haha, też mam taki plan - na derke do jazdy która będzie chronić moje przemarzające uda i kolana. tylko się zastanawiam jak to zrobić
- "sukienka" tylko dla mnie (ze tylko tyłek i nogi - taki prostokąt z wycięciem pas i zapiecie z przodu (jak to przymocować zeby nie podwiewalo?), albo troche jak westowe/kowalskie czapsy - mocowane do nóg
- derka na calego konia z wycięciem na siodło (zapięcie na rzep przed siodlem i normalnie na klacie - czyli przeciąć normalną od kłebu, wyciąć dziure na mój pas) -ale czy to bedzie bezpieczne? i czy nie za ciepło dla konia? (nie golony, derkowany sporadycznie)
- treningowka z dłuższą, większa przednią częścią - bo nie pod, a na nogi) (na taki motyw chciałam przerobić za małą zwykłą)
jaki ty masz pomysł?