konik123 Przepraszam za brak odpowiedzi, ale przegapiłam wątek, gdy był na pierwszej stronie 😉
Godzin pracy z końmi będzie tyle na ile pozwoli pogoda i czas. Maksymalnie dziennie będzie dziesięciu czynnych konsultantów z końmi. Irek postanowił uczyć na raz dwa zaprzęgi. Program w dużej mierze zależy od tego, kto się zgłosi i z jakimi problemami - ogólna tematyka jest napisana w ogłoszeniu, nie chcę się nad tym za bardzo rozpisywać bo mi wlepią ostrzega za reklamę 😉 jeśli nikt się nie będzie burzył to na pewno napiszę kilka słów po konsultacjach. Mamy już kilkoro czynnych chętnych i powiem, że zapowiada się fajnie : zróżnicowana rasy i problemy, początkujący i bardziej zaawansowani. Teoria będzie się odbywać, gdy się ściemni, nie mamy określonej ilości godzin, najpierw Irek powie to, co ma do powiedzenia, a potem przejdziemy do luźnych rozmów na ten temat (mamy nadzieje, że nasze nalewki pomogą w wykreowaniu swobodnej atmosfery i nikt nie będzie się bał pytań 😉 ) Ja też uważam, że Irek jest idealny do tej roli: on naprawdę lubi uczyć i ma na ten temat pojęcie. Rzadko zdarzają się takie dwie cechy w jednej osobie 😉
Wpadłam tu, żeby wlepić link z
Mistrzostw Świata w Powożeniu Pony na żywo/ Deszcz nie pozwala jeździć to chociaż można pooglądać naprawdę fajne przejazdy!
EDIT: Kurczę, widzieliście to?
Facebook Kwiatek Driving Team
"Już niedługo największa impreza jeździecka w Polsce - CAVALIADA - dla zaprzęgowców dobra nowina - I TY MOŻESZ SWOIM ZAPRZĘGIEM WYSTARTOWAĆ NA CAVALIADZIE !! - walcz z najlepszymi polskimi zawodnikami - kwalifikacja już 23 listopada w ośrodku Idmar Krajkowo - szczegółowe informacje wkrótce - fajnie ??"
Dlaczego, dlaczego, dlaczego w terminie naszych konsultacji? Nosz, cholera, no! Tak byśmy chcieli jechać 🙁 Gdyby informacja była z tydzień wcześniej moglibyśmy zrobić konsultacje w innym terminie... No ale cóż. Będziemy się w tym terminie uczyć. Ktoś z Was się wybiera na te eliminacje?